Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про Повербанк умб 30000 mah зі швидкою зарядкою 100 w pd qc Andowl power bank Q-CD1013X1 для ноутбука макбука айпада планшета телефону смартфона 2 type c 2 usb a powerbank зовнішній портативний акумулятор повербанки великої ємності чорний

Оцінка користувачів 4.1/5
  • Карл Р***
    Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Ємність батареї: 30000. Колір: Зелений

Брал этот повербанк в основном для поездок и на случай отключений света. По размеру конечно не маленький, но зато заряда хватает надолго. Телефон заряжает быстро, одновременно подключал еще планшет — все работает нормально. От Type-C ноутбук тоже заряжается, для меня это был главный плюс. Есть дисплей, удобно видеть сколько осталось процентов. Корпус выглядит добротно, ничего не люфтит. Пока покупкой доволен, реально полезная вещь

• Продавець  KayDzen

Вітаємо, Карл! Щиро дякуємо за відгук. Завжди Вам раді!

• Иван О***
    Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Ємність батареї: 30000. Колір: Чорний

Повербанк реально порадовал. Брал в первую очередь для ноутбука, потому что часто работаю не дома. Через Type-C заряжает нормально и довольно быстро, телефон тоже без проблем. 30000 mAh хватает надолго, несколько раз уже выручал в дороге. Понравилось что есть 2 Type-C и 2 обычных USB, можно подключить сразу несколько устройств. Сам корпус крепкий, выглядит качественно. Немного тяжеловат, но при такой емкости это ожидаемо. Покупкой доволен, своих денег стоит

• Продавець  KayDzen

Вітаємо, Іван! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Завжди Вам раді!

• Даниил С***
    Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Ємність батареї: 30000. Колір: Білий

Повербанк по характеристикам выглядит очень достойно. Брал именно из-за большой емкости и мощности 100W, так как нужно заряжать не только телефон но и ноутбук. Удобно что есть сразу 2 Type-C и 2 обычных USB, не надо постоянно переставлять кабеля. Сам по себе довольно компактный как для такой емкости, корпус выглядит нормально. Индикатор заряда тоже полезная штука. Пока впечатления хорошие, надеюсь батарея со временем не просядет

Переваги:
    Большая емкость, быстрая зарядка 100W, заряжает ноутбук, много портов, удобный дисплей
    • Продавець  KayDzen

Вітаємо, Данило! Щиро дякуємо за відгук. Завжди Вам раді!

• Олексій Л***
    Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Ємність батареї: 30000. Колір: Білий

Товар НЕ відповідає заявленим параметрам. Не має ні 100 ват, видае 20!!! ні заявлених 30000ма. Телефон з батарею на 5000ма зарядив 3 рази

Переваги:
    Недоліки:
    Не відповідає заявленим характеристикам
    • Продавець  KayDzen

Вітаємо, Олексій! Дякуємо за ваш відгук. Нам шкода, що товар не виправдав ваших очікувань.
      Зазначені вами показники потребують перевірки. Потужність 100 W залежить від конкретного порту, кабелю та сумісності пристрою, а фактична ємність, яку отримує смартфон під час заряджання, може бути меншою за номінальні 30 000 mAh через втрати при перетворенні напруги.

• Леся К***
    Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Ємність батареї: 30000. Колір: Чорний

заряджаю все що можна – кайфую!

• Продавець  KayDzen

Вітаємо, Леся! Дякуємо за відгук. Також можете подивитися інші наші товари. Завжди Вам раді!

• Дарина Р***
    Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Ємність батареї: 30000. Колір: Чорний

Мы давно искали внешний аккумулятор с хорошей емкостью и поддержкой быстрой зарядки . Такой аккумулятор реально выручает в поездках и когда долго нет света

• Продавець  KayDzen

Вітаємо, Дарина! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Завжди Вам раді!

• Костянтин С***
    Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Ємність батареї: 30000. Колір: Чорний

Заряджає так швидко, що навіть дивно :))))))))))

• Продавець  KayDzen

Вітаємо, Костянтин! Вдячні за відгук. Приємно знати, що Ви залишилися задоволені. Завжди Вам раді!

• Александр С***
    Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Ємність батареї: 30000. Колір: Чорний

Удобный, компактный. Заряжает быстро! огромное срасибо! Менеджер очень притяная девушка:)Ей отдельное спасибо:)

• Продавець  KayDzen

Вітаємо, Олександр! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Завжди Вам раді!

• Ірина Р***
    Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Ємність батареї: 30000. Колір: Чорний

Приехал разряженный, на почте проверить не могла. В итоге он то заряжается, но этот заряд не раздает - г***о полнейшее

Переваги:
    Недоліки:
    не работает
    • Продавець  KayDzen

Вітаємо, Ірина! Дякуємо за ваш відгук. Нам шкода, що склалося таке враження від товару. Іноді при транспортуванні пристрій може приїжджати з мінімальним або повністю розрядженим акумулятором, тому перед першим використанням рекомендується повністю зарядити його протягом 6–8 годин.
      Якщо після повної зарядки пристрій дійсно не віддає живлення — це може свідчити про несправність. У такому випадку ми обов’язково допоможемо вирішити ситуацію.

• Костянтин К***

Удобный. Быстрая зарядка.

• Продавець  KayDzen

Вітаємо, Костянтин! Дуже приємно отримати Ваш відгук. Завжди Вам раді!

• Олег И***

А емкость тоже соответствует заявленной в 30000 mah,вы проверяли?

• Марічка К***
    Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Ємність батареї: 30000. Колір: Чорний

Удобний и надёжний павербанк для разних устройств.

• Продавець  KayDzen

Вітаємо, Марічка! Приємно отримати Ваш відгук. Завжди Вам раді!

• Олег И***

А емкость 30000 mah,тоже соответствует заявленой,вы проверяли?

• Виктор В***
    Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Ємність батареї: 30000. Колір: Чорний

Так мене ще ніколи не дурили! 100w там і не пахне - в наявності лише 20W!!!. А я хотів ним ноутбук заряджати! То-то я здивувався, інструкції нема, хоч у комплектації вказана, та і зовнішній вигляд у нього як кажуть не товарний, весь подряпаний якийсь. Коротше кажучи, буду вимагати повернення коштів. Не думав я що у ROZETKA таке можуть допустити. Ганьба.

Переваги:
    Які там переваги!
    Недоліки:
    Весь сплошний недолік.
    • Продавець  KayDzen

Вітаємо, Віктор! Дуже прикро, що Ви залишилися незадоволені покупкою. Ваш відгук передано відповідальному працівнику для вирішення питання.

• Альбіна К***
    Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Ємність батареї: 30000. Колір: Чорний

От зарядка норм, хватает на всё с головой.

Переваги:
    Быстрая зарядка, прикольный дизайн
    Недоліки:
    кабель в комплекте не предназначен для зарядки павербанка.
    • Продавець  KayDzen

Вітаємо, Альбіна! Вдячні за відгук. Також можете подивитися інші наші товари. Завжди вам раді!

• Максим Б***

как это - кабель не предназначен для зарядки павера?

• Продавець  KayDzen

Вітаємо, Максим! Іноді кабель, що йде в комплекті, може працювати нестабільно для зарядки самого power bank, але при цьому нормально підходить для зарядки інших пристроїв від нього. Це особливість комплектації деяких партій.

• Іван Г***
    Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Ємність батареї: 30000. Колір: Білий

Удобно сразу заряжать и ноутбук, и телефон, мощности хватает надолго. Быстрая зарядка действительно работает, что приятно ускоряет процесс. Корпус прочный, стильный. В целом, зарядка надежная и универсальная, соответствует потребностям.

• Продавець  KayDzen

Вітаємо, Іван! Вдячні за відгук. Також можете подивитися інші наші товари. Завжди Вам раді!

• Остап К***
    Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Ємність батареї: 30000. Колір: Зелений

Батарея тримає заряд добре, правда вага трохи відчутна. Мощний павер, питань немає жодних.

• Продавець  KayDzen

Вітаємо, Остап! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Завжди Вам раді!

• Михайло С***
    Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Ємність батареї: 30000. Колір: Чорний

Повербанк реально тримає заряд довго і заряджає гаджети дуже швидко, навіть ноутбук без проблем. Компактний дуже. Задоволений покупкою

• Продавець  KayDzen

Вітаємо, Михайло! Дякуємо за відгук. Також можете подивитися інші наші товари. Завжди вам раді!

• Ігор Х***
    Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Ємність батареї: 30000. Колір: Зелений

Замовив 2 шт 1 працює другий ні . Буду повертати . На Розеткі відмовили провірити павербанк . Не рекомендую даний товар . Перепровіряйте пломби перед оплатою.

Переваги:
    Красивий компактний . Бистрий якщо справний сам павербанк підтримка бистрої зарядки .
    Недоліки:
    Може не працювати декілька штук якщо замовити 2 і більше
    • Продавець  KayDzen

Вітаємо, Ігор! Дякуємо за зворотний зв’язок. Нам шкода, що виникла така ситуація. Кожен павербанк проходить перевірку перед відправкою, однак іноді можливі поодинокі виробничі нюанси. Будь ласка, оформіть повернення — ми оперативно проведемо діагностику та запропонуємо заміну або повернення коштів.

• Ирина Т***

Не заряджається ніяким кабелем

Недоліки:
    Не заряджається
    • Продавець  KayDzen

Доброго дня!

Якщо повербанк не заряджається жодним кабелем, найчастіше причина — адаптер живлення (потрібен 5V/2A або 9V з підтримкою відповідного протоколу).

Просимо підключити інший адаптер та кабель і перевірити ще раз. Якщо проблема залишиться — ми організуємо перевірку, заміну або повернення.

• Володимир Г***

Не заряджається

Недоліки:
    Не заряджається
    • Продавець  KayDzen

Вітаємо, Володимире.
      Дякуємо за ваш відгук.
      Ймовірно, проблема може бути пов’язана з параметрами блока живлення або кабелю. Ми обов’язково допоможемо вирішити це питання.
      Будь ласка, напишіть нам у приватні повідомлення або за контактами магазину — ми безкоштовно надішлемо вам відповідний блок живлення, запропонуємо обмін або повне повернення коштів за гарантією.
      Для нас важливо, щоб кожен клієнт отримав справний та якісний товар.
      З повагою, KayDzen.

• Поліна Л***
    Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Ємність батареї: 30000. Колір: Чорний

Потужний та надійний пристрій, заряджає техніку швидко і безпечно. Ноут тягне без пооблем!

• Продавець  KayDzen

Вітаємо, Поліна! Вдячні за відгук. Також можете подивитися інші наші товари. Завжди Вам раді!

• Олександр
    Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Ємність батареї: 30000. Колір: Чорний

УМБ відповідає своїм характеристикам (ємність , вихіна напруга ) компактний хоча і трохи важкуватий. З мінусів немає детального опису і пояснення з експуатації , тобто що заряджжається через порти type-c , а також немає опису розподілення вихідної напруги по портам якшо використовуються наприклад 2,3 чи взагалі всі

Переваги:
    Відповідає заявленим характеристикам
    Недоліки:
    погана інструкція
    • Продавець  KayDzen

Вітаємо, Олександр! Щиро дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Завжди Вам раді!

• Людмила
    Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Ємність батареї: 30000. Колір: Чорний

Товар прийшов взагалі не працюючий, не заряджається, весь в подряпинах, що малоймовірно, щоб новий товар був у такому вигляді, також магазин не надав чек.

Недоліки:
    Не працює
    • Продавець  KayDzen

Вітаємо, Людмила! Дякуємо, що повідомили нам про це. Підчас транспортування трапляються випадки пошкодження товару. Чек та гарантія знаходяться в електронному вигляді в особистому кабінеті.
      Ваш відгук передано відповідальному працівнику для вирішення питання.

• Ліна К***
    Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Ємність батареї: 30000. Колір: Чорний

Выдаёт мощность, в целом надёжный помощник.

• Продавець  KayDzen

Вітаємо, Ліна! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Завжди Вам раді!

• Олександра М***
    Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Ємність батареї: 30000. Колір: Чорний

Цей повербанк реально заряджає ноутбук. Правда, важкуватий, але воно того варте!

• Продавець  KayDzen

Вітаємо, Олександра! Приємно знати, що Ви залишилися задоволені. Завжди Вам раді!

• Адам К***
    Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Ємність батареї: 30000. Колір: Чорний

Та це просто бомба! Заряджаю від нього і ноут, і телефон на ходу, без напрягу. 100W швидка зарядка реально відчутна, ноут залітає з 0 до 50% за півгодини, а мобілка підтримує PD – кайф! Загалом, краще, ніж сподівався!

• Продавець  KayDzen

Вітаємо, Адам! Приємно знати, що Ви залишилися задоволені. Завжди Вам раді!

• Марина Б***

Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, а скільки разів можна зарядити ноутбук за один цикл 100% заряду батареї? Дякую

• Продавець  KayDzen

Вітаємо, Марина! Кількість зарядок залежить від ноутбука, всередньому до 2 разів.

• Ілона Б***
    Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Ємність батареї: 30000. Колір: Чорний

Працює, як зарядна станція дома, правда трохи важкуватий.

• Продавець  KayDzen

Вітаємо, Ілона! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Завжди Вам раді!

• Костянтин О***
    Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Ємність батареї: 30000. Колір: Чорний

Підзарядити і ноут, і телефон на одному павері – реально круто! важливо, щоб повербанк справно тягнув всі гаджети. Він виявився дуже потужним, заряджає швидко, навіть MacBook бере без проблем. Для нас – пріоритетна річ зараз.

• Продавець  KayDzen

Вітаємо, Костянтин! Приємно знати, що Ви залишилися задоволені. Завжди Вам раді!

Продавець: KayDzen. Ємність батареї: 30000. Колір: Чорний

Я нахожусь на Донбассе а вы людей военных обманываете,как вам не стыдно,лишь бы деньги заработать на тех людях которые не разбираются в этом и еще 4000 грв.хотите за этот китайский хлам который и 1000 грв.не стоит

Переваги:
    Недоліки:
    Емкость в з раза завышена
    • Продавець  KayDzen

Вітаємо, Олег! Нам прикро, що наш товар не виправдав Ваших очікувань. Характеристики товару вказані згідно з даними виробника. Фактична ємність powerbank залежить від напруги, втрат при перетворенні та навантаження — це технічна особливість будь-яких акумуляторів.