Відгуки покупців про Набір викруток Intertool Storm 6 шт (VT-3436)
- Олег Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина робочого стрижня: 75 + 100
Быстро слизывается крестовина
- Марія К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина робочого стрижня: 75 + 100
гарні викрутки, за півроку використання нарікань немає
- Переваги:
- добре намагнічені кінчики
- Недоліки:
- не виявлено
- АлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина робочого стрижня: 75 + 100
Всє добрє!
- Олександр Ш***
Підкажіть, найменшою з хрестовим наконечником, можна відкрутити для розбору компьютерний блок живлення?
- Наталія К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина робочого стрижня: 75 + 100
Хороша якість товару)
- Павло О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина робочого стрижня: 75 + 100
Хороша якість.
- СергійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина робочого стрижня: 75 + 100
Після першого інтенсивного використання можу сказати - гарні викрутки.
- ЕвгенийВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина робочого стрижня: 75 + 100
Хороші викрутки. Якісні
- Олександр Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина робочого стрижня: 75 + 100
Для мелких работ по хозяйству то что нужно!
- Євген А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина робочого стрижня: 75 + 100
Хороші викрутки,рекомендую )
- Переваги:
- Ціна та якість
- Недоліки:
- Костя Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина робочого стрижня: 75 + 100
- ОлегВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина робочого стрижня: 75 + 100
Отличный комплект
Відмінні викрутки.
- Переваги:
- Всі в купі. Вішай куди забажаєш
- Недоліки:
- Сергей У***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина робочого стрижня: 75 + 100
Удобно вешать на стеллаж
- Переваги:
- Недоліки:
- Пока не обнаружено
- Сергей Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина робочого стрижня: 75 + 100
- Сергій Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина робочого стрижня: 75 + 100
Очень понравился инструмент, 5 звезд, качество супер!!!
- Александр К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина робочого стрижня: 75 + 100
Почему раньше не купил, отвёртки классные. В руке очень удобны, качество отличное.
- Эдуард К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина робочого стрижня: 75 + 100
Отличный набор. Брал здесь еще весной по акции, уже при получении был приятно удивлен качеством исполнения, но , думаю: посмотрим как в работе будет. Попробовал и в работе , причем хорошо нагружал : все в порядке - не слизываются, видимо действительно сталь S2. Докупил себе еще две коротенькие из этой же серии - 38 мм ( есть набор и сразу из 8 шт.) Единственный маленький минус - с торца ручки быстро стерлась маркировка, нанесенная краской, но то я вообще не считаю за недостаток. Рекомендую.
- Переваги:
- Качество
- роман с***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина робочого стрижня: 75 + 100
У новой линейки сторм очень хорошая сталь s2 эта сталь лучше чем хром ванадий она очень устойчива к слизыванию граней
- Переваги:
- крепление на стену
- Недоліки:
- пока нет
Представитель поставщикаЗдравствуйте, Роман! Спасибо за отклик. Нашей команде приятно, как Вы высоко оценили качество новых отверток. Желаем чтобы работа с инструментом INTERTOOL была всегда легкой и продуктивной!
- Андрій Ф***Продавець: Rozetka. Довжина робочого стрижня: 75 + 100
Стержені рівні добре намагнічені, ручка зручна у руці не муляє в упорах для затягування шурупів. Усі викрутки з достатньою довжиною рукоятки, на малих теж. Рампа для зберігання теж стає в нагоді для економії робочого місця на столі.
- Кошарный О***Продавець: Rozetka. Довжина робочого стрижня: 75 + 100
Викрутки для домашніх справ. Усі звичні розміри. Нічого зайвого. Хороший варіант з кріпленням на стіну. Сподіваюсь прослужить довго ))