Гідролат петрушки – продукт парової дистиляції (випаровування) трави Петрушки кучерявої (Petroselinum Crispum). Зібраний конденсат пари – це цілюща рідина, що містить водорозчинні корисні компоненти рослини. Гідролат петрушки рекомендується для догляду за шкірою з пігментними плямами або ластовинням, а також для жирної, комбінованої, з розширеними порами, проблемної.
Косметичні властивості шкіри:
– очищення та тонізація,
- Звуження пір,
– рекомендується при акні,
- Вирівнює колір обличчя,
- Нормалізація роботи сальних залоз,
- Стимулює процес відновлення клітин,
– захист від агресивної дії зовнішнього середовища
Косметичні властивості для волосся:
– підходить для догляду за жирним волоссям,
- Зміцнює коріння волосся,
- сприяє зростанню волосся,
– підходить для боротьби з лупою,
- Надає блиск.
Спосіб застосування
– як тонік: протерти ватним диском для видалення залишків засобу для чищення та водопровідної води, за бажання зробити повторно і залишити на шкірі.
– для розведення масок (у тому числі альгінатних), убтанів: розвести маску/убтан/глину чистим гідролатом до консистенції сметани;
– для очищення пір: проводити парові інгаляції та/або виробляти гарячі компреси;
– для збагачення косметичних засобів: додати необхідну кількість гідролату у шампунь, бальзам, скраб тощо;
– як косметичний лід: заморозити гідролат у спеціальній формі для льоду, протирати шкіру для звуження пір та підтяжки;
– для зміцнення нігтів: робіть ванни для нігтів або прикладайте ватний диск, змочений у гідролат, на нігтьову пластину;
- Використання для волосся: розпорошити на шкіру голови, провести масаж протягом 10-15 хвилин;
– для розслаблення та ароматерапії: додати гідролат у воду при прийнятті ванни.
Відгуків ще немає
Станьте першим, хто поділиться своєю думкою!