Заряджаємо на навчання

Відгуки покупців про Проектор AURA SPJ-300 4K Android HDMI White

Оцінка користувачів 4.15/5
  • Андрій Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White

Дуже слабка яскравість. вдень без світла в кімнаті на білу стіну майже не видно картинки. Але вцілому дитині увечері при слабкому освітленні можна дивитись

Переваги:
    Недоліки:
    Слабка яскравість

Доброго дня, шановний покупець!
      Якщо у вас виникли питання, пропонуємо вам, для швидкого отримання кваліфікованої допомоги звернутись в підтримку, для зручності всі необхідні контакти вказані на стикері упаковки та в гарантійному талоні, також контакти служби підтримки та сервісного центру, ви можете отримати звернувшись на гарячу лінію магазину ROZETKA. Ви можете як зателефонувати, так і написати нам у мессенджер Viber.
      Для нас дуже важливо, щоб всі клієнти залишалися задоволені досвідом використання товарів AURA, та зробимо все можливе для швидкого вирішення вашого питання.
      Дякуємо Вам за вибір бренду AURA!

• Артем Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White

За свою ціну проєктор дуже навіть хороший. Картинка чітка ввечері, для фільмів і мультиків саме те. Діти взагалі в захваті.

Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White

Вже майже тиждень. Працює дуже добре. Не перегрівається. Підключили всі функції. Рекомендую

Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White

Професійний проектор за адекватні гроші.

Переваги:
    На білому дуже непогано показує. Сподобалось що Smart. Вбудований Android
  • Анастасия Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White

Товар прийшов бракований пляма на зображені хоча лінза ціла
    На пошті перевірити на якість забраження не має можливості
    Звʼяжіться за мною для обміну товару !

Уберіть плівку з лінзи

Доброго дня, шановний покупець!
      Даний товар, має офіційне гарантійне та післягарантійне обслуговування.
      Якщо ви виявили дефект, пропонуємо вам звернутись напряму в авторизований сервісний центр. Для вашої зручності, всі необхідні контакти та графік роботи вказані на стикері упаковки та в гарантійному талоні. Ви маєте можливість зателефонувати, або відправити повідомлення з запитом в месенджер Viber, на яке ми обов'язково відреагуємо протягом найближчого часу. У разі втрати упаковки або гарантійного талону, контакти офіційного сервісного центру ви можете дізнатись в підтримці ROZETKA.
      В разі підтвердження дефекту, ми усунемо його, або за вашою згодою обміняємо товар на новий, в найкоротший строк. Звертаємо увагу, що пряме звернення в сервісний центр, максимально прискорить вирішення вагого питання.
      Для нас дуже важливо, щоб всі клієнти залишалися задоволені досвідом використання товарів AURA.
      Дякуємо Вам за вибір бренду AURA!

• Юрій Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White

Придбав даний проектор, тільки включив і за декілька секунд пульт перестав працювати. відповідно ні налаштувати ні підключитися до проектора неможливо. Прийшлось підключати мишку, але звук, кути мишкою налаштувати неможливо. Загалом картинка красива, але без пульта ніяк(

Переваги:
    картинка
    Недоліки:
    пульт, який здох за 5 хв
    • Ольга К***

Там проблема з діодом. Мені його перепаяли і пульт заробив. Або купіть до приставки Н96. Він теж підійшов.

• Сергій Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White

Картинка нормально є навіть вбудований динаміки. В цілому дуже непоганий проектор

Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White

Картинка візуально дуже гарна.

• Дмитро К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White

Мені для моїх презентацій проектор підійшов ідеально

Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White

Купила цей проектор. Ввімкнула, пройшло зо дві хвилини і вмер пульт. Навіть сигнал не йде, перевіряла через камеру телефона і до і після того як поміняла в ньому декілька раз батарейки. Приєднала до нього провідну мишу і таким чином змогла хоч трохи попользувати це чудо техніки. Що можу сказати, якби не неробочій пульт, то було б досить не погано. Інтернет по wi-fi підхопив скоро. Встановлення додатку з онлайн тв пройшло успішно. Телеканали показує справно. Звук досить гучний, але без пульта його не зміниш. До блютусних навушників теж під'єднався без проблем. Ютуб показує добре. Без пульту неможливо відкорегувати кути і трапеції на проекторі. Купила схожий на цей пульт, але він не хоче поєднуватися з цим проектором, хоча пульт і робочий. Одним словом у мене питання: де взяти новий підходящий пульт?

Переваги:
    Гарна картинка, непоганий софт, нормальний звук
    Недоліки:
    Якість пульту

Доброго дня, шановний покупець!
      Для нас дуже важливо, щоб всі клієнти залишалися задоволені досвідом використання товарів BAVIN, та зробимо все можливе для швидкого вирішення вашого питання.
      Дякуємо Вам за вибір бренду BAVIN!

• Ольга К***

Знайшла підходящий пульт. Підійшов від приставки Н96.

• Дмитро К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White

Мобільний, легко переносити, створює величезний екран на будь-якій поверхні

• Олег Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White

Простий та зрозумілий доступ до будь-яких програм через Android

Класний проектор на андроїді. Вбудовані колонки. Взагалі чудова річ