- Рамінта Ш***Відгук від покупця. Продавець: Qimmit. Кількість в упаковці: 135. Колір: Чорний
Все чудово,дякую!Пакети якісні.
- Продавець Qimmit
Рамінта, Доброго дня! Дякуємо Вам за вибір нашого бренду та високу оцінку. Нам дуже важливо, щоб Ваші очікування виправдовувалися повною мірою, і Ви залишилися задоволені покупкою. Користуйтеся із задоволенням та повертайтеся до нас за новинками. З повагою, команда Qimmit.
- Наташка Л***Відгук від покупця. Продавець: Qimmit. Кількість в упаковці: 270. Колір: Чорний
Хороші пакетики,пахнуть смачно, міцні.
- Переваги:
- Стильна упаковка, якісна.
- Продавець Qimmit
Доброго дня! Дуже приємно отримати від Вас такий зворотний зв'язок. Ми дуже цінуємо якість, тому і далі пропонуватимемо вам тільки такі товари, щоб кожною покупкою в нашому магазині Ви були задоволені. Користуйтеся із задоволенням! Повертайтесь до нас за новинками. Дякуэмо, що вибрали нас, чекаємо на Вас знову! З повагою, команда KALYU.
- Олег Л***Відгук від покупця. Продавець: Qimmit. Кількість в упаковці: 135. Колір: Чорний
Пакети з приємний ароматом, міцні. Приходять в хорошому стані, спасибі. Рекомендую!
- Переваги:
- Дуже швидка доставка (2 дні)
- Продавець Qimmit
Олег, Доброго дня! Неймовірно приємно отримувати такі відгуки. Це дуже важливе для нас! Ми ретельно та з великою турботою підбираємо товари для ваших улюбленців, щоб покупка залишала тільки приємні враження. Користуйтеся із задоволенням! Дякуємо, що вибрали нас, чекаємо на Вас знову. З повагою, команда Qimmit.
- Дмитрий Л***Відгук від покупця. Продавець: Qimmit. Кількість в упаковці: 540. Колір: Чорний
Якісні, досить міцні пакетики, класно відриваються. Прибираю за німецькою вівчаркою. Зручно...
- Переваги:
- Ціна та кількість
- Продавець Qimmit
Дмитро, Доброго дня! Дякуємо Вам за вибір нашого бренду та високу оцінку. Нам дуже важливо, щоб Ваші очікування виправдовувалися повною мірою, і Ви залишилися задоволені покупкою. Користуйтеся із задоволенням та повертайтеся до нас за новинками. З повагою, команда бренду KALYU.
- Наталія Я***Відгук від покупця. Продавець: PRO&Pukhnastykiw. Кількість в упаковці: 135. Колір: Чорний
Все чудово! Пакети міцні. Доставка швидка!
- Продавець PRO&Pukhnastykiw
Наталія, Вітаємо! Дуже приємно отримати від Вас такий зворотний зв'язок. Ми дуже цінуємо якість, тому і далі пропонуватимемо вам тільки такі товари, щоб кожною покупкою в нашому магазині ви були задоволені. Користуйтеся із задоволенням! Дякую, що вибрали нас, чекаємо на Вас знову! З повагою, інтернет-магазин PRO&Pukhnastykiw.
- Назар Г***Відгук від покупця. Продавець: PRO&Pukhnastykiw. Кількість в упаковці: 135. Колір: Чорний
Дуже міцні, розмір великий, аромат лаванди стійкий, покупкой задоволений)
- Переваги:
- Все супер
- Недоліки:
- Не має
- Продавець PRO&Pukhnastykiw
Назар, Вітаємо! Дякуємо Вам за вибір нашого бренду та високу оцінку. Нам дуже важливо, щоб Ваші очікування виправдовувалися повною мірою, і Ви залишилися задоволеними покупкою. Користуйтеся із задоволенням та повертайтеся до нас за новинками. З повагою, інтернет-магазин PRO&Pukhnastykiw.