Відгуки покупців про Підгузники-трусики Libero Touch Pants 9-14 кг Розмір 5 27 шт (7322542265109)
- Виктория К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 32
Хорошие подгузники, чуть маломерят, на ребенка 7,5 кг сели нормально, пользуемся когда сильно крутится и невозможно надеть обычные
- Переваги:
- Хорошо впитывают, не вызывают раздражения, без запаха
- Недоліки:
- Маломерят, цена
Представник постачальникаДякуємо за позитивний відгук. Здоровенькі ростіть.
- Оксана Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 96
Користуюсь з народження, якісні підгузки. М'які, дихаюча резинка
- Переваги:
- Є індикатор наповнення
Суха шкіра під підгузком
Представник постачальникаОксано, добрий день,
Дякуємо за відгук. Приємного використання малюку!
- Леся М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 96
Користуємось цими підгузками з народження. Пробували інші, але на них червоніла шкіра, тому завжди повертались до цих.
Тримають всю ніч, зручні, м'якенькі- Переваги:
- Гарно тримають вологу
- Недоліки:
Представник постачальникаДякуємо за позитивний відгук! Здоровенькі ростіть.
- Андрій Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 108
Найкращий вибір батьків .
М'які , комфортні , не жмуть.
Краще немає підгузників трусиків .
Дякую .- Переваги:
- М'які , комфортні , не жмуть.
- Недоліки:
- Трохи дорого , але ціна-якість ..
Представник постачальникаАндрію, вітаємо!
Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що підгузки-трусики Libero Touch стали для Вас найкращим вибором. Ми цінуємо ваші слова про м’якість, комфорт та зручність підгузків-трусиків Libero. Бажаємо приємних покупок!
- Анастасия К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 96
Найкращі з усіх що пробували! Зручно одягати, мякесенькі, не жмуть дитині. Головне вгадати з розміром, бо ми з 7 кг на 5 розмірі і нам чудово підходять
- Переваги:
- Зручні, мякі
- Недоліки:
- Трішки маломірять, краще брати більший розмір
Представник постачальникаАнастасіє, вітаємо! Дякуємо за позитивний відгук!
- Ольга Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 96
Найкращі з тих, що ми спробували
- Переваги:
- Вистачає на цілу ніч
- Недоліки:
- Хотілось би з яскравими малюночками
Представник постачальникаОльга, вітаємо! Дуже дякуємо за позитивний відгук! Для нас важлива Ваша думка.
- Александра К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 64
Ну дууууже м’якенькі, наче пір‘ячко, не протікають, дуже комфортні, то тепер наша любов)))
- Переваги:
- Ніжні на дотик, часто є акції.
Представник постачальникаОлександро, вітаємо,
Дякуємо за відгук. Нам важлива ваша думка. Бажаємо комфортного використання малюку!
- АндрейВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 96
Замечательный памперсы, очень хорошо держат, долго изнутри остаются сухими. Мы перепробовали много брендов и остановились именно на Либеро тач.
- Переваги:
- хорошо держат, не мокреют изнутри даже когда полные.
- Недоліки:
- Слегка маломерки (их 5 это как в других 4). 5 размер тяжело найти в продаже (в офлайн магазинах).
Представник постачальникаАндрію, вітаємо,
Щиро вдячні, що обрали підгузки ТМ Libero малюку. Бажаємо тільки приємного досвіду використання!
- Анна Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 102
Очень классные трусики, перешли на них после подгузников Либеро. Но они (как и подгузники этой марки) маломерят. При весе 7 кг беру размер 5 на 10-14 кг.
Кто не знает как снимать - по бокам есть швы. Вот по ним разрываете и снимаете. Стягивать вместе с какашками их не нужно:)- Переваги:
- Не протекают, не запреваают
- Недоліки:
- Маломерят
Представник постачальникаДуже приємно ,що ви з Libero! Також радимо вибирати розмір за принципом заокруглення ваги дитини до більшого розміру трусиків. Наприклад, якщо 4 розміри трусиків призначені для дітей вагою 7-11 кг, а дитина важить вже 10 кг, то краще взяти 5 розмір для ваги 10-14 кг.
- Наталья С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 102
Отличные подгузники я считаю, точнее хорошее соотношение цены и качества. Не Huggies platinum и не Merries конечно , но и цена существенно ниже . Лично я думаю , что какулям все равно , а вот попе нет . Материал приятный , подгузник не натягивается аж под шею , резинки мягкие следов не оставляют , между ног не как парашют
По поводу протекания вопрос спорный , у нас протекают каждую 10ю ночь , но тут важно учитывать , что мой ребенок на ГВ и к сожалению просыпается от 2х по 5ти раз покушать и не существует такого подгузника который это может выдержать ( мы перепробовали все что только смогли найти ) , по этому каждую 10ю ночь я считаю это хороший результат.
НО ! Наш вес 11 кг и мы берём 5ку , они маломерят .
Я осталась довольна и могу их рекомендовать- Переваги:
- Приятный материал , мягкие резинки , подгузник не как парашют , хорошее соотношение цены и качества
- Недоліки:
- Маломерят
Представник постачальникаДякуємо за те що з Libero !
- ЮрійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 68
Найбільше подобаються зі всіх що пробували
- Олена Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 68
Користуємося майже з народження. Круті пасперси.
- Переваги:
- Не протікають і не парять.
Маломірять
- Юлия Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 68
Памперсы идеально подошли!не протекают
- Переваги:
- Не протекают,мягкие
- Ірина М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 68
Найкращі підгузки для нас. Не протікають, не передавлюють
- Переваги:
- Одні переваги
- Anna C***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 68
Вчера получила подгузники. Взяла по акции. Они тонкие и мягкие, без постороннего запаха, приятные на ощупь. То что нужно. Ночное испытание пройдено, не протекают, выдержали все ночь без переодеваний. Мне как маме подгузники понравились.
- Переваги:
- Сухая попа ребенка
- Недоліки:
- Не обнаружила
- Оксана Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 96
Брали підгузники різних фірм, але ці подобаються найбільше
Хоч ціна і дорогувата,але дуже якісні- Переваги:
- Не протікають, не мають різких запахів, добре поглинають, дуже м'які та приємні на дотик
Представник постачальникаОксано, добрий день,
Дякуємо за ваш відгук. Комфортного використання малюку!
- Катерина Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 108
Чудові підгузки. Раніше користувались японськими, тепер перейшли на Libero Touch. В них також приємний матеріал, добре тримають, не протікають, зручні дитині. Ще й ціна дуже вигідна. Без запахів
- Переваги:
- Якість, ціна, відсутність запаху (без ароматизатора)
Представник постачальникаКатерино, вітаємо!
Щиро дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно чути, що підгузки-трусики Libero Touch стали гідною заміною попереднім підгузкам і повністю відповідають Вашим очікуванням. Підгузки-трусики лінійки Touch створені для максимально делікатного догляду: мають ультрам’який матеріал, ніжний до шкіри; надійно утримують вологу; зручні та еластичні, щоб дитині було комфортно рухатися; без ароматизаторів, тому підходять малюкам із чутливою шкірою; у великому боксі — це ще й вигідне рішення для щоденного використання.
Дякуємо, що довіряєте Libero та ділитеся своїм досвідом. Бажаємо приємних покупок!
- Анна Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 54
Класні трусики, додатковий плюс це їх ідеальні бортики на ніжках, не перетискають і вбирають теж чудово.
Представник постачальникаАнно, вітаємо!
Щиро дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку підгузків-трусиків Libero Touch. Нам приємно знати, що Вам сподобалися оновлені м’які еластичні манжетики, що забезпечують комфорт для ніжок малюка, не створюючи зайвого тиску. Ми також раді, що Ви відзначили їхню надійну здатність до вбирання — це один із ключових аспектів, на який ми звертаємо особливу увагу при розробці нашої продукції. Ваша думка надзвичайно цінна для нас. Дякуємо, що обираєте Libero.
- Алёна М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 32
Найкращі підгузки. Дуже ніжні, не протікають, попа в малючка не пріє. Зручно змінювати.
- Переваги:
- Просто класні підгузки
- Недоліки:
- Маломірять. Зависока ціна
Представник постачальникаАлёна, вітаємо!
Щиро дякуємо за Ваш вибір та високу оцінку підгузків-трусиків Libero Touch. Для нас важлива Ваша думка!
- ВолодимирВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 96
Все супер
- Переваги:
- Ціна, якість
Представник постачальникаВолодимире, вітаємо!
Щиро дякуємо за високу оцінку підгузків-трусиків Libero Touch. Для нас важлива Ваша думка!
- Ольга Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 64
Дуже подобаються підгузки. Доволі тонкі, не парять.
- Переваги:
- Тонкі не парять
Представник постачальникаОльга, вітаємо!
Щиро дякуємо за чудовий відгук та високу оцінку підгузків-трусиків Libero Touch. Для нас важлива Ваша думка!
- Вікторія К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 96
постійно ними користуємось. якість висока
- Переваги:
- тоненькі, приємні на дотик, не протікають
- Недоліки:
Представник постачальникаДякуємо за позитивний відгук! Здоровенькі ростіть.
- СветланаПродавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 96
Все сподобалося
- Переваги:
- Хороші підгузки
- Ольга Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 32
Зручні, без неприємного запаху, не протікають.
- Переваги:
- Наповнювач не комкується
Представник постачальникаОльга, вітаємо,
Дякуємо за відгук. Бажаємо приємного використання.
- Базан О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 96
Дуже файні підгузки - трусики Libero Touch! Почали ними користуватися з січня місяця, легко вдягнути та зняти, ніяких попрілостей! Наш малюк задоволений! Дякую!
- Переваги:
- Делікатні та м'якенькі. Приємна ціна!
Представник постачальникаОксано, вітаємо,
- Юлія Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 96
Хороші підгузки трусики, але трета враховувати що маломірять
- Переваги:
- Не протікають, зручні, м’які
Представник постачальникаЮлія, вітаємо,
Дякуємо за ваш відгук.
Бажаємо комфортного використання малюку!
- Юлія Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 102
Підгузки супер!
- Переваги:
- Не викликають почервоніння ніжної попки))
Представник постачальникаЮліє, вітаємо,
- Ольга Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 64
Надзвичайно м’які, добре поглинають, використовую як нічні, витримують.
- Переваги:
- М’які і делікатні
Представник постачальникаОльга, вітаємо,
Щиро вдячні за ваш відгук. Комфортного використання малюку!
- Денис Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 102
Топові. Дитині підходить і нічого не пріє.
- Переваги:
- Зручні, якісні, не викликають попріння
Представник постачальникаДенис, добрий день,
Дякуємо за ваш відгук. Користуйтесь з задоволенням!
- Наталія Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 68
Найкращі трусики-підгузки!
Не має пітнички, не протікають, не давлять!Дитині 1,1 беремо 5.- Переваги:
- Витримують всю ніч.
- ТаняВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 68
Хорошие трусики !
Раньше пользовались либеро ap&go , эти нравятся больше
Ребёнку 10 кг беру размер 5 , сидят отлично , резинка не пережимает . - Данило С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 102
- ЯнаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 102
Хороші, м'які. Маломірять. Посадка трохи нижча за інших виробників. Подобається, що велика пачка складається з трьох частин по 34 штуки. На Розетці знайшли найкращу ціну.
- Переваги:
- М'які, швидко вбирають вологу.
- Недоліки:
- Ціна, важко підібрати розмір
- ТетянаПродавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 102
Давно користуємося підгузками Ліберо. Проблем зі шкірою не виникало. Крем під підгузок з ними не використовую. ( вкрай рідко, скоріш для свого спокою) Трусики маломірять. На 7 кг (6 міс.) беру 5 розмір, так як 4 розмір був доволі в притик. Витримують нічний сон. В жарку погоду також показують себе відмінно
- Переваги:
- Найкращі з поміж конкурентів. Тоненькі
- Недоліки:
- Немає. Як би були перейшли на інші
- Ольга Ц***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 68
Подходят ребёнку
- Алла Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 68
Спасибо Розетке за отличную работу
- Переваги:
- Отличный трусики
- Недоліки:
- Не обнаружили