Відгуки покупців про Картина за номерами Ідейка Будинок у саду 40 х 50 см (KHO6348)

Оцінка користувачів 4.2/5
  • Татьяна Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Idea art. Розмір картини: 40 x 50

Смотрится очень красиво и реалистично.Цвета очень приятные.

• Людмила
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір картини: 40 x 50

Отличная картина, радует глаз. Расписывать было легко. Удобно, что можно по qr-коду посмотреть карту и приблизить самые маленькие цифры, которые сложно различить невооруженным глазом.

• Катерина Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір картини: 40 x 50

Картина по дате производства очень свежая, буквально месяц, но краски не все качественные. Многие цвета как слизь, просвечивают и плохо ложатся. Есть запах краски. Раньше за Идейкой такого не замечала.

• Юлия В***

Красивая картина, свежие краски

Добрий день, дякуємо за ваш відгук та за вибір нашого продукту!

• Катерина Є***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір картини: 40 x 50

Картина гарна. Давно купую картини ідейки, але такої жахливої якості фарби не були ніколи . Більше немає бажання купувати картини цієї фірми

Недоліки:
    Фарба лягає плямами і з просвітами. Жихливі фарби стали з різким неприємним запахом.

Добрий день! Ми цінуємо кожного нашого клієнта і завжди відкриті до ваших відгуків. Дякуємо, що поділилися своїми думками. Ми обов'язково врахуємо цю інформацію. Нам дуже шкода, що ви залишились незадоволені фарбами. Проте хочемо запевнити, що усі наші фарби безпечні та мають усі відповідні сертифікати якості.
      З повагою
      команда Ideyka

• Алла Г***
    Продавець: Rozetka. Розмір картини: 40 x 50

Розписувала із задоволенням. Фарби приємні. Жаль, що немає закріплюючого покриття.

Добрий день, дякуємо за ваш відгук та за вибір нашого продукту! Для фінішного покриття рекомендуємо додатково використовувати акриловий лак.