Відгуки покупців про USB флеш накопичувач Kingston 128GB DataTraveler Exodia M USB 3.2 (DTXM/128GB)
- ДмитроВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг пам'яті: 128 ГБ. Колір: Green
Флешка супер. На запис не швидка, але це від неї і не треба за таку вартість. Дуже приємний колір як бонус.
- Переваги:
- Все.
- Недоліки:
- Для такої вартості відсутні.
- АндрійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг пам'яті: 64 ГБ. Колір: Black
Працює добре
- Олександр М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг пам'яті: 64 ГБ. Колір: Green
Скорость чтения около 100 Мб/с, а вот запись крайне медленная - 12 Мб/с. Для загрузочно-установочной подойдет со скрипом.
- Переваги:
- Дешевая, емкость соответствует
- Недоліки:
- Крайне медленная скорость записи
Представник брендуДобрый день!
Спасибо, что выбрали продукт нашей компании.
Уважаемый Олександр! Спасибо, что нашли время и оставили нам отзыв. Позвольте принести вам свои извинения за ту проблему, с которой вы столкнулись. Произошло некоторое недопонимание.
Скорости и записи и чтения здесь вполне на уровне, обычном для бюджетных флешек этого ценового диапазона. Для тех же, кому нужна скорость выше - в ассортименте Kingston есть множество моделей, в том числе и со скоростью записи вплоть до 900 МБ/с.
- Денис П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг пам'яті: 128 ГБ. Колір: Black
вышла из строя через месяц
Представник брендуДобрый день!
Уважаемый Денис! Приносим свои извинения за ваш негативный опыт использования нашего флеш-накопителя. Мы понимаем ваше негодование: крайне обидно, когда выходит из строя любимый гаджет.
Обратитесь, пожалуйста, в сервис по гарантии.
- Владислав С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг пам'яті: 64 ГБ. Колір: Black
Чудова флешка
- Переваги:
- Дуже зручний
- Недоліки:
- Илона Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг пам'яті: 128 ГБ. Колір: Light Blue
все хорошо
- Владислав Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг пам'яті: 64 ГБ. Колір: Black
Сподобалася версія на 128 гб і купив ще одну, на цей раз не собі.
Раджу.- Переваги:
- Надійність
- Недоліки:
- Не виявив
- Владислав Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг пам'яті: 128 ГБ. Колір: Black
Надійно.
Вкотре купую накопичувачи портативні від Kingston. До цього користувався більш старою моделлю на 32 GB, але загубив її.
Тому вирішив купити собі цю щоб зберігати все, що можу і хочу.
Покупкою задоволений- Переваги:
- Гарний товар
- Недоліки:
- Раніше носив їх разом з ключами але бік за який можна було зачепитися відламався, хотілося щоб був більш твердий.
- Олег Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг пам'яті: 64 ГБ. Колір: Black
Це просто сміття Не купуйте її Перейшла у режим Захист від запису Даремно витрачені гроші
- Переваги:
- Нуль
- Недоліки:
- Повно
Представник брендуДобрий день!
Шановний Олег! Приносимо свої вибачення за ваш негативний досвiд використання нашого флеш-накопичувача. Ми розумiємо ваше обурення: вкрай прикро, коли виходить з ладу улюблений гаджет.
Звернiться, будь ласка, в сервiс по гарантiї.
Така несправнiсть найчастiше вiдбувається через вiдключення накопичувача вiд системи без попереднього виконання процедури безпечного вiдключення.
- Андрій В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг пам'яті: 64 ГБ. Колір: Black
За свої гроші норм.
- Переваги:
- Ціна, надійність, гарантія.
- Недоліки:
- ВіталійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг пам'яті: 128 ГБ. Колір: Black
Це просто сміття, а не флешка. Спочатку працювала зі швидкістю нижче за 5400 hdd, потім при копіюванні просто перейшла в read only і там лишилась. Не купуйте це.
Представник брендуДобрий день!
Шановний Вiталiй! Приносимо свої вибачення за ваш негативний досвiд використання нашого флеш-накопичувача. Ми розумiємо ваше обурення: вкрай прикро, коли виходить з ладу улюблений гаджет.
Звернiться, будь ласка, в сервiс по гарантiї.
- Дмитро С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг пам'яті: 64 ГБ. Колір: Black
Все працює. Швидко доставили
- Андрій Л***Продавець: Rozetka. Обсяг пам'яті: 128 ГБ. Колір: Black
После 10 месяцев эксплуатации умерла. Скорость записи низкая.
- Переваги:
- Гарантия 5 лет
- Недоліки:
- Скорость, надёжность.
Представник брендуДобрый день!
Уважаемый Андрiй! Приносим свои извинения за ваш негативный опыт использования нашего флеш-накопителя. Мы понимаем ваше негодование: крайне обидно, когда выходит из строя любимый гаджет.
Обратитесь, пожалуйста, в сервис по гарантии.
Такая неисправность чаще всего происходит вследствие отключения накопителя от системы без предварительного выполнения процедуры безопасного отключения.- Андрій Л***
Это брак. Оба раза перестаёт работать контроллер.
Представник брендуСовершенно верно - контроллер.
Если при небезопасном отключении контроллер теряет питание в момент, когда он записывает изменения во внутренних структурах данных, обеспечивающих работоспособность флешки, эти структуры оказываются испорченными, и при следующем включении контроллер не может начать работу. Потому - да, перестает работать контроллер. Вследствие небезопасного отключения питания.
- Віталій К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг пам'яті: 64 ГБ. Колір: Black
- Віталій К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг пам'яті: 128 ГБ. Колір: Black
- Юрій С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг пам'яті: 256 ГБ. Колір: Black
Вкажіть в описі реальні параметри, навіщо обманювати людей!
- Переваги:
- нема
- Недоліки:
- мала швидкість запису 10-12 МБ/с
Дякую, що обрали продукт нашої компанiї.
Шановний Юрiй! Дякую, що знайшли час i залишили нам вiдгук. Дозвольте принести вам свої вибачення за ту проблему, з якою ви зiткнулися. Сталося деяке непорозумiння.
Швидкості запису та читання тут цілком на рівні, звичайному для бюджетних флешок цього цінового діапазону. Для тих, кому потрібна швидкість вище - в асортименті Kingston є безліч моделей, у тому числі і зі швидкістю запису аж до 900 МБ/с.
- Денис Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг пам'яті: 128 ГБ. Колір: Black
Оригинал! Работает согласно спицификации! Полностью покрыла возложенные на нее задачи!
- Переваги:
- Качество
- Недоліки:
- Отсутствуют
- Оксана В***Відгук від покупця. Продавець: WOWS. Обсяг пам'яті: 128 ГБ
Найгірший товар. Товар бракований. І повернення назад за мій рахунок 174 грн. А потім якщо замінять так само.
- Переваги:
- Не має
- Недоліки:
- Брак
- Оксана В***Відгук від покупця. Продавець: WOWS. Обсяг пам'яті: 128 ГБ
Флешкой навіть не встигла покористуватись. Тільки закачала інформацію. Пройшло пару днів, і вся інформація злетіла. Сказали флешка ремонту не підлягає.
- Переваги:
- Не якісна
- Недоліки:
- Не якісна
- Продавець WOWS
Оксано, вітаємо! Дякуємо вам за звернення.
Прикро, що у вас виникли подібні труднощі й наші фахівці вже зв'язались з вами задля можливої допомогти. Проте, на жаль, нам так й не вдалося завершити процедуру передачі товару до авторизованого сервісного центру, оскільки менеджери не змогли додзвонитись за вказаним номером телефону. У разі ж актуальності, будь ласка, зверніться напряму до нас. Будемо чекати!
- Сергій Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг пам'яті: 128 ГБ. Колір: Black
Якісно
- Юліана С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг пам'яті: 128 ГБ. Колір: Black
Спочатку флешка працювала, скачала туди фільми та серіали, а рівно через місяць вона просто «зникла». Точніше перейшла в режим читання і система флешки заблокувала її. Тепер це просто шматок пластику за купу грошей
Представник брендуДобрий день!
Шановна Юлiана! Приносимо свої вибачення за ваш негативний досвiд використання нашого флеш-накопичувача. Ми розумiємо ваше обурення: вкрай прикро, коли виходить з ладу улюблений гаджет.
Звернiться, будь ласка, в сервiс по гарантiї.
- Сергій І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг пам'яті: 128 ГБ. Колір: Black
Пропрацювала 2 тижні і увійшла в захист, дані втрачено... не довіряйте імені виробника!!!
Представник брендуДобрий день!
Шановний Сергiй! Приносимо свої вибачення за ваш негативний досвiд використання нашого флеш-накопичувача. Ми розумiємо ваше обурення: вкрай прикро, коли виходить з ладу улюблений гаджет.
Звернiться, будь ласка, в сервiс по гарантiї.
Щоби гарантовано не втрачати дані в таких випадках (на жаль, таке буває з будь-якими носіями даних), дуже корисно мати резервну копію на іншому носії.
Дуже чудова флешка
- Переваги:
- Підходить для всіх пристроїв можна все завантажувати
Дуже чудовий
- Переваги:
- Все підходить для всіх пристроїв
- Недоліки:
- Валентина Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг пам'яті: 64 ГБ. Колір: Black
Обслуговування чудово!
- ПользовательВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг пам'яті: 128 ГБ. Колір: Light Blue
Реальная скорость записи ~3 MB/s.
Устройств этого производителя в моём доме больше не будет. Отправлять обратно, учитывая стоимость посылки, нет смысла. Выбросил в мусорку. Не рекомендую даже за бесплатно. Время и нервы дороже...- Переваги:
- Недоліки:
- Всё
- Олексій
Цілком згоден. Флешка шлак. Швидкість на рівні usb2. 0
Дякую, що обрали продукт нашої компанiї.
Шановний Олексiй! Дякую, що знайшли час i залишили нам вiдгук. Дозвольте принести вам свої вибачення за ту проблему, з якою ви зiткнулися. Сталося деяке непорозумiння.
USB 2.0 не може пропустити швидкість читання цього флеш-накопичувача.
- Олександр І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг пам'яті: 64 ГБ. Колір: Black
Швидкість запису 10-12Мб/с
- Недоліки:
- Швидкість запису 10-12Мб/с
Дякую, що обрали продукт нашої компанiї.
Шановний Олександр! Дякую, що знайшли час i залишили нам вiдгук. Дозвольте принести вам свої вибачення за ту проблему, з якою ви зiткнулися. Сталося деяке непорозумiння.
Швидкість запису 10-12 МБ/с - це навіть вище рівня, звичайного для бюджетних флешок цього цінового діапазону. Для тих же, кому потрібна швидкість вище - в асортименті Kingston є багато моделей, в тому числі і зі швидкістю запису аж до 900 МБ/с.
Надпис USB 3.2 маркетинг. На дворі 2026 рік. Швидкість читання в середньому 10-12.
- Переваги:
- Швидкість читання
- Недоліки:
- Швидкість запису як в стандарті USB 2.0
Дякую, що обрали продукт нашої компанiї.
Якщо середня швидкість читання коливається між 10 та 12 мегабайтами в секунду - це свідчить про те, що флешка встановлена в USB 2.0 порт, або USB 3.2 порт працює в 2.0 режимі. Будь ласка, підключіть її до USB 3.2 порту.
- Светлана З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг пам'яті: 128 ГБ. Колір: Purple
Заявлено, що ємність флешки 128 ГБ, а по факту флешка - 115 ГБ. Неприємно здивована. Товар не рекомендую. Краще пошукати щось в дорожчому сегменті, але більш якісне, бо заплатиш кошти за 13 ГБ, яких не існує. Все розумію, але це й справді занаддто.
- Недоліки:
- Товар не відповідає заявленим характеристикам.
- Александр
Как это получается математическиУ производителей: 1 ГБ = 1 000 000 000 байт.У компьютера: 1 ГБ = 1 024 × 1 024 × 1 024 = 1 073 741 824 байта.Если перевести фабричные байты в компьютерные гигабайты (GiB), получается:128 000 000 000 байт / 1 073 741 824 119,2 ГБ.Куда делись еще 4 ГБ (до 115 ГБ)?Оставшееся пространство забирают технические нужды:Файловая система: разметка диска и таблицы адресов (FAT32, exFAT или NTFS).
- Надія Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг пам'яті: 128 ГБ. Колір: Light Blue
Беру 2 таку. Зручні
- Іван В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг пам'яті: 64 ГБ. Колір: Black
Чудова флешка
- Алексей А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг пам'яті: 256 ГБ. Колір: Black
Топ! очень удобная.
- Переваги:
- Кингстон
- Дмитро Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг пам'яті: 128 ГБ. Колір: Pink
Я все розумію про "ціновий діапазон".
Трохи викликає подив заява про 3.2 Gen1, коли реальна швидкість запису на носій десь на межі USB 1.1. Для кого/чого цей надпис, якщо реально неможливо досягнути USB 2.0, навіть в читанні?
"Ми впаяли синій порт замість чорного" ?- Переваги:
- Вона працює
- Недоліки:
- Неприємно низька швидкість запису
- ІлляВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг пам'яті: 128 ГБ. Колір: Pink
Флешка
- Переваги:
- Працює
- Родний А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг пам'яті: 64 ГБ. Колір: Black
Всё идеально, прийшла швидко та всё як в описани
- Переваги:
- Швидка доставка, идеальний стан
- Станіслав А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг пам'яті: 128 ГБ. Колір: Pink
Флешка супер. Це працює