Оплачуйте Карткою Rozetka

Відгуки покупців про Реле напруги в розетку 16А для захисту побутових приладів бар'єр в розетку від перепадів з LCD-екраном відсікач напруги BRS

Оцінка користувачів 4.8/5
  • Богдан Н***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight

Тепер спокійний за техніку, навіть коли вдома нікого немає. Дуже задоволений покупкою, рекомендую всім!

• Катерина Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight

Все працює чудово, ніяких проблем. Дуже корисна річ для побутової техніки.
    Окрема вдячність магазину, все швидко відправили, дуже задоволена.

• Олексій Р***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight

Не треба нічого монтувати, просто ввімкнув у розетку, а в нього — техніку. Ідеально для дому, квартири, офісу

• Виктор М***

працює. нарікань нема

Переваги:
    індикатор поточної напруги в мережі
    • Продавець  StarLight

• Анна Г***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight

Автоматичне включення. Як тільки напруга стабілізується і утримується в нормі протягом заданого часу (затримка), реле автоматично знову подає живлення.