Відгуки покупців про Комплект постільної білизни MirSon Бязь 17-4816 Meren 220 x 240 см (2200009019814)
- Юлія М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір підковдри: 143 x 210. Розмір наволочки: 2 x 50x70
Якісна бязева постіль , дуже дякую!
Представник постачальникаВітаю.
Щиро дякуємо за ваш відгук!
Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені якістю постільної білизни.
Бажаємо приємного користування!
- Олена К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір підковдри: 143 x 210. Розмір наволочки: 2 x 50x70
Відмінний малюнок, виглядає супер. Даний комплект ідеально підійшов, все з якісної тканини. Рекомендую!
Представник постачальникаЩиро дякуємо за ваш теплий відгук!
Раді чути, що комплект вам сподобався, добре підійшов і порадував якістю.
Ваші рекомендації — найкраща оцінка для нашої роботи!
З повагою,
Команда MirSon
- Надежда Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір підковдри: 200 x 220. Розмір наволочки: 2 x 50x70
Ткань кусається. Не приємна на дотик... розчарована...
- Переваги:
- Приємна кольорова гамма
- Недоліки:
- Якість тканини, кусається
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук!
Нам шкода, що тканина виявилася для вас некомфортною.
Будь ласка, зверніться до нашого відділу контролю якості — контакти вказані на вшивній бірці виробу або доступні на нашому офіційному сайті.
Ми обов’язково ретельно розглянемо ваше звернення, щоб покращити якість продукції та сервісу.
Щиро дякуємо за вашу уважність і зворотний зв’язок!
- Геворг К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір підковдри: 200 x 220. Розмір наволочки: 2 x 50x70
Купив цей набір і дуже задоволений! М'ягкий. Комфортний. Зручний. Має замочок для кращого запралення ковдри! Рекомендую! =)
- Переваги:
- Дуже ніжна і комфортна!
- Недоліки:
- Їх не має.