- семен к***Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU
Працює добре
- Олександр К***Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU
- Переваги:
- дешевий
- Недоліки:
- поганий відкуг прінтера, для друку часто прихлдиться перезавантажувати. З першого дня друкує з полосами
Експерт RozetkaДоброго дня!
Дякуємо за звернення.
Зверніться, будь ласка, в сервісний центр. З більш детальною інформацією про гарантійне обслуговування Ви можете ознайомитися перейшовши за посиланням .
- Олег П***Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU
До Київа їхав 5 робочих днів.
Працює, друкує. Налаштування друку по wi-fi без жодних проблем, налаштував за 10 хв, завантажив драйвера з інтернет, в документації написан сайт. - Сергей Г***Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU
Користуюсь вдома по кабелю, все працює
- Переваги:
- Дешевший за конкурентів
- Недоліки:
- Доки не виникло проблем
- ВІКТОР Б***Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU
Швидка доставка, 5 днів з моменту замовлення.
- Переваги:
- Чудовий принтер для домашнього використання. Швидке та зручне налаштування, плюс WiFi.
- Євгеній К***Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU
Чудовий принтер, рекомендую
- Юрий Б***Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU
Товар- не відповідає:1)опису на сайті, 2)зобов'язанням продавця 3)сподіванням покупця. Детальніше: 1)мною замовлено- принтер xerox phaser 3020v-bi (це й вказала Розетка Польска в документах), а привезений кур'єром мені додому : Xerox Phaser 3020(згідно маркування на упаковці та на шильдику товару). При отриманні товару від кур'єру перевізника Розетка.уа гаряча лінія спочатку отримує дзвінок від покупця і каже , що в них в робочий будній час відсутні взагалі фахівці, які можуть пояснити покупцю головне: це той товар, чи ні; а потім - таке враження, що Розетка уа ставить номер покупця в чорний список і додзвонитись в Розетка.уа- майже не можливо. Пройшов тиждень- їх відповіді не отримав.2) продавець даного принтеру мене " маринує" вже тиждень(фото кілька разів скидав , заяву кілька разів- теж). Також вже тиждень я не можу отримати від Розетки чек в гривні на даний товар - продавець мені вперто "підсовує" чек від Розетка Польща s.r.o. у польськіх злотих! І я не можу цей принтер відправити вже тиждень його кінцевому отримувачу! Які польські злоті в Україні , у чеку в особистому кабінеті українця? Ми - в Україні! 3)сподівався, що після нового року в Розетці уа таких непорозумінь буде менше і Розетка Уа зі своїми со-продавцями буде більш відповідальною , але бачу, що ці сподівання нажвль не виправдалися, як на мілких так і на крупних замовленнях взагалі. Прошу , будь ласка,нарешті авторитетно комусь мені підтвердити, що: 1)я зробив вірний або- не вірний вибір, отримавши у кур'єра Міст Експрес принтер xerox phaser 3020( це- теж саме, що і xerox phaser v_bi?) 2)така практика/відношення Розетки . уа - не тільки відносно мене 3)чи можна в подальшому сподіватись на авторитетне, вчасне втручання Розетки.уа у вирішенні таких питань. І цікаво- Розетка коли мені вже відповість на ці питання та скине чек в гривні на цей товар?
- Переваги:
- Не відомо- це те доставлено,чи ні- Розетка- вже тиждень мовчить
- Недоліки:
- Не відомо- це те доставлено,чи ні- Розетка- вже тиждень мовчить. Чек- у польськіх злотихДоставку на відділення Розетки.уа(зі мною поруч) не дозволили, щоб я сплатив більше - саме кур'єром(272грн)
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення. Xerox Phaser 3020 це альтернативна назва моделі у виробника.
- Олександр Г***Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU
Брав цей девайс заради друку через мережу. Як результат то перед друком кожен раз треба коннектити його через WPS кнопку на ньому та роутері бо обриває зʼєднання на 10-15 хв в забуває мережу. Драйверів нормальних на MAC, сумісних з М1 або М3 нема. Експірієнс жахливий. Не рекомендую
- Переваги:
- Недорогий
- Недоліки:
- Брав заради друку по мережі - постійно забуває мережу
- Вадим Ч***Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU
Періодично відпадає від вай фай і не знаходиться, коли працюєш через Мак. На віндоуз такого немає. Можливо хтось знає як вирішити. Підкажіть будь ласка
- Переваги:
- добре працює, компактний. Все ок.
- Владислав К***Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU
Хороша ціна, девайс налаштував швидко і без допомоги профільних спеціалістів. Дрова є на сайті безкоштовно. Принтер працює, швидко друкує. Відмінна ціна за цю якість!
- Переваги:
- Легко налаштовується, чистий друк
- Недоліки:
- Не виявив
- Микола Т***Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU
Все працює.
- Anton Р***Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU
Малогабаритний принтер, легкий, повноцінний мережевий друк. Підключення як по usb, так і по Wi-Fi. Картридж штатний на 700сторінок, веб-сервер принтера з безліччю налаштувань: можна без зайвих трубнощів налаштувати статичну ІР адресу, прошити (для відключення картридж-чіпа), налаштувати енергорежим, snmp-ком'юніті та багато іншого. Вибір був між НР та Ксерокс, дана модель дешевша і менше по габаритах. З практики, обслуговування end-users дрібних принтерів, серія xerox phaser була колись "невбиваємою", сподіваюсь цей прослужить довго.
- Переваги:
- Тихий, надійний бренд, мережеве підключення
- Недоліки:
- не виявив
- Ольга П***Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU
Загалом за свої гроші гарне рішення, в експлуатації близько місяця - поки що без проблем, однак почати користуватися було складно - інструкції щодо підключення до Вай-Фай недостатньо детальні, врешті вдалося підключитися за інструкцією в ютубі, а не з коробки. Також драйвери в комплекті на диску :рукалице: Для проводного підключення також довелося добряче погуглити, бо підключала не до віндовс.
Після витрачених нервів на початкове налаштування зараз скарг на принтер не маю, рекомендую людям, які мають досвід налаштування офісної техніки.- Переваги:
- Компактний, тихий, добре друкує
- Недоліки:
- Налаштування не такі прості, як пишуть інші; в комплекті йде диск із драйвером, і куди його вставляти в 25 році?
- Івах В***Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU
За свою ціну конкурентів не має.
- Переваги:
- Ціна ,якість друку, WI FI
- Недоліки:
- не має
- Алла З***Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU
Замовила мамі принтер, вона не могла його встановить, виявилося це негодний кабель USB, яки входив до комплектуючих!??? Прийшлося ставити зі старого принтера тоді запрацював.... Нерви були зіпсовані, А час і гроші на комп'ютерного майстра витрачені...
- Переваги:
- Малий, легкий..
- Недоліки:
- Кабель з комплекту не працював
- Юрій О***Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU
Гарна річ, тим більш за ці гроші. Працює добре. Що до ПО та налаштувань - читати літери в мануалі... простіше не буває... Краще ніж комікси розглядати. З телефону - аж свистить.
- Переваги:
- Для дому, для сім'ї. Дуже простий у використанні...
- Недоліки:
- Не знайшов
- Олександр Т***Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU
Принтер звичайний, ну майже) Працює тихо. Якщо нічого не друкуєш, через деякий час переходить в режим очікування. І далі вимикається. До заліза питань немає. Але програмне забезпечення ідіотське, зроблене через одне місце... Іноді буває, що не бачить принтера, іноді вимагає повторне зазначити, що принтер "за замовчуванням". Не зрозумілий спосіб керування кнопками на корпусі - алогічна схема. Підключення до wi-fi геть кончене, підключити не вдалося. Раніше користувався багатьма принтерами, але цей "чемпіон"... Чи вартий щоб комусь порадити - не впевнений, тільки заради економії грошей
- Переваги:
- Тільки ціна
- Недоліки:
- Чомусь багато для такої поважної марки - підключення, коннект, блок керування на корпусі алогічний
- Сергій Д***Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU
З телефону не друкує
- Переваги:
- Звичайний принтер
- Недоліки:
- При спробі друку з телефону одні помилки і без друку
- Людмила А***Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU
Чудовий принтер. Дуже зручний, простий у використанні, гарної якості. Всім рекомендую!
- Переваги:
- Чудовий принтер!
- Валентина Б***Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU
Доставка була за тиждень. Друкує гарно,швидко, але засинає через певний час і відключається від wi-fi, потрібно перезавантажувати. Тому треба формувати пакет файлів і друкувати їх піідряд
- Переваги:
- малогабаритний, якісний друк, ціна
- Недоліки:
- втрачає звязок з wi-fi через деякий час, потрібно перезавантажувати
- Олександр І***Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU
Доставка 10 днів. Принтер мені сподобався. Налаштував за 10 хв. Друкує з мобільного через nokoprint, інші додатки не перевіряв. Офіційний додаток xerox принтер не знайшов. Друкує нормально, швидко. Мене все влаштовує. Принтер для домашнього застосування. Трошки б товщий пластик корпусу та деталям було б взагалі круто.
- Элла К***Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU
Принтер приїхав за 5 днів. Налаштування швидке, драйвера завантажила відразу з сайту Xerox, обрала пункт, де встановлювати прогу з wi-fi. Та вуаля! Підтвердила свій wi-fi з паролем, та надрукувала пробну сторінку як по шнуру, так і без. Через IOS теж друкує норм. Компактний розмір та легке керування - це плюс для домашнього використання. Дякую Розетка.
- ІванВідгук від покупця. Продавець: RozetkaEU
Швидко вдалось налаштувати друк по вай фаю, друкує швидко, працює тихо, займає мало місця. Все чудово, тільки не друкує по центру, понесу в сервіс.
- Переваги:
- Підключився по вай фай до всіх комп'ютерів
- Недоліки:
- Не друкує по центру
- Іван
Через пару годин почав нормально друкувати, певно змерз на вулиці.
З мінусів, якщо друкуєш по вай фай, то з часом він відвалюється і треба виключити/включити принтер.
- Андрій Л***Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU
трохи помучився підключати кабелем до ПК, чомусь не йшло завдання для друку. потім почав працювати. Таке враження, що просто звикав до нового місця. Друкує нормально. Нічого особливого за такі гроші не очікував, загалом задоволений
- Переваги:
- просто друкує
- Недоліки:
- поки не виявив
- Елена В***Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU
Печатає добре, через вай фай не підключала. Ціна агонь!!!!
- Переваги:
- ціна, компактний
- ДмитрийВідгук від покупця. Продавець: RozetkaEU
Подключается и настраивается легко, работает без проблем. Картриджи перезаправляются и при желании можно легко прошить принтер
- Переваги:
- ПО с сайта производителя установилось легко, прекрасно печатает по wifi
- Недоліки:
- Поддержка только wifi 2,4 Ггц
- Олександр Г***Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU
ПО легко установилось. Печатает без проблем как проводу так и по вай фаю. Принтером доволен
- АндрійВідгук від покупця. Продавець: RozetkaEU
Безкоштовний додаток для друку на андроїд - Nokoprint
- АндрійВідгук від покупця. Продавець: RozetkaEU
Замовляв через Розеткаeu. Картридж в комплекті. До вайфай підключився за допомогою програмки на диску, що був з принтером. З іос друкує без проблем, а з андроїда не хоче, тільки платні програми...
- Переваги:
- Ціна, якість, простота налаштування, друк по вайфай.
- Недоліки:
- Не хоче друкувати з андроїда,
- Олександр Я***
NokoPrint с 4pda
- валентин Д***Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU
Принтер норм,доставку за эти деньги можно подождать,драйвера для виндовс скачал на оф сайте,печать с телефона долго мучился и смог настроить только через платную программу,это печалька!Печатает норм,я доволен!
- Переваги:
- Цена,размер
- Недоліки:
- Не нашел бесплатную программу для андроид ,для печати с телефона!
- Виктор К***
Подскажите, а что за платную программу вы нашли для печати с телефона?
- валентин Д***
Программа printershare,40 грн в год,соединяется с принтером без проблем!
- Олександр Я***
Для печати с Андроид используйте NokoPrint с 4pda
- Олександр Я***Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU
Принтер сподобався. Підключив як по кабелю так і по вайфаю. Друкує швидко. В продажу є сумісні картриджі до нього на 1500 копій вже чіповпні майже за ціною заправки тонера, тільки без зайвих проблем. Купив, вставив і друкуєш. Особливо порадувала ціна продавця RozetkaUA.
- Олег П***
А можна посилання попросити на чіпований картридж до нього?!
- Александр
Подскажите, картридж в комплекте был?
- Пётр Т***
Можно посилання на катрідж чипований, дякую
- Тетяна М***Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU
Цілком задоволена товаром. Легко освоїла.
- Недоліки:
- Поки не бачу.
- ВіталійВідгук від покупця. Продавець: RozetkaEU
На Віндовс 10 та в мережу Wi-Fi встановився без проблем, а ось на Віндовс 7 довелось встановлювати драйвер вручну, мабуть інсталятор "сімку" вже не підтримує.
- Переваги:
- Гарна якість друку, компактний.
- Недоліки:
- Нема (щойно купили).
- Дмитрий М***
Принтер с картриджем был заправленным или без картриджа?
- Віталій
Принтер був укомплектований спорядженим картриджем.
- Андрей Б***Відгук від покупця. Продавець: Barberry
рекомендую эту модель.
- Переваги:
- легкая настройка и работяга
- Недоліки:
- пока нет
- Станіслав С***Відгук від покупця. Продавець: Stenuko
Непоганий принтер за свої гроші,не враховуючи того,що після друку приблизно 100 листів а4 чіп на картриджі прінтера заблокував друк що в свою чергу веде до заміни тонера і чіпа,або покупки нового картриджа за 700 грн
- Переваги:
- Тихий в роботі,стабільно працює
- Недоліки:
- Одноразовий картрідж на 1500 листів а4
- Вячеслав Ш***
Катридж не однарозовий, його можна дозаправити. Проблема в чіпі, але це можна вирішити.
- Андрій Ч***
Як прошивати принтер і друкувати без чипу. можна запитати в більшості майстрів по заправці картриджів. Вони вам все розкажуть і дадуть посилання на відповідні сайти)
- Viacheslav M***Відгук від покупця. Продавець: extra
Досить швидкий друк. Проста заміна лазерного картриджа, також досить маленький і легкий.
- Переваги:
- 1. Простий у використанні. 2. Атоматичний сетап при підключенні через usb. 3. Шнур usb для підключення у комплекті.
- Недоліки:
- Сподіваюсь немає