- Юрій К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий
Віничок відмінний але все ж не для великого прохідного офісу. Для дому щось швидко підмести саме те що треба.
Акумулятора вистачає на довго. Компактний. Дуже крута задумка конструкторів - це увімкнення за положенням ручки, нахилив - робочий режим, поставив відпочивати, ручку вертикально - вимикається відразу.
Для певних дрібних задач саме то.- Переваги:
- Ціна, якість, зроблено для людей.
- Представник бренду
Вітаю,дякуємо за покупку та позитивний коментар.
- Андрій К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий
Одна з найгірших і невдаліших покупок за весь час. Таке відчуття що задачею дизайнерів було створити максимальну кількість клопоту. Якщо у вас тварини чи ви дуже волохаті то це взагалі катастрофа - це все намотується на нижні колеса і зняти можна тільки виколупуючи їх з разів, які з часом перестають тримати ці колеса і вони випадають... Тобто я не те що не рекомендую, а забороняю вам його купляти!!!
- Переваги:
- Жодних
- Недоліки:
- Суцільні
- Представник бренду
Дякуємо, що поділилися своїм досвідом. Нам щиро шкода, що використання пилососа не виправдало ваших очікувань.
- Краснопольский А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий
вышел из строя через 5 месяцев работы, игрушка на раз
- Переваги:
- убирает когда лень достать пылесос, собирает так себе
- Недоліки:
- если попадается коврик сразу выключается, поэтому подойдет на полы где твердое покрытие, может набирать и тут же высыпать попавший в него мусор
- Представник бренду
Доброго дня!
Дякуємо за відгук. Цей акумуляторний пилосос призначений для швидкого прибирання на твердих поверхнях і невеликих забруднень, тому дійсно може бути менш ефективним на килимах чи ковриках. Якщо техніка вийшла з ладу вже через кілька місяців — рекомендуємо звернутися в авторизований сервісний центр.
- ІринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий
Це любов!
Купували батькам на дачу і це однозначно була вірна покупка!
Компактний і легкий помічник!
Швидко заряджається і не шумить.
На надійному рівні прибирає як з гладкої поверхні, так і з килимів!
Включається положенням ручки, маневрує пристойно!
Це в жодне порівняння не йде з вінико-совковим поибиранням, завжди під рукою, немає пилу в усі боки.
Дуже раджу!- Переваги:
- Розмір, вага, якість всмоктування
- Недоліки:
- Користуючись майже півроку, не знайшли
- Представник бренду
Дякуємо за Ваш відгук, нам важливо знати Вашу думку!
- Юлия М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий
Хочу обратить внимание - это именно элетроВЕНИК, не пылесос! Не нужно ждать от него какой-то супер всасываемости.
Для себя его и брала как электровеник и полностью довольна, классная вещь и со своими функциями справляется на все 100! Не для ковриков, но с плитки все отлично сметает. Красивый, стоит на кухне, чтоб всегда под рукой был) Заряжаю очень редко.- Представник бренду
Вітаю, дякуємо за відгук.
- Дмитрий З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий
Зарядки хватает минут на пять, если по линолеуму или ламинанту. По ковру тухнет сразу.
- Переваги:
- Нет никаких.
- Недоліки:
- Очень слабая батарея
- Представник бренду
Дякуємо за ваше звернення! Час роботи на одному заряді становить до 30 хвилин. Якщо у вашому випадку цей показник значно нижчий, рекомендуємо звернутися до сервісного центру для діагностики.
- СвітланаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий
Купила цей акумуляторний пилосос замість того який в мене поламався (інша фірма).
Задоволена повністю. Подобається,що сміття зручно витягувати і викидати. Дуже шустрий на ковриках, збирає все навіть краще пилососа.- Переваги:
- Невелички, зручний, гарно збирає шерсть і волосся на ковриках
- Недоліки:
- шкода,що не втягує пилюку.
- Представник бренду
Вдячні Вам за відгук
- Наталія П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий
"Електровінеком" задоволена, отримала те що було потрібно, зручний. Заряджається до 2,5 годин, заряду вистачає на тиждень прибирання шерсті та розкиданого наповнювача з котячого лотка. Основне прибирання проводжу звичайним пилососом .
- Переваги:
- Зручний, не шумний
- Недоліки:
- Трохи шокує ціна, але це бренд і товар якісний.
- Представник бренду
Дякуємо за ваш відгук! Ми прагнемо забезпечити високу якість продукції, яка відповідає стандартам бренду. Також слідкуємо за тим, щоб ціна відображала надійність та ефективність товару.
- Франчук О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий
Класна штука для швидкого прибирання. Мама в захваті
- Переваги:
- Легкий
- Представник бренду
Доброго дня!.Дякуємо за позитивний відгук.
- Вікторія Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий
Забрала товар з розетки, прийшла додому і вирішила спробувати як працює. Була задоволена. Він сів, поставила на зарядку, індикатор був зеленого кольору і пішла прибирати, як тільки нахилила ручку, знову індикатор червоного. Подумала «може недостатньо зарядився». Ще поставила на годину.. зняла і поставила. Через декілька днів взяла знову, щоб скористуватися, але така ж сама ситуація. Декілька разів ще спробувала, але все марно. Нажаль пройшло більше ніж 14 днів і не можу повернути + був у використанні.
Дуже сподіваюсь, що ця проблема вирішиться і продавець відпише на цей коментар.- Переваги:
- Прибирає нормально
- Недоліки:
- Після першого користування, акумулятор не тримає батарею
- Представник бренду
Доброго дня, дякуємо за ваше звернення, дуже прикро, що склалась така ситуація, зверніться будь-ласка до сервісного центру KARCHER
- Ольга П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий
Пилосос чудовий, легкий, маневрений, простий і зрозумілий у використанні. Рекомендую)
- Переваги:
- Легкий, компактний, справляється із своєю задачею
- Вікторія Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий
Дуже поважаю цей бренд
Відмінна якість
Для моєї смарт квартири те що треба- Переваги:
- Якість, зарядка
- Франчук О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий
Купила мамі в допомогу. Спочатку мама була скептична дуже. Але чим далі, тим більше їй подобається.
На деяких доріжках краще збирає навіть ніж пилотяг. Рекомендую. Я, в свою чергу, задоволена, що мама щаслива))- Переваги:
- Крутий девайс
- Людмила М***Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий
Мусор.Щетка- три водлосины.Предидущая модель лучше
- Переваги:
- Быстрая зарядка в условиях отключения электричества.
- Недоліки:
- Игрушка .и не более того. Керхер разочаровал.
- Представник бренду
Вітаємо!
Вдячні Вам за відгук! Зауважимо, що цей апарат підходить для підтримуючого прибирання твердих покриттів чи м'яких з низьким ворсом. Електровіник не не має турбіни та збирає сміття лише механічно
- Реус О***Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий
Місця багато не займає , гарно забираю бруд та сміття . Рекомендую !
- Переваги:
- Компактний , зручний
Вітаємо!
Вдячні за відгук!
- Юлія С***Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий
Чудовий пилосос для підтримуючого прибирання. Навіть діткам цікаво ним прибирати. Це більше електро-віник ніж пилесос. Користуюся ним вже декілька років, і тільки приємні враження від користування.
- Переваги:
- Легкий, зручний, працює на акумуляторі.
- Недоліки:
- Ціна трішки завелика, на мою думку.
- Влад Є***Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий
Простота відповідає ціні.
Гідне відношення до якості у Виробника стосується навіть упаковки, що помітно на відео.- Переваги:
- Доступність
- Недоліки:
- Може бути забутим десь удома без діла