Відгуки покупців про Фломастери Maxi з блискітками, 10 кольорів (MX15201)

Оцінка користувачів 4.55/5
  • Тетяна М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 8. Кількість кольорів: 8

Доброго дня. Красиві, блискучі, але швидко перестали писати.

• Анастасія Р***

Класні фломастери

• Тетяна Ш***

Дуже сподобались олівці, гарно малюють. Дуже класні.

Переваги:
    Дуже класні, якісні
  • Анна Д***

Достаточно хорошие фломастеры, рисуют хорошо,ярко. Лично я ожидала более " металлизированных" цветов, в реальности-:в некоторых особо и не видно,что они блестят. Но,ребенок доволен)

Переваги:
    Хорошие фломастеры, насыщенная пигментация
    Недоліки:
    Не все цвета в палитре блестят)
  • Анастасія Р***

Класні фломастери

• Григорій Г***

Супер малюють

Переваги:
    Удобні
  • Володимир П***

Доньці сподобались. На подарунок навіть підійдуть.

• Лілія

Ярки красивые цвета, ещё и блестят, ребенок доволен

• Ірина Ч***

Гарні яскраві кольори, всі малюють.

• Евгения Л***

Дуже класні, гарно блислять, дитині сподобалось

• Леся Х***

Красивые цвета. Фломастеры как бы перламутровые. Дочке понравились.

Переваги:
    Красивые цвета, перламутровые.
    Недоліки:
    Зеленый вначале рисовал без блесток