Відгуки покупців про Портативна рація Baofeng UV-5R MINI Grey (UV-5R_MINI_Grey)
- Артем М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість рацій у комплекті: 1. Колір: Grey
Дякую що відреагували та змінили об'яву, хоча я саме задоволений помилкою))
Але всеж я вказав не вірну назву рації як "Baofeng UV-5 mini (gen2)", хоча справжня назва цієї моделі саме: "BAOFENG MINI-5" що до речі вказано на коробці )) Як на мене це теж булоб правильним виправити в оголошені бо модель справді з потенціалом та є новинкою на ринку, тож дякую.
До речі на коробці к'юар код надає інструкцію саме до попередньої маделі де меню схоже але всеж різне, та сама паперова інструкція всеж до цієї моделі тож загалом все добре можна відсканувати та перекласти перевівши в pdf при бажанні що я і зробив.- Переваги:
- Іноваційна ехнологічність як для Baofeng, класний дизайн та компактність, справді емкісний акб, і звісно прайс лише у пів вартості не поганої міні антени ))
- Недоліки:
- Всеж незначні недоліки проектування фіксації гайки гнізда антени якими страждають деякі баофенги, який дає незначний перекос самої антени в заднє положення та яке всеж лікується гумовим кільцем...
Хотів ще доповнити мій відгук: у gen2 мигає зеленим кожні 20секунд led індикатор прийому-передачі що впринципі зручно в темряві щоб не загубити чи забути взяти рацію кому це важливо, але ця опція не вимикається і для демаскування доведеться в темряві або тримати рацію в кишені або просто декоративно заклеїти шматком лейкої чорної стрічки ))
У gen1 цієї опції led індикації кожні 20секунд нема.- Переваги:
- Якість-функціональність та ціна.
- Недоліки:
- Ні.
Відразу зауважу що всеж в оголошенні вказана саме: Baofeng UV-5R Mini (gen1 - 2025рік), але мені всеж прийшла: Baofeng UV-5R Mini (gen2 - 2026рік) що мене потішило так як між цими раціями різниця є, а в продажі gen2 немає.
Тож: різниця у дизайні та керуванні з розташуванням кнопок де підсвітка кнопок у gen2 біла як у gen1 біла-синя, gen2 має більш якісний більш низькочастотно насичений динамік, ємкість акума gen1 має всеж саме 1600 mAh, де акум рації gen2 майже вдвічі товщий та важчий і вже має саме заявлені 2800mAh, в налаштуваннях gen2 є режими H ~5ват та L ~3ват, gen2 має фіксацію LSD на три точки замість двох у gen1, gen2 має новішу плату та інші чіпи і прошивку 1.7 замість 1.0 у gen1, gen2 в тестах має кращі показники прийому-передачі особливо авіа частот ніж gen1, gen2 має вбудований дешифратор де за 4 секунди сканування утриманням кнопкою ліхтарик копіює канал з ретранслятора із (закодованими тонами і субтонами) та визначає їх тож перепрошивка через кабель чи вручну навіть не потрібна бо ця рація сама сканує та підбирає ключі до закодованих каналів і пропонує їх зберегти - мене особисто це здивувало та потішило, чи має такий дешифратор gen1 мені не відомо.
Під час експлуатації акум показав себе досить енергоємкісним в режимі L але без сейву енержі навіть кілька діб в моєму режимі.
Що до допрацювання: ніхто не відміняв перепаду t° що утворює конденсат всередині тож всі електронні елементи щедро покрив спеціальним пластиковим лаком для мікросхем, також всередині є два чіпа які гріються та при збірці як завжди мімо поклали термопровідну губку до алюмінієвого корпусу як радіатора тож виправив компенсувавши термопастою, герметизував з середини корпусу сам роз'єм для штекера кенвуд силіконом, та поклав гумове кільце на резистор вмикач-регулятор гучності, на роз'єм тейпсі акуму поставив заклушку. Тож до IP64 не доводив бо для мене нема сенсу, але від дощу та конденсату захистив.
Так на фото не штатна антена а цифрова дводіапазонка з міді яку ще не довів до ума.- Переваги:
- Якість сучасного обладнання дешифрування каналів, та всеж прайс як на таку милоту ))
- Недоліки:
- Ні
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення. Приносимо свої вибачення за спричинені незручності. Найближчим часом помилку на сайті буде виправлено.
- Павел П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість рацій у комплекті: 2. Колір: Green
Пришли рации быстро , но вместо зеленых пришли черные (((
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення. Приносимо свої вибачення за спричинені незручності. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.
- Кирило Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість рацій у комплекті: 2. Колір: Black
Файно тримають заряд та тримаються в цілому
Перевагою є type-c для зарядки, не прив'язує до стаціонарного заряджання.- Переваги:
- В процесі роботи не підводили...
Добрий день, дякуємо за відгук!
- КостяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість рацій у комплекті: 2. Колір: Black
Чудовий продукт, купа обзорів на Youtube.
Дозволяє використовувати частоти, на які треба отримувати ліцензію.- Переваги:
- Розмір, USB-C зарядка з коробки, можливості, якість збірки
Добрий день, дякуємо за відгук!