- Вікторія К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість прань: 10
Після прання зберігається приємний, не нав’язливий запах. Речі виглядають доглянутими і свіжими довше.
- Наталія Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість прань: 10
Чудовий результат прання, не різкий, приємний запах на речах, ціна-якість, приємно здивувала. Рекомендую.
- Переваги:
- Запах, ціна, якість прання
- Недоліки:
- Не має
- Оксана О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість прань: 10
Пробувала кілька брендів — ці капсули показали найкраще співвідношення ціна/якість для темного одягу. Куплю ще.
- Переваги:
- Якість для темного одягу. Ціна
- Ганна Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість прань: 10
Сильно задоволена результатом: джинси після десятка прань залишилися насиченими. Капсула повністю розчинилась, слідів немає.
Ганно, дякуємо за зворотний зв’язок!
Ми багато працювали над тим, щоб уникнути будь-яких слідів на темному одязі — тішить, що вам це сподобалось.
- Юлия П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість прань: 10
Нарешті капсули, які справді працюють на темних тканинах. Після прання речі виглядають як нові.
- Переваги:
- Речі після прання як нові, приємно пахнуть.
Дякуємо за вашу довіру, Юліє
Формула Solar Black спеціально розроблена для дбайливого догляду за темними тканинами — без вицвітання та з приємним свіжим ароматом після прання.
- Яна Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість прань: 10
Мій чоловік носить тільки чорний одяг — тепер речі не сіріють після прання. Solar справді береже колір!
- Аня Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість прань: 10
- Переваги:
- Чудові капсули для темного одягу! Прати стало простіше — колір зберігається, тканина не виглядає вимитою. Рекомендую.
- Недоліки:
- не знайшла
Дякуємо, Ано, за чудовий відгук!
Нам дуже приємно, що Solar Black став вашим надійним помічником у догляді за темними речами.
Хай прання завжди буде легким і з приємним результатом.
- Наталья З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість прань: 10
Дуже задоволена покупкою. Для мене важливо, щоб не було білих слідів на темних речах — тут проблем немає. Речі після прання м’які й доглянуті.
- Переваги:
- Приємний ненав'язливий запах речей після прання
Наталю, дякуємо за ваш відгук!
Дуже приємно чути, що капсули Solar Black виправдали очікування і чудово впоралися з пранням темного одягу без білих слідів.
Ми створювали цю формулу спеціально для догляду за темними тканинами — щоб речі залишалися м’якими, доглянутими та з приємним, ненав’язливим ароматом.