Розпродаж у мобільному застосунку. Знижки до 55% з 2 до 7 липня

Відгуки покупців про Павербанк з швидкою зарядкою 30000mAh, пауербанк, павер банк, умб, powerbank /Out: 2USB 5V/2A / In: Type-C, micro-USB 5V/2A , Повербанк,Чорний

Оцінка користувачів 5/5
  • Оксана П***
    Відгук від покупця. Продавець: Vcompany

Хороший павербанк, швидко заряджається, має вбудований ліхтарик та ручку за яку зручно його носити

Переваги:
    Швидко заряджається, відображає відсоток заряду, вбудований ліхтарик, ручка-тримач
  • Юрий В***
    Відгук від покупця. Продавець: Vcompany

Гарний товар за прийнятну ціну, рекомендую даного продавця.

• Світлана Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Vcompany

Відповідає опису, брали для роутера,з поставленим завданням справляється повністю. Заряду вистачає надовго.

Переваги:
    Швидко відправили. Відповідає опису. Під час відключень рятує на всі.
    Недоліки:
    Немає.
  • Артем
    Відгук від покупця. Продавець: Vcompany

Користуюсь уже більше місяця за цей час нарікань ніяких не було. Повербанк сподобався швидко заряджає телефон и має велику ємність багато портів для зарядки

• Ярослав М***
    Відгук від покупця. Продавець: Vcompany

Надежный повербанк пользуюсь не нашел ни каких минусов быстрая доставка

• Лідія Щ***
    Відгук від покупця. Продавець: Vcompany

Дуже задоволена придбанням. Брала для підключення роутера два в одному оптоволоконного інтернету. Спочатку виникли проблеми бо не працював роутер. Звернулася до продавця, мені провели повну консультацію, виявилося,що у мене був неякісний шнур для підключення. Замінила шнур і все працює. Ще тестувала зарядку телефону, на мій телефон в якому батарея 6000 mAh з 12% до повної зарядки витртилося 18% павербанка і 32хв. Тому товаром задоволена повністю. Приємне спілкування та швидка зворотня відповідь для роз'яснення при виникненні питань.

Переваги:
    Дуже корисна річ, якісний товар.
  • Олександра Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Vcompany

Чудовий павербанк в теперішніх реаліях! Даної ємності вистачає надовго, можна кілька разів зарядити телефон, підʼєднати роутер на тривалий час.
    Особливо виручає, що тут багато портів, можна одночасно заряджати кілька пристроїв.
    Швидка зарядка реально економить час,
    ліхтарик теж вирішує, коли немає світла кладу на холодильник і використовую як лампу))