Відгуки покупців про Корм сухий Brit Premium Dog Junior L для цуценят та молодих собак великих порід від 1 до 24 місяців вагою 25-45 кг з куркою 8595602526437

Оцінка користувачів 4.24/5
  • Любов Я***
    Відгук від покупця. Продавець: ZooLis. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 15 кг

Корм якісний, доставка швидка

• Олексій Є***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 3 кг

Класний корм. Безхатькі песики та цуценя їли з великим задоволенням

Переваги:
    Якість можно сказати точно
    Недоліки:
    Не виявив
  • Сергій
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 15 кг

Чудовий корм

• софія б***

Хороша ціна і якість!

• Олексій Є***

• Олена А***

Навчіть своїх працівників читати.
    Вдруге замовляю цей корм, і вдруге повертаюсь додому ні з чим, тому що приходить не той корм! Дарма витратила час! Розетка, чекаю від Вас відповідної реакції, а не пустих слів з вибаченнями!

• Алина Я***

Переплутали відділення пошти, доба пройшла з моменту отримання замовлення поки оформили замовлення на НП, ще доба щоб доставити товар до відділення НП.

Переваги:
    Адекватна ціна

• Сніжана Г***

Купували корм, собака відмовилася їсти, списували все на погоду що жарко. Більшість викидали оскільки почали розводити з бульонами, а вона все рівно не їла його. Сильно схудла. Купили інший корм (іншої марки в іншому місці) - собака просто накинулася на їжу. Вирішили роздати безпритульним собакам цей корм, навіть самі голодні не притронулися до нього.

Недоліки:
    Не рекомендую купувати корм на РОЗЕТЦІ. Питання з магазином не вирішено

Добрий день.

Зверніться, будь ласка, до нас на гарячу лінію з цього приводу. Ми б хотіли детальніше розібратись в даній ситуації. Номер гарячої лінії по продукту 0 800 21-23-30.

• Юлия М***

Корм хороший, сухий, без зайвих запахів.

• Оля В***
    Відгук від покупця. Продавець: KicKic. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 15 кг

Часто купую корм для своєї собаки саме у вас. Цього разу дуже розчарована. Оформлюючи замовлення в кінці квітня, мені надіслали корм який придатний тільки до 16.05.24. Звісно, що песик відмовився його їсти. А його залишилось ще близько 10 кг.

• Артем Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Tamarin Zoo. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 15 кг

Все пройшло супер!

• Олена А***

Не можна хавати це відгуком про товар, тому що це відгук про уважність працівників розетки.
    На жаль, прислали не ту упаковку корму. Замовили для цуценят та молодих собак крупних порід, а прислали для дорослих собак малих порід.
    Через це довелось відмовитись від отримання, чим змарнували час приїхавши на точку видачі. Будьте уважні, та перевіряйте що вам прислали.

Вибачте, не можна назвати*

• Остап У***

Класний корм для вівчарки. Навіть не знаю, що додати, коли все настільки добре. Собака їсть із кайфом.

Переваги:
    Ідеальний корм
  • Колесникова Е***

Доставили быстро, срок годности до 25 года.

Переваги:
    Свежий
  • Алла Т***

Корм чудовий, для улюбленця смачний

Переваги:
    Гарний настрій цуценяти
  • Ирина Х***

Доволі непоганий корм, але собакам більше підійшов баваро.

Переваги:
    Немає неприємного запаху
    Недоліки:
    Собакам не дуже сподобався
  • Мария Г***

Швидко доставили. Собака задоволена. Дякую.

Переваги:
    Гарна ціна
    Недоліки:
    Відсутні
  • Володимир К***

Вівчарка 9місяців їсть з не охотою,додаю ще вологий корм для смаку,і норма яка рекомендована замала.

Переваги:
    Ціна,є хороші акційні знижки.
    Недоліки:
    Рекомендована денна норма занижена
    • Станіслав

При розрахунку добової норми потрібно враховувати прогнозовану вагу дорослої собаки (adult weight) та вік цуценя у місяцях. Читайте уважно інструкцію на мішку або на офіційному сайті виробника є калькулятор розрахунку. А багато хто при розрахунку добової норми враховують не вагу дорослої собаки (adult weight), а поточну вагу - це є критична помилка.

• Елена К***

Жду ещё такую скидку. Радует , что есть бесплатная доставка от Розетки. Отличный корм.

Переваги:
    Со скидкой была супер цена.
  • Віталій

Корм для молодих собак великих порід (L) отримав.При уважному огляді помітив,що виробник на самій упаковці помилився,і опис українською та іншими мовами надрукований для корму дорослих собак М (MEDiUM),середніх порід(10-25)кг.Фото додаю.

Недоліки:
    На самому мішку,не відповідає друкований опис,той картинці що на упаковці.
  • Сергей И***

Корм отличный, но в этот раз не забрал. Корм оказался порваным!!!!

Недоліки:
    Мешок порваный, не забрал с точки выдачи
  • Олександр Д***

Все добре

• Юлия М***

Дякую Розетці за швидку доставку!

Переваги:
    Якість сухого корму .
  • Юлия М***

Дякую за швидку доставку Розетці!

Переваги:
    Корм збалансований
  • Владимир Р***

Покупаю давно, отличный корм

• Люба К***

Все добре, собачка їсть із задоволенням.

• Андрій Ф***

моєму песику подобається

• Виктория Х***

Все підійшло. собака задоволена

Добрий день!
      Дякуємо за довіру та вибір бренду Brit Premium! Щиро раді, що Ви залишилися задоволені.
      Якщо у Вас виникнуть запитання, будь ласка, звертайтеся!
      Бажаємо Вам гарного дня!

• Михаил Д***

Быстро

Переваги:
    На следующий день забрал
  • Тетяна П***
    Відгук від покупця. Продавець: Mr. Jingles. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 3 кг

Замовляла корм. Продавець передзвонив аж наступного дня, пообіцяв відправити "завтра"...це вже мені не сподобалося, т.я.був будній день....але...відправили аж через п'ять днів...на дзвінки продавець не відповідав (також у будні дні). Продавцем я не задоволена.
    Щодо корму - собака їсть добре. По складу, для преміум кормів - мабуть це один з найкращих.

Переваги:
    Ціна - якість товару
    Недоліки:
    Дуже довга відправка. Продавець не на зв'язку.
  • Ирина П***

Все отлично

Переваги:
    Очень хороший корм Соответствие цены качеству У меня Лабрик-аллергик , но с этим кормом все супер
  • Евгения С***

Всё чудово

• Юлія

порекомендував кінолог як корм, де позначено точно склад і співвідношення інгредієнтів. перейшли на нього, якщо це робити поступово, розлади малоймовірні, хоча, звичайно, залежить від собаки. я спочатку просто його дала і отримала розлад, а потім зробила правильний перехід і все ок. мінус у тому, що моїй собаці він не подобається у сухому вигляді. їсть розмочений або з невеликим додаванням консерви

Переваги:
    склад
    Недоліки:
    моїй собані не подобається
    • Юлія

забула найголовніше - залишились на ньому, бо не стало алергії, що почалась на попередньому кормі.

Добрий день! Дякуємо за Ваш відгук!
      У кожного улюбленця свої смаки та вподобання, тому, на жаль, не існує корму, котрий сподобався абсолютно усім собакам. Можливо, Вашій улюблениці більше прийдеться до душі корм з ягням для собак із чутливим травленням.
      Сподіваємося, що інформація вище була корисною для Вас. Якщо у Вас залишися питання, будемо раді відповісти.
      Бажаємо гарного дня!

• Вікторія

така ж сама історія - їсть лише якщо намочити або підмастити творогом

• Ірина З***

Цуценя німецької вівчарки їсть із задоволенням вже тиждень, все добре

Переваги:
    Ціна, розмір гранул, склад
  • Катя Е***

Корм отличный, лабрадору очень понравился и подошёл. Перепробывали достаточно много фирм и разновидностей Брита, именно от этого не слезятся глаза, нет расстройств желудка. Я довольна и пёсель рад.

Переваги:
    цена, качество

Добрий день!
      Якщо у Вас виникнуть запитання, будь ласка, звертайтеся!
      Бажаємо Вам гарного дня!

• Надежда Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Tamarin Zoo. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 3 кг

Замовляю вже вдруге, найкраща ціна на цей корм серед інших продавців, собака їсть ( хоча дуже вередлива в їжі) , шерсть блищить , проблем з немає.

Переваги:
    Найкраща ціна