- Наталія Я***Відгук від покупця. Продавець: Greewain. Кількість предметів у наборі: 12. Основний колір: Прозорий. Об'єм: 350
Красиві, практичні
Дякуємо за відгук.
Приємного користування!
- Софія К***Відгук від покупця. Продавець: Greewain. Кількість предметів у наборі: 12. Основний колір: Прозорий. Об'єм: 350
Дуже гарні горнятка! Сучасні, стильні якісні. Рекомендую
- Переваги:
- Недоліки:
- Наразі не знайшли
- Продавець Greewain
Дякуємо за ваш відгук та приємного користування:)
- Дем Л***Відгук від покупця. Продавець: Greewain. Кількість предметів у наборі: 4. Основний колір: Прозорий. Об'єм: 350
Д'якую,чашки дуже гарні.
- Переваги:
- Дизайн,колір,ціна.
- Недоліки:
- Не має.
- Продавець Greewain
Дякуємо за ваш відгук та приємного користування!
- Олександра С***Відгук від покупця. Продавець: Greewain. Кількість предметів у наборі: 4. Основний колір: Прозорий. Об'єм: 350
Дякую, все супергарна якість та доступна ціна
- Переваги:
- Якість та ціна
- Продавець Greewain
Дякуємо за ваш відгук!
- Юрій О***Відгук від покупця. Продавець: Greewain. Кількість предметів у наборі: 4. Основний колір: Прозорий. Об'єм: 350
Дуже красиві.Але був прикрий нюанс.В першому замовленні прийшли чашки дві з чотирьох з браком,тріщина на ручці.Причому було зрозуміло ,що це брак,а не пошкодження при транспортуванні бо чашки були гарно запаковані,нажаль при огляді на НП цього не помітила,а лише прийшовши додому при денному світлі помітили.Продавець запропонував повернути ,як що я впевнена,що брак фабричний,але доставка за мій рахунок.Але на хвильку!!!!Доставка 130грн маленької коробочки в один бік!Або повернути 10 відсотків від суми,ну це зовсім смішно! Наважилася замовити ще один набір,тому що чашки дійсно дуже красиві,перевіряла вже якість з ліхтариком,тому що світло на НП не дає можливості гарно роздивитися.Так що висновки робіть самі.А продавцю раджу почати працювати з Укрпоштою,все ж таки доставка НП у два рази дорожче ,інколи і більше
- Переваги:
- Красиві,хороший об'єм
- Продавець Greewain
Дякуємо за відгук. Нам прикро, що ви отримали негативний досвід, але нажаль іножі трапляється брак в будь-яких товарах. З свого боку запропонували вам законну можливість повернення товару пов'язану з браком. Щоб компенсувати неприємний досвід без повернення було запропоноване повернення 10% від суми, яким ви скористались як знижкою для замовлення нового комплекту. Бажаємо приємного користування та перепрошуємо за незручності!
- Руслан К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість предметів у наборі: 4. Основний колір: Прозорий. Об'єм: 350
Файні , але вже побились
- ТатьянаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість предметів у наборі: 4. Основний колір: Прозорий. Об'єм: 350
Хорошие чашечки,красиво смотрится, когда налито кофе
- Переваги:
- Красивие
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук!
- Тетяна С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість предметів у наборі: 4. Основний колір: Прозорий. Об'єм: 350
Купувала заварний чайник і чашки цієї фірми на подарунок, всі залишилися задоволені якістю і дизайном. Гарно дякую!!!!
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук!
- Алла С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість предметів у наборі: 4. Основний колір: Прозорий. Об'єм: 350
Гарні чашки.
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук!
- Уляна Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість предметів у наборі: 4. Основний колір: Прозорий. Об'єм: 350
Гарні чашки.
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук!
- Крайова Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість предметів у наборі: 4. Основний колір: Прозорий. Об'єм: 350
Чудові і дуже гарні чашечки. Мої улюблені
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук!
- Ірина Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість предметів у наборі: 4. Основний колір: Прозорий. Об'єм: 350
Класні чашки , думаю замовити ще
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук!
- Олена Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість предметів у наборі: 4. Основний колір: Прозорий. Об'єм: 350
Классные чашки, лёгкие и стильные.
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук!
- Черненок В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість предметів у наборі: 4. Основний колір: Прозорий. Об'єм: 350
Дуже класні чашки.
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук!
- Лариса К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість предметів у наборі: 4. Основний колір: Прозорий. Об'єм: 350
Чудові кружки. Легенькі, виглядають естетично. Пити з них одне задоволення
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук!
- Ганна Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість предметів у наборі: 4. Основний колір: Прозорий. Об'єм: 350
Супер кружки,красивые и удобные .
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук!
- Сергій К***Відгук від покупця. Продавець: Kitchen life plus. Основний колір: Прозорий. Об'єм: 350
Мені подобається
- Ольга Я***Відгук від покупця. Продавець: Perfect Plates. Кількість предметів у наборі: 4. Основний колір: Прозорий. Об'єм: 350
Отличные чашки, очень довольна
- Переваги:
- Лёгкие
- Недоліки:
- Пока не увидела
- Александра П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість предметів у наборі: 4. Основний колір: Прозорий. Об'єм: 350
Які ж вони класні! Я думала, що вони будуть великуваті, так як 350 мл., але ж ні. Завдяки продуманій формі, дивляться дуже гарно та не громоздко! ))) Мені ще подобається, що в них бистріше холоне кава )) можна зразу пити)
- Переваги:
- Дуже гарні
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук!
- КсеніяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість предметів у наборі: 4. Основний колір: Прозорий. Об'єм: 350
Брала на подарунок,дуже сподобався дизайн та якість
- Переваги:
- Ціна,якість,дизайн
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук!
- Лилия К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість предметів у наборі: 4. Основний колір: Прозорий. Об'єм: 350
Дуже гарні чашки
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук!
- Юлія І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість предметів у наборі: 4. Основний колір: Прозорий. Об'єм: 350
Все ідеально!
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук!
- Людмила З***Відгук від покупця. Продавець: Berling official. Основний колір: Прозорий
Замовила заварник з цієї серії, вигляд супер
- Переваги:
- Ціна, якість стікла, не видно плям від води
- Недоліки:
- Ольга К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість предметів у наборі: 4. Основний колір: Прозорий. Об'єм: 350
Чашки чудові
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук!
- Марія П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість предметів у наборі: 4. Основний колір: Прозорий. Об'єм: 350
Чудові чашки!!!
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук!
- Світлана Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість предметів у наборі: 4. Основний колір: Прозорий. Об'єм: 350
Чашки дуже гарні, відповідають опису та зображенню
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук!
- Юля К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість предметів у наборі: 4. Основний колір: Прозорий. Об'єм: 350
Чудові чашки
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук!
- Тетяна Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість предметів у наборі: 4. Основний колір: Прозорий. Об'єм: 350
Дуже гарні, стильні.
Приємні на дотик.- Переваги:
- Можна мити в посудомийці
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук!
- Александр И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість предметів у наборі: 4. Основний колір: Прозорий. Об'єм: 350
Дуже класні чашки
- Переваги:
- Зовнішній вигляд
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук!
- ОльгаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість предметів у наборі: 4. Основний колір: Прозорий. Об'єм: 350
Прийшла тріснута чашка, дуже шкода бо дуже гарні
- Переваги:
- Красива
- Недоліки:
- Тріснута чашка
Представник постачальникаВітаємо! Нам дуже шкода, що виникла така ситуація. В Ardesto діє гарантійний термін в разі виробничого дефекту - 1 місяць. Сподіваємось, що швидко вдасться вирішити це питання
- Дарія О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість предметів у наборі: 4. Основний колір: Прозорий. Об'єм: 350
Користуюся 3 місяці. Дуже подобаються, красиво переливаються на сонці. В посудомийці мити можна
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук!
- Людмила К***Відгук від покупця. Продавець: Berling official. Основний колір: Прозорий
Чашки супер,легкие и стильные!
- Павлюк Е***Відгук від покупця. Продавець: Kitchen life plus. Основний колір: Прозорий. Об'єм: 350
Чашки класні, замовила ще 4
- Переваги:
- Якісні
- Недоліки:
- СвітланаВідгук від покупця. Продавець: Quality Life. Основний колір: Прозорий. Об'єм: 350
Товар супер!
- Продавець Quality Life
Дякуємо за відгук. Користуйтесь з задоволенням.
- Лілія П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість предметів у наборі: 4. Основний колір: Прозорий. Об'єм: 350
замовляла подрузі в подарунок, чашок не бачила, але лишаю відгук з її слів :)
чашки супер, гарнющі і зручні.
від себе додам, що маючи посуд від Ardesto, задоволена якістю і довговічністю.- Переваги:
- об'єм, зручність.
- Недоліки:
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук! Раді, що обираєте наш товар для себе та на подарунок
- НаталияВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість предметів у наборі: 4. Основний колір: Прозорий. Об'єм: 350
Они шикарны.
Стакан разбивается на не острые осколки, если кому-то интересно))
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук! Сподіваємось, чашки ще довго радуватимуть вас своєю якістю та дизайном!