Відгуки покупців про Сухий корм для дорослих собак ТМ "Regis" баранина — (10 кг)

Оцінка користувачів 4.47/5
на основі 33 відгуки
  • Відгуки про товар продавця Край
  • Олександр П***
    Відгук від покупця. Продавець: Край. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг

Гарна якість продукції.

• Продавець  Край

Олександр, щиро дякуємо за відгук! Нехай ваш улюбленець смакує із задоволенням)

• Андрей К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг

Корм хороший

• Анастасія К***

Все добре, купляю другий раз собака вівчарка їсть з задоволенням

• Живага М***

Беру вже цей корм відносно довго ! Більше 3 місяців. Використовую неяк основний ! Але останіх дварази замітила розлади травлення у собак віднього! Раніше такого небуло. Наверно знову прийде ться інший купувати!

Дякуємо вам, що поділились досвідом.
      Розуміємо ваше занепокоєння, особливо якщо раніше все було добре.
      Хочемо звернути увагу, що при використанні кількох різних кормів одночасно реакція організму собаки може бути непередбачуваною. Кожен корм має свій збалансований склад, розрахований як повноцінний раціон. Коли їх поєднувати, цей баланс може порушуватись, і саме це іноді призводить до розладів травлення.
      Водночас під час переходу з одного корму на інший дійсно рекомендується тимчасово змішувати їх, щоб організм улюбленця м’яко адаптувався до нового раціону. Але на постійній основі краще використовувати один вид корму, щоб зберігався правильний баланс поживних речовин.

• Юлія

Беремо даний корм другий раз, брали у іншого постачальника . Але цього разу отримали надірваний пакунок, і заклеєний скотчем … Забрали, адже товар був вже попередньо оплачений і дуже потрібен для нашої собаки .

Недоліки:
    Розірваний пакет

Нам дуже шкода, що ми Вас засмутили.
      На жаль, іноді товари отримують пошкодження при транспортуванні поштою.
      Дякуємо, що повідомили, обов’язково з цим розберемося, щоб не допустити такої ситуації у майбутньому.
      Приносимо наші вибачення!

• Олег М***

Отличный корм.

Недоліки:

Дуже вдячні вам за покупку та високу оцінку!

• Андрій Я***

Зазвичай використовував як наповнювач якогось Актива 50/50, але тепер даю вранці Актив, а ввечері Regis. Песики задоволені

Переваги:
    дешевий, песики задоволені

• Світлана К***

Їдять нормально

• Сергій В***

Все добре

• Олег Г***

Корм чудовий

• Ольга С***

Собака їсть. Все добре

Переваги:
    Багато, надовго вистачить
    Недоліки:

Дякуємо за вибір нашого бренду та залишений відгук!

• Александра К***

Корм хороший за свою цену, продавец отправил все быстро, собаки едят с удовольствием

Переваги:
    Быстрая доставка
    Недоліки:

Дякуємо за вибір нашого бренду та залишений відгук!

• Олександр Д***

На щот смаку не скажу,не пробував,а собаки їдять.Можна брати.

Переваги:
    Недоліки:
    Не знаю

• Андрей А***

Великолепный корм, собачке нравиться

• софія б***

За свої гроші, то норм.

• Олена К***

Суперовий корм !

• Анна Р***

Мої їдять його не дуже добре

• Виталий Л***

Дякую

Дуже дякуємо за чудовий відгук та вибір нашого товару!

• Леонид С***

Именно этот вкус ( баранина) собака не особо ест. До этого покупал этого же брэнда сл вкусом говядины, ела на ура.

Переваги:
    Цена
    Недоліки:
    Вкус собаке не особо понравился
  • Руслан Ш***

Собака їсть з задоволенням!

Дякуємо вам за вибір нашого товару та високу оцінку!

• ЕЛЕНА Л***

Собака ест хорошо

Дуже вдячні вам за покупку та високу оцінку!

• Ольга П***

Отличный

• Андрій

Супер корм

Дякуємо вам за покупку та залишений відгук!

• Альона Г***

Даремно потрачені гроші... Коти відмовились взагалі, а собака яка їсть все!буквально. Бо це спаніель, вони їдять все, завжди, з'їла з горем пополам і в два присісти, а потім , вибачте її несло кошмарно... Замовила інший корм

Дякуємо Вам за відгук. Дуже прикро, що корм песику не смакує. Відмова від поїдання часом може бути зумовлена, наприклад, власними смаковими уподобаннями, особливо якщо минулий раціон песику був більше до смаку

• Юлия К***

Гарна ціна добре їдять собаки чомусь саме цей смак

• Сергій С***

Все добре

Дякуємо вам за покупку та залишений відгук!

• Олександр Т***

Покупаем амстаффу. Шикарный корм, берем уже 5 или 6 пачку. Стул отличный, аллергии нет, кушает каждый раз без выпендрежа, что раньше ни с одним кормом не случалось))

Переваги:
    Шикарный корм
  • Ярослав П***

Заказываю данный корм не первый раз, всё нравится

Переваги:
    За свои деньги отличный корм, собакену нравится
    Недоліки:
    Не обнаружил

• Ярослав П***

Отличный корм,собакену нравится
    Доставка быстрая,по сроку корм свежий

Переваги:
    Собаке нравится,а это самое главное
    Недоліки:
    Не обнаружил

Дякуємо за відгук! Дуже раді, що корм добре смакує Вашому собаці!

• Андрей А***

Хороший корм! Моим собачкам нравиться!

• Дарья Т***

Корм можно брать как дополнительное питание, как основное нет.

Переваги:
    Деловая цена, но есть и дешевле за такое качество
    Недоліки:
    Корм совсем эконом класа, покупали для собак которые едят практически все ,Но уже с первой кормежки не доели порции.Корм очень сухой и не ароматный от слова совсем.
  • Аліна Л***
    Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг

Брали корм,появилась алергия(

• Тетяна К***
    Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг

Собаки корм їдять.
    Даю як додаткове харчування.