Відгуки покупців про Корм сухий HalfHalf для дорослих собак маленьких порід із яловичиною 2 кг 4820261920727

Оцінка користувачів 4.44/5
  • Антон П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 2 кг

Привередливая Собака ест, значит норм )

Сухий корм Half&Half — схвалено навіть вибагливими хвостиками. Нехай смакує!

• Юлія П***

Замовляю не вперше. Собаці підходить

Переваги:
    Дрібний
    Недоліки:
    Не помітили

Дякуємо за відгук! Для маленьких гавчиків дрібна гранула — це комфорт у кожному кусь. Раді, що ваш хвостатий задоволений!

• Ольга Б***

Моїм песикам корм подобається

Дякуємо, що обрали Half&Half! Нехай гавчики смакують із задоволенням щодня!

• Вікторія К***

як завжди швидко і вчасно)

Мчимо на всіх лапах, щоб гавчики могли робити кусь без жодних очікувань. Дякуємо за відгук!

• Оксана Ш***

Не їсть його собака(йорк бівер) чешеться після нього, як вмовила поїсти. Короче не зайшов і тепер не знаю, що з ним робити

Дякуємо, що поділилися досвідом. Шкода, що раціон не підійшов вашому гавчику. У кожного хвостика свої вподобання, і реакція на корм може бути індивідуальною. Якщо помічаєте зміни у поведінці чи самопочутті, краще порадитись із ветеринаром, щоб розібратися в причинах.

• Аліна Ш***

Нрмальний корм. Собаці смакує.

Дякуємо, що поділилися! Хай кожен кусь додає енергії маленьким хвостикам!

• Олександр

Непоганий. Чотирилапка їсть добре, все ок. Але, що цікаво, від ласощів цієї фірми 2 рази блювала (поки перевірив від чого саме), і на 3й раз не хоче навіть їсти.

Переваги:
    Їсть
    Недоліки:

Дуже цінуємо, що поділилися досвідом! Сухий корм має збалансований склад і підходить більшості хвостатих. А от ласощі краще підбирати з урахуванням індивідуальних реакцій улюбленця до окремих складових. Нехай ваш гавчик завжди почувається чудово й тішить вас щасливим хвостиком!

• Юрій Д***

Песик гарно їсть

Дякуємо, що потішили нас таким відгуком! Нехай кожен кусь буде смачнющий!

• Оксана Ч***

Хороший корм , понравился моим хвостикам .

Дякуємо, що обираєте Half&Half! Яловичина, суперфуди й турбота в кожній гранулі — усе для того, щоб гавчики були здорові й щасливі щодня!

• Віктор Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 12 кг

Не всі собаки яким брав захотіли його їсти.
    Ну і так як продавця не дуже цікавить якість обслуговування, то буде тут оцінка-°

Переваги:
    Недоліки:
    Не всім сподобалося

Ваш відгук важливий для нас! Шкода, що не всі гавчики оцінили смак Half&Half. Проте ми розуміємо, що у кожного хвостика є власні смакові вподобання і навіть найкраща рецептура не завжди потрапляє в серденько з першого кусь.

• Соломія

Моя собачуля їсть цей корм залюбки. Все ок. Можна брать.

Дякуємо за довіру, петфренде. Сухий корм Half&Half — це смачна яловичина, корисні суперфуди і безмежна любов до хвостатих в кожній порції.

• Герасимова О***

Тварини не едят.

Переваги:
    Не бачу.
    Недоліки:
    Не едят.

Дякуємо за відгук! Нам шкода, що цей корм не припав до смаку вашим улюбленцям. Смакові вподобання хвостиків дуже індивідуальні, і ми постійно вдосконалюємо рецептури, щоб кожен міг знайти свій улюблений смак Half&Half.

• Анастасія Б***

Мій шпіц їсть цей корм охоче, корминки невеликі зручно жувати.

Переваги:
    Гарної якості корм.

Дякуємо за довіру до Half&Half! Ми створюємо корм з урахуванням потреб і розміру гавчиків, щоб було смачно, зручно й корисно!

• Марія С***

Смачно, не дорого, ідеально по формату для маленьких зубів. Наша Міюша дуже любить цей корм.

Переваги:
    гарно закривається упаковка, не потрібно нікуди пересипати для зберігання
    Недоліки:
    не знайшли

Дякуємо, такі щирі відгуки гріють наші серця! Корм Half&Half створено з безмежною любов'ю та турботою до кожного гавчика та петперента.

• Ольга В***

Не сподобався ,хоча і розмір норм. Чішка з 4 х різних фірм від цього відмовився.

Переваги:
    Недоліки:
    Не сподобався

Дякуємо, що поділилися! Шкода, що корм Half&Half не став улюбленим для вашого гавчика з першого кусю. Розуміємо, що кожен пет має свої вподобання, тож так може статися. Бажаємо гавчику знайти саме той смак, від якого захочеться щасливо виляти хвостиком!

• Ольга К***

Собаці сподобався, а мені подобається, що маленькі гранули. Пробували інший корм, там крупніші, і їх було важче їсти.

Дякуємо за приємний відгук! Нам неймовірно приємно бути частиною щоденного «кусь-щастя» вашого гавчика.

• Наталья С***

Нащ йорик лопает с удовольствием! По акции очень хорошо, будем покупать ещё.

Переваги:
    По акции вообще здорово!
    Недоліки:
    не заметили

Р-р-раав задоволення від корму для кожного гавчика! Дякуємо, що обираєте Half&Half!

• Даша К***

Мій шпіц їсть без проблем. Годую цим кормом уже кілька місяців.

Переваги:
    Якісний корм із гарним складом.

Дякуємо, що обираєте Half&Half! Нехай кожен кусь приносить гавчику користь, енергію та хвостате щастя!

• Катерина

Гарний корм, песику подобається і розмір гранул вдалий для малих порід.

Дякуємо, що обрали Half&Half! Нехай гавчик насолоджується смакотою кожного дня!

• Максим

Хороший корм , очень вредному мальтипу понравился и кушает его уже не первую пачку.

Переваги:
    Удобная форма для мелких пород

Рррав-вдячність за відгук! Обіцяємо й надалі тішити гавчика смачним кормом Half&Half, а вас - приємними цінами.

• Юлия С***

Нормальний корм. Беру вдруге, гранули для чихуахуа підходящого розміру. Розладів травлення не було.

Переваги:
    Адекватна ціна. Невеликі гранули
    Недоліки:
    Поки не було

Наша мета – робити гавчиків щасливими, а петперентів – радісними від їхнього чудового настрою та ситого животика. Дякуємо, що обираєте Half&Half.

• Дмитро Д***

Чудовий корм! Наш джек рассел на всі інші сухі корми дивитися не може. А цей йому ніколи не надоїдає. Вже третій чи четвертий мішок на 12 кг їмо

Рррав-вдячність за відгук! Обіцяємо й надалі тішити гавчика смачним кормом Half&Half.

• Аліна К***

Маленькі гранули, правильні нутрієнти, жодної курки в складі, а тільки яловичка преміумкласу! Рекомендую!

Щасливі гавчики – це те, що мотивує нас створювати якісний корм. Дякуємо, що обираєте Half&Half.

• Надія

Все чудово

• Тетяна В***

Собака їсть з задоволенням, до цього крутив ніс від Нутраму. Комфортного розміру, з рота не пахне, стіл твердий і також за менш неприємного запаху

Переваги:
    Розмір, відсутність запаху з роту, собака їсть збзадоволенням, не впливає на якість стулу, пес випрошує добавку
    Недоліки:
    Поки не помітила