Оплачуйте Карткою Rozetka

Відгуки покупців про Смарт ТВ приставка Smart TV 4K тюнер для телевізора 4К цифровий медіаплеєр смарт тв перегляд фільмів

Оцінка користувачів 4.5/5
на основі 24 відгуки
  • Відгуки про товар продавця Принцеса Діана
  • Міша Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Принцеса Діана. Вбудована пам'ять: 16 ГБ. Колір: Black
    • Продавець  Принцеса Діана

Добрий день, Міша! Щиро дякуємо відгук!

• Елена А***

Все супер. Быстрая доставка. Все работает как хотели. Рекомендую .

• Продавець  Принцеса Діана

Добрий день! Щиро дякуємо відгук!

• Богдан

Все працює,товар хороший

• Продавець  Принцеса Діана

Добрий день, Богдан! Щиро дякуємо відгук!

• Анатолий П***

Товар пришёл вовремя работает очень хорошо

Переваги:
    Качество цена

Вітаємо, Анатолій!

Дякуємо за ваш відгук! Раді, що приставка приїхала вчасно, працює добре та відповідає вашим очікуванням
      Раді, що ви оцінили співвідношення ціни та якості.

Користуйтеся з задоволенням!

• Гал М***

Все працює отлично

Вітаємо, Микола!

Дякуємо вам за відгук! Дуже раді, що смарт-приставка працює відмінно та ви залишилися задоволені.
      Користуйтеся із задоволенням! Якщо виникнуть питання або потрібна буде допомога — завжди раді підказати.

• Анастасія Р***

Працює добре , все підійшло

Вітаємо, Анастасія!

Дякуємо за ваш відгук!
      Раді чути, що товар працює добре та все підійшло.

Бажаємо комфортного користування! Якщо виникнуть питання — завжди раді допомогти.

• Олена Б***

Все працює добре, налаштували швидко, нарікань нема

Вітаємо, Олена!

Дякуємо за ваш відгук!
      Раді чути, що все працює справно та налаштування пройшло швидко.

• Юлія С***

Не працює належним чином, постійно губить мережу. Маю таку саму приставку, куплену пів року тому в іншого продавця, все працює. Буду повертати.

Переваги:
    Недоліки:
    Все
    • Продавець  Принцеса Діана

Вітаємо, Юлія!

Дякуємо за ваш зворотний зв’язок.
      Ми вже зв’язалися з вами та переглянули, яку саме помилку видає пристрій. Повідомлення “Device authentication failed” зазвичай пов’язане з авторизацією пристрою в сервісах Google або з налаштуваннями мережі (наприклад, датою та часом, підключенням до інтернету чи кешем сервісів Google Play). У більшості випадків така ситуація вирішується перепідключенням до Wi-Fi, перевіркою автоматичного встановлення дати й часу або перезапуском чи скиданням приставки до заводських налаштувань.

У будь-якому випадку ми не залишаємо клієнтів без допомоги — якщо питання не вдасться вирішити налаштуваннями, ми обов’язково допоможемо з обміном або поверненням.

• Михайло З***

Дуже гарна якість зображення (навіть на старому телевізорі)

Переваги:
    Якість виробу,якість зображення
    Недоліки:
    Немає навіть самих дешевих батарейок для пульта
    • Продавець  Принцеса Діана

Вітаємо, Михайло!

Дякуємо вам за відгук!
      Раді, що ви задоволені якістю приставки та зображенням, навіть на старому телевізорі.
      Дякуємо також за зауваження щодо батарейок для пульта — ми обов’язково врахуємо це на майбутнє. Бажаємо вам приємного користування!

• Юрій Б***

Погано, ще й перепрошивають, зайшов на aida 64, система 1/8 андрюха 9, а по прошивці 4 /32 і 11 андрюха, при такій конфі працює добре але!!! Ютюб працює добре, iptv чи отт телебачення тоже но перемикання ні викидає

Переваги:
    Ноль
    Недоліки:
    80 зі 100
    • Продавець  Принцеса Діана

Вітаємо, Юрій!

Дякуємо вам, що поділились своїм досвідом використання .
      Хочемо трохи пояснити ситуацію. Деякі програми для діагностики системи, зокрема AIDA64, можуть некоректно визначати характеристики бюджетних Android-пристроїв, особливо ТВ-приставок. Це пов’язано з особливостями прошивки та тим, як система передає інформацію стороннім програмам. Через це іноді програма може відображати інші параметри пам’яті або версію Android, ніж фактично встановлено в системі пристрою. Це досить поширена ситуація для подібних приставок і не означає, що характеристики змінені або перепрошиті.
      Щодо роботи IPTV/OTT додатків: іноді проблема з перемиканням каналів може бути пов’язана не з самим пристроєм, а з:
      конкретним додатком IPTV;
      версією програми;
      кешем додатку;
      якістю або стабільністю інтернет-з’єднання.
      У таких випадках часто допомагає:
      очистити кеш додатку IPTV;
      оновити або перевстановити сам додаток;
      перевірити роботу з іншим IPTV-плеєром;
      перезапустити приставку після встановлення програм.

Раніше ми вже зверталися до вас із запитом, чи потрібна допомога з налаштуванням або перевіркою роботи пристрою, проте, на жаль, відповіді від вас не отримали. Ми завжди відкриті до діалогу та готові допомогти вирішити будь-які питання щодо використання.

• Тетяна К***

Чудовий товар, працює добре , легкий у налаштуванні. Мене все влаштовує

Вітаємо, Тетяна!

Щиро дякуємо вам за такий приємний відгук!
      Нам дуже радісно, що смарт-приставка працює добре, легко налаштовується та повністю вас влаштовує.
      Бажаємо приємного користування! Якщо знадобиться допомога — ми завжди на зв’язку.

• antontoshev
    Відгук від покупця. Продавець: SportBox-365. Колір: Black

Полная ерунда,тормозит ужасно

Переваги:
    Недоліки:
    тугой очень сильно,особено когда фильм в гугл хроме смотриш
    • Goods 4*** u

Добрый день! Устройство может притормаживать в случае если у вас слабое интернет соединение, рекомендуем подключать приставку напрямую ethernet кабелем или установить wi-fi точку в 2-3 метрах от приставки без преград. Минимизируйте количество открытых окон в Google Chrome т.к. у вас 1 ГБ оперативной

• Алексей С***
    Відгук від покупця. Продавець: SNB Box. Вбудована пам'ять: 8 ГБ. Колір: Black

Заказывал на подарок
    Уст-во работает отлично, нет никаких претензий.
    Есть несколько предложений
    Упаковывайте товар. Почта привезла товар в мятой упаковке!!! Возможно другой вредный покупатель отказался получать.
    Проверяйте приставки на наличие по, возможно его нужно обновить или удалить уже не рабочее. Приходиться сидеть с ней и обновлять ее, удалять "хлам" ведь она забита под завязку всякими ненужными приложениями.

Недоліки:
    Множество приложений, которые не работают либо устарели - но не обновляются, обновленная версия устанавливается "рядом". А по телефону продавец сказал, что свежая приставка....
  • Богдан Н***
    Відгук від покупця. Продавець: SmagMag. Колір: Black

Спасибо за совет, но если прием плохой то он плохой.. 1 метр или 5 или 10 метров, обрыв интернета остался, все так же не стабильно.
    Может только мне такой попался, не знаю.

• Олег

Богдан, верните продавцу по гарантии, если не прошло 14 дней.

• Богдан Н***
    Відгук від покупця. Продавець: SmagMag. Колір: Black

Иногда зависает, приходится перезагружать, плохой прием WI-FI. и это метр от роутера
    Подключился через кабель, теперь инетернет стабилен.

YouTube, IPTV и HD videoBox.. все работает.
    TV Box слабоват, но терпимо.
    Если брать, то с оперативкой 2GB.

Переваги:
    TV Box
    Недоліки:
    Плохой прием WI-FI, частый обрыв связи.
    • SmagMag

Здравствуйте. Слишком близкое расстояние от WiFi роутера к приемнику также может быть причиной плохой связи, разместите роутер или приставку на расстояние более 1м.

• Володимир К***
    Продавець: Flash. Вбудована пам'ять: 8 ГБ. Колір: Black

Скажіть будь ласка тут є підтримка цифрового телебачення через звичайну антену?

• Flash

Здравствуйте. Такой возможности в данном устройстве нет. Но можно установить приложения TV формата и смотреть стандартные каналы или любые другие из интернета без антенны.

• Прохор К***
    Продавець: Roofmark

Мне данная приставка пришлась по душе , очень удобный гаджет , теперь смотрю фильмы на большом экране .

Переваги:
    цена , качество сборки , многофункциональность
    Недоліки:
    Пока что не нашел
    • Roofmark

Спасибо за отзыв.

• Егор В***
    Продавець: Roofmark

Переживал на сколько брать 1 или 2 гига. Немного сэкономил.Взял эту. Хватает с головой.Бюджетный мультимедийный вариант.

Переваги:
    Стоимость, функциональность.
    • Roofmark

Спасибо за комментарий.

• Денис А***
    Продавець: Propozicia. Колір: Black

Подскажите пожалуйста, есть здесь встроенный браузер чтобы смотреть фильмы онлайн?

• Propozicia

Добрый день, браузер стандартный, для android, но для просмотра\поиска фильмов рекомендуем пользоваться приложением HDVideo Box ( предустановлено )

• Bogdan D***

А ця приставка підійде до телевізора самсунг код моделі ue22h5000akxua

• SmagMag

Дана приставка може підкючатися до любого телевізора, де є відео роз`эм HDMI або AV "тюльпан"

• Bogdan D***

Дякую

• Антон И***
    Продавець: Propozicia. Колір: Black

подскажите пожалуйста, чем отличается от EasyTV x96 Mini (2/16GB)?

• Propozicia

Добрый день! Увы, но не подскажем, т.к. на товаре что Вы отправили - нет описания толком. Скорее всего - ничем.

• Сергей
    Продавець: SmagMag. Колір: Black

Добрый вечер, подскажите можно подключить этот дивайс к монитору с разъемом vga, может через переходник?

• Максим М***

Возьмите любой переходник HDMI to VGA, но если кроме картинки нужен и звук, то чтоб в переходнике был и аудиовыход. Например, такой вот универсальный посиланняВ нем еще и доп.разъем для питания через USB, но его не обязательно использовать (но для подключения некоторых старых мониторов нужно)

• Иван Д***

Да

• Николай Л***
    Продавець: SmagMag. Колір: Black

Нормальная приставка за свои деньги. подарил родителям, теперь смотрят постоянно сериалы в онлайне. Видео по wifi без тормозов.

Переваги:
    Цена!
    Недоліки:
    Пока не нашел.
  • Гриценко М***
    Продавець: GTX SHOP. Колір: Black

За 3 недели пользования проблем не обнаружил. Цена - качество.

Переваги:
    Компактный и работает на 5+ на свои деньги
    Недоліки:
    пока не нашол
    • GTX S***

Спасибо за отзыв о покупке в нашем магазине!
      Ваша служба поддержки магазина GTX SHOP!