Можлива затримка доставки замовлень

Відгуки покупців про Пилосос без мішка WINNINGSTAR ST-5047 2 in 1 450W 5.0М White

Оцінка користувачів 4.91/5
  • Відгуки про товар продавця S.U.
  • Ігор С***

Чудовий функціональний пилосос

• Людмила Г***
    Відгук від покупця. Продавець: S.U.. Колір виробу: Білий

Купувала для батьків — вони дуже задоволені та вдячні. Просте керування, невелика вага та хороша маневреність.

• Валентина К***
    Відгук від покупця. Продавець: S.U.. Колір виробу: Білий

подобається що компактний, немає потреби діставати великий апарат через кожну розсипану крихту прекрасна проста модель

• Андрій Р***
    Відгук від покупця. Продавець: S.U.. Колір виробу: Білий

Доповню відгук з фотографіями. Чітко видно як зручно попилососити

• Андрій Р***
    Відгук від покупця. Продавець: S.U.. Колір виробу: Білий

Пилосос влаштовує повністю. Завдяки коліну по середині зручно прибирати під диваном

Переваги:
    Довжина кабелю 5 м
  • Кузьменко А***
    Відгук від покупця. Продавець: S.U.. Колір виробу: Білий

Пилосос дуже якісний. Сподобалась довжина кабелю. Ще сподобалась сила всмоктування. Рекомендую

• Алла Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий

Легкий.Добре втягує пил.Легко збирається.Зручно,якщо трапиться переїзд.Єдина невелика для мене поки що проблема,це те що контейнер для сміття не дуже зручно виймати,та вставляти назад.

• Оксана С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий

Ну сказати щоб дуже задоволена від прибиранням пилу...то не дуже.
    Щоб прибрати крихти, шерсть кота і інший пил , треба декілька разів проходити.
    Фільтр сильно засоряється, напором води не вимити.
    Як правильно вимити фільтр ?
    Подивимся як далі буде працювати.

Переваги:
    Легкий, займає мало міста. Приємна ціна.
    Недоліки:
    Не мощний

Доброго дня, шановний покупець!
      Якщо у вас виникли питання, пропонуємо вам, для швидкого отримання кваліфікованої допомоги звернутись в підтримку, для зручності всі необхідні контакти вказані на стикері упаковки та в гарантійному талоні, також контакти служби підтримки та сервісного центру, ви можете отримати звернувшись на гарячу лінію магазину ROZETKA. Ви можете як зателефонувати, так і написати нам у мессенджер Viber.
      Для нас дуже важливо, щоб всі клієнти залишалися задоволені досвідом використання товарів WINNINGSTAR, та зробимо все можливе для швидкого вирішення вашого питання.
      Дякуємо Вам за вибір бренду WINNINGSTAR!

• Юлія К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий

Завдяки живленню від мережі я можу прибирати свою квартиру будь-якого розміру без прив'язки до часу заряджання акумулятора

• Анастасія В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий

На мій досвід, пилосос з живленням від мережі зберігає потужність протягом усього прибирання, на відміну від акумуляторних, які втрачають чинність у міру розряду батареї.

• Роман М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий

Одна з найкращих моделей пилососа у своєму класі

• Роман М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий

Таким і повинен бути справжній пилосос