Оплачуйте Карткою Rozetka

Відгуки покупців про Пилосос без мішка WINNINGSTAR ST-5033 2 in 1 600W 3.5М Black

Оцінка користувачів 4.6/5
  • Відгуки про товар продавця S.U.
  • Валентина К***
    Відгук від покупця. Продавець: S.U.. Колір виробу: Чорний

Прекрасний помічник для дому який завжди під рукою

• хижняченко ю***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний

Довольно неплохой за свои деньги

Переваги:
    Компактный
    Недоліки:
    Без регулировки мощности
  • Андрій Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний

Він дуже добру має тягу , та практичний пилосос , але має величезний мінус у вигляді того що до нього нереально знайти запасний фільтр hepa ,якщо потрібно буде з часом його замінити то не відомо на який саме , з того що є в інтернеті нічого не підходить нажаль

Доброго дня, шановний покупець!
      Змінні частини ви маєте можливість придбати в офіційному сервісному центрі.
      Для вашої зручності, всі необхідні контакти та графік роботи вказані на стикері упаковки та в гарантійному талоні. Ви маєте можливість зателефонувати, або відправити повідомлення з запитом в месенджер Viber, на яке ми обов'язково відреагуємо протягом найближчого часу. У разі втрати упаковки або гарантійного талону, контакти офіційного сервісного центру ви можете дізнатись в підтримці ROZETKA.
      Звертаємо увагу, що пряме звернення в сервісний центр, максимально прискорить вирішення вагого питання.
      Для нас дуже важливо, щоб всі клієнти залишалися задоволені досвідом використання товарів WINNINGSTAR.
      Дякуємо Вам за вибір бренду WINNINGSTAR!

• Андрій Р***

Довжини кабелю вистачає. Велика потужність. Висота самого пристрою нормальна

• Олена В***

Мені сподобався

Переваги:
    Легкий, досить потужний
  • Марина Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний

Тільки забрали з пункту видачі розетка. Принесли домой та протестували. Працює дуже добре. Всмоктує пил гарно. Довжини кабелю вистачає. Рекомендую всім

• Роман М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний

Професійний пилосос, перевершив мої очікування

• Роман М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний

Два пилососи в одному, дуже зручний у користуванні