Відгуки покупців про Пилосос без мішка WINNINGSTAR ST-5033 2 in 1 600W 3.5М Black
- Валентина К***Відгук від покупця. Продавець: S.U.. Колір виробу: Чорний
Прекрасний помічник для дому який завжди під рукою
- хижняченко ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний
Довольно неплохой за свои деньги
- Переваги:
- Компактный
- Недоліки:
- Без регулировки мощности
- Андрій Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний
Він дуже добру має тягу , та практичний пилосос , але має величезний мінус у вигляді того що до нього нереально знайти запасний фільтр hepa ,якщо потрібно буде з часом його замінити то не відомо на який саме , з того що є в інтернеті нічого не підходить нажаль
Представник постачальникаДоброго дня, шановний покупець!
Змінні частини ви маєте можливість придбати в офіційному сервісному центрі.
Для вашої зручності, всі необхідні контакти та графік роботи вказані на стикері упаковки та в гарантійному талоні. Ви маєте можливість зателефонувати, або відправити повідомлення з запитом в месенджер Viber, на яке ми обов'язково відреагуємо протягом найближчого часу. У разі втрати упаковки або гарантійного талону, контакти офіційного сервісного центру ви можете дізнатись в підтримці ROZETKA.
Звертаємо увагу, що пряме звернення в сервісний центр, максимально прискорить вирішення вагого питання.
Для нас дуже важливо, щоб всі клієнти залишалися задоволені досвідом використання товарів WINNINGSTAR.
Дякуємо Вам за вибір бренду WINNINGSTAR!
- Андрій Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний
Довжини кабелю вистачає. Велика потужність. Висота самого пристрою нормальна
- Олена В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний
Мені сподобався
- Переваги:
- Легкий, досить потужний
- Марина Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний
Тільки забрали з пункту видачі розетка. Принесли домой та протестували. Працює дуже добре. Всмоктує пил гарно. Довжини кабелю вистачає. Рекомендую всім
- Роман М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний
Професійний пилосос, перевершив мої очікування
- Роман М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний
Два пилососи в одному, дуже зручний у користуванні