- Зведений відгук із відкритих джерелЯк для новачків, які прагнуть освоїти підтягування, так і для досвідчених атлетів, цей набір силових петель стає доступною альтернативою тренажерному залу. Завдяки широкому діапазону опору комплект дозволяє ефективно масштабувати навантаження в домашніх умовах.Цей огляд згенеровано ШІ на основі даних з відкритих джерел.Початківці діляться успіхами у перших підтягуваннях з фіолетовою стрічкою, тоді як досвідчені спортсмени використовують зелену гуму як ефективне комбо зі штангою для безпечного збільшення робочої ваги.Багатьом подобається, що латекс не ковзає навіть у спітнілих руках, а стандартна довжина 2,08 м дозволяє легко комбінувати петлі різного опору для точного налаштування навантаження.Деякі власники попереджають, що при інтенсивному кросфіті матеріал з часом тріщить по краях, а найтонші моделі можуть м'ятися, утворюючи незручні вушка під час вправ.Критики зауважують наявність резинового душка в перші дні після розпаковки та радять не перерозтягувати петлі понад міру, щоб вони не втратили пружність завчасно.Переваги: Ефективна допомога у підтягуванняхНе ковзають у вологих рукахКомпактність для тренувань на вулиціЧітка градація навантаженняНедоліки: Специфічний запах гуми спочаткуТріщини по краях при зносіДеформація тонких петельВтрата пружності при розтягуванні
- Єгор Н***Відгук від покупця. Продавець: AKSEL. Рівень навантаження: 2-57. Колір: Різнобарвний
Свою функцію виконують, на початку трохи не приємно пахнуть
Добрий день!
Вдячні Вам за відгук! Також можете переглянути інші товари нашого магазину)
- Римма Б***Відгук від покупця. Продавець: AKSEL. Рівень навантаження: 2-57. Колір: Різнобарвний
Гумові петлі класні працюють і не рвуться ні разу
Вдячні Вам за відгук!
Будемо раді бачити Вас знову. В разі чого можете звертатись до нас, вирішимо будь-які питання.
- Олег С***Відгук від покупця. Продавець: AKSEL. Рівень навантаження: 2-57. Колір: Різнобарвний
Все подобається , але не має книжечки з вправами надішліть електронний вар
Приємно отримати Ваш відгук. Дякуємо, що обрали нас. Приємного користування
- Микола С***Відгук від покупця. Продавець: AKSEL. Рівень навантаження: 2-57. Колір: Різнобарвний
Дякую за якісні резінки для фітнусу,
Дуже якісний матеріал- Продавець AKSEL
Добрий день!
Вдячні Вам за відгук! Також можете переглянути інші товари нашого магазину)
- Юрій П***Відгук від покупця. Продавець: AKSEL. Рівень навантаження: 2-57. Колір: Різнобарвний
Хороший набір резинок, якість сподобалась. Еластичні, міцні, зручні для тренувань вдома і в залі.
Приємно отримати Ваш відгук. Дякуємо, що обрали нас. Приємного користування
- Павел Ж***Відгук від покупця. Продавець: AKSEL. Рівень навантаження: 2-57. Колір: Різнобарвний
Відмінна якість! Резинки міцні, не скачуються під час тренувань
Вдячні Вам за відгук!
- Помінова М***Відгук від покупця. Продавець: Adrem shop. Рівень навантаження: 2-57. Колір: Різнобарвний
Все сподобалось, дякую за оперативну доставку!
- Артур Б***Відгук від покупця. Продавець: Adrem shop. Рівень навантаження: 2-57. Колір: Різнобарвний
Усе супер, дякую!
- Недоліки:
- Олександр В***Відгук від покупця. Продавець: Рекрут. Рівень навантаження: 2-57. Колір: Різнобарвний
Товар був в наявності, швидка відправка усе супер!!! Дякую
- Петро Г***Відгук від покупця. Продавець: Рекрут. Рівень навантаження: 2-57. Колір: Різнобарвний
Чудовий набір, виготовлений з якісних матеріалів. Дає змогу виконувати багато різних вправ, тому стане в пригоді як новачкам, так і тим, хто регулярно тренується. Товар повністю виправдав очікування, покупкою задоволений на всі 100%.
- Переваги:
- Якість, функціональність
- Черных Р***Відгук від покупця. Продавець: Рекрут. Рівень навантаження: 2-57. Колір: Різнобарвний
Качество супер, приятный в руке, трещин нет, не склеенные между собой, упаковка мешочек, есть запах резины но это не критично выветрится...
- Недоліки:
- Євген Д***Відгук від покупця. Продавець: Рекрут. Рівень навантаження: 2-57. Колір: Різнобарвний
Гарна якість.
- Катерина К***Відгук від покупця. Продавець: Рекрут. Рівень навантаження: 2-57. Колір: Різнобарвний
Резинки цілі, виглядають гарно, функцію виконують. Доставлено вчасно, дякую
зауважень не маю - Олександр Б***Відгук від покупця. Продавець: Рекрут. Рівень навантаження: 2-57. Колір: Різнобарвний
Дякую
- Переваги:
- Швидко
- Юлія В***Відгук від покупця. Продавець: Рекрут. Рівень навантаження: 2-57. Колір: Різнобарвний
Отримали товар, все відповідно до опису. Доставка швидка. Рекомендуємо для домашнього спортзалу.
- Переваги:
- В комплекті набір різних резинок з різним навантаженням, зручно для регулювання ваги при тренуванні.
- Микола Б***Відгук від покупця. Продавець: Рекрут. Рівень навантаження: 2-57. Колір: Різнобарвний
Хороша якість!!
- ВікторВідгук від покупця. Продавець: Рекрут. Рівень навантаження: 2-57. Колір: Різнобарвний
Хорошие петли, достойного качества.
Брал для разминки перед тренеровкой. - Дмитро Б***Відгук від покупця. Продавець: Рекрут. Рівень навантаження: 2-57. Колір: Різнобарвний
Супер, раджу всім українцям
- Недоліки:
- Сергей О***Відгук від покупця. Продавець: Рекрут. Рівень навантаження: 2-57. Колір: Різнобарвний
Петли все хорошего качества, без каких либо дефектов.
- Переваги:
- Хорошее качество.
- Недоліки:
- Євген М***Відгук від покупця. Продавець: Рекрут. Рівень навантаження: 2-57. Колір: Різнобарвний
На вигляд якісна продукція. Жодних недоліків не знайшов. Займався лише з однією резинкою - решту навіть не розпаковував. В цілому, задоволений
- Софія Л***Відгук від покупця. Продавець: Рекрут. Рівень навантаження: 2-57. Колір: Різнобарвний
Хороші резинки. Ще чучуть і навчусь підтягуватися
- Дмитро Ч***Відгук від покупця. Продавець: Рекрут. Рівень навантаження: 2-57. Колір: Різнобарвний
Все гуд!
Гарна якість. Раджу
- Назар М***Відгук від покупця. Продавець: Рекрут. Рівень навантаження: 2-57. Колір: Різнобарвний
Резинки дуже сподобались. Якісні, еластичні, ніякого запаху від них нема. Також набір приємний візуально – всі резиночки в одній кольоровій гамі, виглядає стильово:)
- Переваги:
- Якість, пакування
- Недоліки:
- Андрей М***Відгук від покупця. Продавець: Adrem shop. Рівень навантаження: 2-57. Колір: Різнобарвний
Качество хорошее, доставка очень быстрая. Спасибо!
- Дмитрий С***Відгук від покупця. Продавець: Рекрут. Рівень навантаження: 2-57. Колір: Різнобарвний
Быстро отправили. Хорошее качество.
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: Рекрут. Рівень навантаження: 2-57. Колір: Різнобарвний
- Переваги:
- Якість та зручність
- Недоліки:
- Нема)
- Владислава М***Відгук від покупця. Продавець: Adrem shop. Рівень навантаження: 2-57. Колір: Різнобарвний
Супер петлі
- Станислав Ж***Відгук від покупця. Продавець: Рекрут. Рівень навантаження: 2-57. Колір: Різнобарвний
Резинки сподобались. Матеріал товару чудової якості
- Переваги:
- Кількість за ціну
- Тарас С***Відгук від покупця. Продавець: Рекрут. Рівень навантаження: 2-57. Колір: Різнобарвний
Міцні хороші резинки, все відповідає опису
- Переваги:
- Гарна якість
- Недоліки:
- ИринаВідгук від покупця. Продавець: Рекрут. Рівень навантаження: 2-57. Колір: Різнобарвний
Дуже гарна якість, товаром задоволена!
Планувала використовувати для групи в йога-практиках, але бачу що зможу також використати для власних тренувань. Завжди хотіла почати підтягуватися)), але власними силами зробити не можу поки що. А ці резинки просто неймовірні помічники )) - Ганна П***Відгук від покупця. Продавець: Рекрут. Рівень навантаження: 2-57. Колір: Різнобарвний
Гарна комплектація,якісний товар
- Марина К***Відгук від покупця. Продавець: Рекрут. Рівень навантаження: 2-57. Колір: Різнобарвний
Все, як в описі товару, класні резинки
- Переваги:
- Гарна якість, зовнішній вигляд
- Недоліки:
- Не знайшли
- Анатолий Л***Відгук від покупця. Продавець: Рекрут. Рівень навантаження: 2-57. Колір: Різнобарвний
Порядок , Я доволен.
- Олександр Ш***Відгук від покупця. Продавець: Рекрут. Рівень навантаження: 2-57. Колір: Різнобарвний
Добротні резинки, рекомендую
- Тетяна К***Відгук від покупця. Продавець: Рекрут. Рівень навантаження: 2-57. Колір: Різнобарвний
Товар високої якості. Рекомендую!