Сток. Розпродаж залишків до −60%

Відгуки покупців про Петлі для підтягувань резинки для фітнесу набір гумових петель 5 шт power band еспандери гумові латексні силові стрічки опору турніка тренувань кросфіту розтяжки фітнес тренінгу спини рук грудей різнорівневі навантаження 4.5–57 кг U-Powex

Код:  572028913
Оцінка користувачів 4.92/5
  • Зведений відгук із відкритих джерел
    Як для новачків, які прагнуть освоїти підтягування, так і для досвідчених атлетів, цей набір силових петель стає доступною альтернативою тренажерному залу. Завдяки широкому діапазону опору комплект дозволяє ефективно масштабувати навантаження в домашніх умовах.
    Початківці діляться успіхами у перших підтягуваннях з фіолетовою стрічкою, тоді як досвідчені спортсмени використовують зелену гуму як ефективне комбо зі штангою для безпечного збільшення робочої ваги.
    Багатьом подобається, що латекс не ковзає навіть у спітнілих руках, а стандартна довжина 2,08 м дозволяє легко комбінувати петлі різного опору для точного налаштування навантаження.
    Деякі власники попереджають, що при інтенсивному кросфіті матеріал з часом тріщить по краях, а найтонші моделі можуть м'ятися, утворюючи незручні вушка під час вправ.
    Критики зауважують наявність резинового душка в перші дні після розпаковки та радять не перерозтягувати петлі понад міру, щоб вони не втратили пружність завчасно.
    Переваги:  Ефективна допомога у підтягуванняхНе ковзають у вологих рукахКомпактність для тренувань на вулиціЧітка градація навантаження
    Недоліки:  Специфічний запах гуми спочаткуТріщини по краях при зносіДеформація тонких петельВтрата пружності при розтягуванні
    Цей огляд згенеровано ШІ на основі даних з відкритих джерел.
  • Відгуки про товар продавця AKSEL
  • Єгор Н***
    Відгук від покупця. Продавець: AKSEL. Рівень навантаження: 2-57. Колір: Різнобарвний

Свою функцію виконують, на початку трохи не приємно пахнуть

Добрий день!
      Вдячні Вам за відгук! Також можете переглянути інші товари нашого магазину)

• Римма Б***

Гумові петлі класні працюють і не рвуться ні разу

Вдячні Вам за відгук!
      Будемо раді бачити Вас знову. В разі чого можете звертатись до нас, вирішимо будь-які питання.

• Олег С***

Все подобається , але не має книжечки з вправами надішліть електронний вар

Приємно отримати Ваш відгук. Дякуємо, що обрали нас. Приємного користування

• Микола С***

Дякую за якісні резінки для фітнусу,
    Дуже якісний матеріал

Добрий день!
      Вдячні Вам за відгук! Також можете переглянути інші товари нашого магазину)

• Юрій П***

Хороший набір резинок, якість сподобалась. Еластичні, міцні, зручні для тренувань вдома і в залі.

Приємно отримати Ваш відгук. Дякуємо, що обрали нас. Приємного користування

• Павел Ж***

Відмінна якість! Резинки міцні, не скачуються під час тренувань

Вдячні Вам за відгук!

• Помінова М***
    Відгук від покупця. Продавець: Adrem shop. Рівень навантаження: 2-57. Колір: Різнобарвний

Все сподобалось, дякую за оперативну доставку!

• Артур Б***

Усе супер, дякую!

Переваги:
    Якість
  • Олександр В***
    Відгук від покупця. Продавець: Рекрут. Рівень навантаження: 2-57. Колір: Різнобарвний

Товар був в наявності, швидка відправка усе супер!!! Дякую

• Петро Г***

Чудовий набір, виготовлений з якісних матеріалів. Дає змогу виконувати багато різних вправ, тому стане в пригоді як новачкам, так і тим, хто регулярно тренується. Товар повністю виправдав очікування, покупкою задоволений на всі 100%.

Переваги:
    Якість, функціональність
  • Черных Р***

Качество супер, приятный в руке, трещин нет, не склеенные между собой, упаковка мешочек, есть запах резины но это не критично выветрится...

• Євген Д***

Гарна якість.

• Катерина К***

Резинки цілі, виглядають гарно, функцію виконують. Доставлено вчасно, дякую
    зауважень не маю

• Олександр Б***

Дякую

Переваги:
    Швидко
  • Юлія В***

Отримали товар, все відповідно до опису. Доставка швидка. Рекомендуємо для домашнього спортзалу.

Переваги:
    В комплекті набір різних резинок з різним навантаженням, зручно для регулювання ваги при тренуванні.
  • Микола Б***

Хороша якість!!

• Віктор

Хорошие петли, достойного качества.
    Брал для разминки перед тренеровкой.

• Дмитро Б***

Супер, раджу всім українцям

Переваги:
    Якість
  • Сергей О***

Петли все хорошего качества, без каких либо дефектов.

Переваги:
    Хорошее качество.
  • Євген М***

На вигляд якісна продукція. Жодних недоліків не знайшов. Займався лише з однією резинкою - решту навіть не розпаковував. В цілому, задоволений

• Софія Л***

Хороші резинки. Ще чучуть і навчусь підтягуватися

• Дмитро Ч***

Все гуд!

• Олександр Б***

Гарна якість. Раджу

• Назар М***

Резинки дуже сподобались. Якісні, еластичні, ніякого запаху від них нема. Також набір приємний візуально – всі резиночки в одній кольоровій гамі, виглядає стильово:)

Переваги:
    Якість, пакування
  • Андрей М***

Качество хорошее, доставка очень быстрая. Спасибо!

• Дмитрий С***

Быстро отправили. Хорошее качество.

• Олександр
    Переваги:
    Якість та зручність
    Недоліки:
    Нема)
  • Владислава М***

Супер петлі

• Станислав Ж***

Резинки сподобались. Матеріал товару чудової якості

Переваги:
    Кількість за ціну
  • Тарас С***

Міцні хороші резинки, все відповідає опису

Переваги:
    Гарна якість
  • Ирина

Дуже гарна якість, товаром задоволена!
    Планувала використовувати для групи в йога-практиках, але бачу що зможу також використати для власних тренувань. Завжди хотіла почати підтягуватися)), але власними силами зробити не можу поки що. А ці резинки просто неймовірні помічники ))

• Ганна П***

Гарна комплектація,якісний товар

• Марина К***

Все, як в описі товару, класні резинки

Переваги:
    Гарна якість, зовнішній вигляд
    Недоліки:
    Не знайшли
  • Анатолий Л***

Порядок , Я доволен.

• Олександр Ш***

Добротні резинки, рекомендую

• Тетяна К***

Товар високої якості. Рекомендую!