Картка Rozetka

Відгуки покупців про Викрутки набір 115в1 універсальний JoyPro Precision Screwdriver прецизійна викрутка зі змінними бітами набором на 115 міні інструментів маленьких викруток + зірочка для ремонту ноутбука телефонів окулярів годинників точних професійних робіт

Оцінка користувачів 4.45/5
  • Максим

Обычный набор китайского качества

Грани на головке слезают после сильного затягивания,для лёгкой домашней работы сгодится (я крутил кран).
    Большой выбор насадок,сама отвёртка на троечку по качеству и ощущениям материалов

Переваги:
    Цена
    Недоліки:
    За такие деньги их попросту нет
    • Продавець  KayDzen

Вітаємо, Максим! Дякуємо за ваш відгук. Раді, що Ви оцінили комплектацію та співвідношення ціни й можливостей набору. Нам шкода, що якість головки та самої викрутки не повністю виправдала Ваші очікування при роботі з високим навантаженням. Дякуємо, що поділилися своїм досвідом!

• Ілля Г***
    Відгук від покупця. Продавець: KayDzen

Ремонтую годинник, з легкістю підібрав потрібну насадку на викрутку

Переваги:
    Великий вибір насадок і інструментів
    Недоліки:
    Трохи провалюється насадка всередину
    • Продавець  KayDzen

Вітаємо, Ілля! Щиро дякуємо за відгук. Завжди Вам раді!

• Дмитрий Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: KayDzen

Товар пришел вовремя.хороший и качественный набор.для мелкого ремонта хорошо подходит.

• Продавець  KayDzen

Вітаємо, Дмитро! Приємно знати, що Ви залишилися задоволені. Завжди Вам раді!

• Андрей М***

Все як в описі

• Продавець  KayDzen

Вітаємо, Андрій! Приємно знати, що Ви залишилися задоволені. Завжди Вам раді!

• Віталій Д***

Все чудово!

• Продавець  KayDzen

Вітаємо, Віталій! Щиро дякуємо за відгук. Завжди Вам раді!

• Наталія
    Відгук від покупця. Продавець: KayDzen

Я розумію, що за таку ціну купувати щось якісне "на все життя" не вдасться, але хотілось би, щоб вдалось відкрутити хочаб один болт, але не сталось. Біта проручується в тримачі і нічого не викручує. Якість пластика жахлива: від нього просто відвалюються шматки. Та що там пластик, коли я спробувала акумуляторний шуруповірт з бітою з цього набору з неї теж почали відвалюватись шматки металу с першої спроби (і да, болт залишився на місці). Тож якщо ваш болт не надто затягнутий, можливо, якась корист з цієї іграшки є. Для мене це просто викинуті гроші.

• Продавець  KayDzen

Вітаємо, Наталія! Дякуємо за відгук. Нам шкода, що товар не виправдав Ваших очікувань.
      Описана ситуація не є типовою для даного набору. Прослизання біти в тримачі та пошкодження елементів під час першого використання можуть свідчити про виробничий дефект. Для об'єктивної перевірки просимо звернутися до нас через чат замовлення та, за можливості, надіслати фото або відео пошкоджень.

• Олександр С***
    Відгук від покупця. Продавець: KayDzen

Приємно просто мати таку річ, та ще приємніше, коли вона зненацька потрібна і вже є під рукою, бо ніколи не знаєш, коли знадобиться.
    Повністю задоволений.

Переваги:
    Хороший набір для різного типу точних робіт, гарної якості.
    Недоліки:
    Поки не виявив.
    • Продавець  KayDzen

Вітаємо, Олександр! Щиро дякуємо за відгук. Завжди Вам раді!

• Марія Б***
    Відгук від покупця. Продавець: KayDzen

Прекрасный набор для ремонта домашней техники и не только! Приятно удивлены что за такую низкую цену можно приобрести инструменты такого хорошего качества. Класс!

Переваги:
    Цена, качество инструментов.
    Недоліки:
    Не обнаружили!
    • Продавець  KayDzen

Вітаємо, Марія! Вдячні за відгук. Приємно знати, що Ви залишилися задоволені. Завжди Вам раді!

• Ірина Г***
    Відгук від покупця. Продавець: KayDzen

Товар гарної якості. Доставили швидко. Купувала синові. Він вже випробував на ремонті ноутбука. Набором задоволені.

• Продавець  KayDzen

Вітаємо, Ірина! Щиро дякуємо за відгук. Завжди Вам раді!

• Олександр Д***
    Відгук від покупця. Продавець: KayDzen

За свої груші просто убер.

Переваги:
    Багато всього!
    Недоліки:
    Єдиний мінімальний — треба крутити коробку. Спочатку витягти ручку, потім закрити і повернути, щоб взяти біту
    • Продавець  KayDzen

Вітаємо, Олександр! Щиро дякуємо за відгук. Завжди Вам раді!

• Дмітрій Л***

всё хорошо доволен покупкой

Переваги:
    Хороший набор
    Недоліки:
    нету
    • Продавець  KayDzen

Вітаємо, Дмітрій! Вдячні за відгук. Приємно знати, що Ви залишилися задоволені. Завжди Вам раді!

• Олена С***
    Відгук від покупця. Продавець: KayDzen

Товаром задоволені. Все належної якості. Продавець швидко доставив товар у відділення.

• Продавець  KayDzen

Вітаємо, Олена! Вдячні за відгук. Приємно знати, що Ви залишилися задоволені. Завжди Вам раді!

• Эльвира В***
    Відгук від покупця. Продавець: KayDzen

Добрый день. Очень довольны покупкой. Удобная форма и многофункциональная. Подходит для ремонта домашней техники. Спасибо.

• Продавець  KayDzen

Вітаємо, Ельвіра! Приємно отримати Ваш відгук. Дякуємо, що обрали нас!

• Вікторія М***

Супер)

• Продавець  KayDzen

Вітаємо, Вікторія! Дуже приємно отримати Ваш відгук. Завжди Вам раді!

• Юрій Л***

Дякую. Чудовий набір.

Переваги:
    Дуже зручний кейс. Велика кількість необхідних для ремонту техніки насадок.
    • Продавець  KayDzen

Вітаємо, Юрій! Приємно отримати Ваш відгук. Завжди Вам раді!

• Іван М***

Дуже хороша якість

• Продавець  KayDzen

Вітаємо, Іван! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Завжди Вам раді!

• вероника к***

Отличный набор.

• Продавець  KayDzen

Вітаємо, Вероніка! Приємно знати, що Ви залишилися задоволені. Завжди Вам раді!

• Владислав П***
    Відгук від покупця. Продавець: KayDzen

Набір викруток досить добре виглядає
    З ремонтом телефону впорався
    Продавець відправив замовлення швидко

• Продавець  KayDzen

Вітаємо, Владислав! Щиро дякуємо за відгук. Завжди Вам раді!

• Сергей Г***

Дуже гарний набір.

• Продавець  KayDzen

Вітаємо, Сергій! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Завжди Вам раді!

• Лола Т***
    Відгук від покупця. Продавець: KayDzen

Швидко відправили. Виглядає нормально. Поки що я не користувалася але думаю що комплект дуже гарний

• Продавець  KayDzen

Вітаємо, Лола! Дуже приємно отримати Ваш відгук. Завжди Вам раді!

• Олексій Л***
    Відгук від покупця. Продавець: KayDzen

Дуже гарний набір, багато викруток, різних розмірів і фігур. Брав собі для розбірки ноутбука. Викрутки якісні і надійні. Покупкою задоволен

Переваги:
    Ціна-якість
    • Продавець  KayDzen

Вітаємо, Олексій! Приємно знати, що Ви залишилися задоволені. Завжди Вам раді!

• Вадим А***
    Відгук від покупця. Продавець: KayDzen

Замовив набір заради біт Torx-H (зірочка з отвором посередині) .В опису і характеристиках товару вони вказані, у тому наборі що я отримав такі біти відсутні.

Переваги:
    Не знайшов.
    Недоліки:
    Опис товару не відповідає дійсності.
    • Продавець  KayDzen

Вітаємо, Вадим! Дякуємо за ваш відгук.
      Нам прикро, що отриманий набір не відповідає очікуванням. Біти Torx-H дійсно можуть відрізнятись залежно від партії або комплектації виробника, навіть якщо зазначені в описі.
      Щоб вирішити ситуацію, пропонуємо перевірку товару та, за потреби, обмін або повернення коштів. Будь ласка, напишіть нам у приватні повідомлення — оперативно допоможемо.

• Андрій Л***

Не раджу.
    Погана якість матеріалів.
    Саме у мене бракований фктляр
    Буду повертати
    На картинці гарніший ніж в живу.

• Продавець  KayDzen

Вітаємо, Андрій! Дякуємо за ваш відгук.
      Нам шкода, що у вас склалося таке враження. Набір проходить стандартний контроль якості, однак інколи можливі поодинокі виробничі дефекти, зокрема футляра. Будь ласка, напишіть нам у приватні повідомлення — оперативно допоможемо вирішити ситуацію.

• Анатолій П***
    Відгук від покупця. Продавець: KayDzen

Гарний набір. Багато викруток різного типу для ремонту техніки підходить ідеально!

• Продавець  KayDzen

Вітаємо, Анатолій! Щиро дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Завжди Вам раді!

• Гросарчук В***
    Відгук від покупця. Продавець: KayDzen

Набір замовляв суто для трикутних біт. Зі своєю задачею справився. Багато не зрозумілих пластикових виробів у наборі, а інструкції на них нема. Але це не критично. Дякую!

Переваги:
    Швидка доставка
    Недоліки:
    Нема інструкції. Ще не виявив.
    • Продавець  KayDzen

Вітаємо, Вадим! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Завжди Вам раді!

• Юрій Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: KayDzen

Не варто було очікувати високої якості від китайського ноу нейма, але все ж деформація на другий день роботи – це розчарування. Треба було попрацювати шестигранником H2,5 і злизалася біта, а також почав злизуватися внутрішній шестигранник в самій викрутці. Цей іструмент не призначений для відкручування сильно затягнутих гвинтів, навіть сумніваюся, що це CrV, а не якийсь хромований пластилін. Навіть не уявляю як він мав справлятися з шестигранниками на H5, наприклад. Взагалі не годиться для роботи з навантаженнями!

Переваги:
    Досить дешево
    Недоліки:
    Метал дуже м'який, швидко деформуються біти і викрутка.
    • Продавець  KayDzen

Вітаємо, Юрій! Дякуємо за відгук.
      Нам шкода, що інструмент не виправдав очікувань. Подібна деформація може виникати при роботі з сильно затягнутими або «прикипілими» гвинтами — у таких випадках рекомендується використовувати посилений інструмент або попередньо послаблювати кріплення.

• Максим У***
    Відгук від покупця. Продавець: KayDzen

Хороший,компактний набір інструментів,буде в нагоді для розбірки ваших гаджетіа

• Продавець  KayDzen

Вітаємо, Максим! Приємно знати, що Ви залишилися задоволені. Завжди Вам раді!

• Віталій Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: KayDzen

Дуже не задоволений якістю товору
    Замовляв щоб розібрати ноутбук, насадки (біти) з дуже поганого металу, легко злизуються, за рахунок чого злизав болти на ноутбуці, і позлизувалися біти.
    Нікому не рекомендую, тільки спортите собі болти.

Переваги:
    Ніяких
    Недоліки:
    Неякісні матеріали
    • Продавець  KayDzen

Вітаємо, Віталій! Дякуємо за ваш відгук.
      Нам прикро, що у вас склалося таке враження від товару. Ваше звернення було передане відповідальному працівнику для вирішення питання.

• Андрій М***
    Відгук від покупця. Продавець: KayDzen

Гарний набір за свою ціну

• Продавець  KayDzen

Вітаємо, Андрій! Щиро дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Завжди Вам раді!

• Андрей

Все чудово, вдалий набір

• Продавець  KayDzen

Вітаємо, Андрій! Приємно знати, що Ви залишилися задоволені. Завжди Вам раді!

• Сергей Б***
    Відгук від покупця. Продавець: KayDzen

Быстрая доставка набор хороший большой выбор

• Продавець  KayDzen

Вітаємо, Сергій! Дякуємо, що обрали саме нас. Завжди Вам раді!

• Іван М***

Дуже хороше качество

• Продавець  KayDzen

Вітаємо, Іван! Щиро дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Завжди Вам раді!

• Владислав Н***

Гарний набір

• Продавець  KayDzen

Вітаємо, Владислав! Приємно знати, що Ви залишилися задоволені. Завжди Вам раді!

• Леонід В***
    Відгук від покупця. Продавець: KayDzen

Добре різноманіття насадок. Товаром задоволений.

• Продавець  KayDzen

Вітаємо, Леонід! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Завжди Вам раді!

• Дмитро
    Відгук від покупця. Продавець: KayDzen

Чудовий набір, все прийшло за пару днів. Наповнення повністю відповідає фото, працювати зручно, всього вистачає. Все що потрібно для розбору ноутбуків або телефонів. Рекомендую цього продавця

Переваги:
    За свою ціну і комплект, кращого немає.
    Недоліки:
    Поки не виявив.
    • Продавець  KayDzen

Вітаємо, Дмитро! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Завжди Вам раді!

• Ксенія Г***
    Відгук від покупця. Продавець: KayDzen

Использую этот набор для мелких домашних ремонтов — от ноутбука до очков. Очень удобно, что биты на любой вкус, хоть и много всяких мелочей, иногда плутаюсь, что к чему. Такой помощник в хозяйстве точно есть смысл иметь.

• Продавець  KayDzen

Вітаємо, Ксенія! Приємно знати, що Ви залишилися задоволені. Завжди Вам раді!