- Олександр М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 43". Колір рамки: Чорний
Дуже Не приємний телевізор! Повільно вмикається, не стабільно працює. Не рекомендую!
- Переваги:
- Картинка середня
- Недоліки:
- Довго завантажується
- АндрійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 43". Колір рамки: Чорний
Навіть за таку ціну не топ, жах а не телевізор, тормозив жоско поки не повидаляв/повирубавь усе окрім браузера та ютуба, та навіть так тормозить, але хоча б не так сильно і не при кожному натисканню на кнопки пульта, іноді телевізор при запуску не знаходить мережу. Про плюси я ніякі не можу сказати. Більше дратує ніж приносить задоволення.
- Максим М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 43". Колір рамки: Чорний
Нормальний за свої гроші,но одне питання хтось знає як увімкнути таймер сна?
- Переваги:
- Недоліки:
- Незнаю
- Сергій Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 43". Колір рамки: Чорний
За короткий термін , цей телевізор став як мозоль на одному місці , він реально живе своїм життям , береш пульт перемкнути канал , а він не реагує .
Заходиш в смарт ТВ , а звук віт ТБ далі грає .
Вимкнув ТВ , екран потух а звук ще декілька секунд не пропадає .
Налаштувати хороше зображення це окремий квест .
Не рекомендую .
Хоча купували декілька років назад також Xiaomi ,з ним все ОК .- Переваги:
- Недоліки:
- Сам телевізор
- Ігор С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 43". Колір рамки: Чорний
Дякую за чудовий смарт тв. Абсолютно ціна=якість, навіть якість вище ціни) Все було організовано в строкі. Але є один мінус чому 4*, я військовий та не зміг приїхати по нього в магазин, тому поїхала моя дружина.На питання Чи можна його перевірити чи з ним все гаразд, моя жінка отримала відповідь-«А як я вам це маю зробити?» Це була відповідь продавчині. Повідомте будь ласка продавців що такі крихкі товари в обовʼязковому порядку перевіряються. Дякую
- Переваги:
- Якість, терміни, ціна
- Недоліки:
- Ставлення до клієнта.
- Юлія М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 43". Колір рамки: Чорний
За таку ціну працює відмінно, скарг немає, рекомендую.
- Представник бренду
Дякуємо!
- Володимир Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 43". Колір рамки: Чорний
Перший відгук залишив у перший тиждень користування. Завар він буде адекватний.
Це хлам. Ане телевізор. Дозберайте кошти чи візьміть різницю в кредит але не купуйте це…
Це телевізор живе своїм життям. Те що у вас пульт не дає право керувати цим телевізором- Переваги:
- Ніяких
- Недоліки:
- Все що в цій коробці
- Ярослав П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 43". Колір рамки: Чорний
гарний телевізор за свої гроші купував ще у квітні зараз все працює відмінно
- Переваги:
- ціна якість
- Недоліки:
- нема хрома
- Владислав М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 43". Колір рамки: Чорний
Телик неплохой за свои деньги.
Из минусов звук- Недоліки:
- динамики
телевизор топ за свои деньги!
- Переваги:
- отличное соотношение цена/качество
- Недоліки:
- не было батареек для пульта
- Юрій Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 43". Колір рамки: Чорний
Телевізор на справді хороший за свої гроші, гарний звук та картинка. А ось смарт підлагує та в відомостях про систему пише що у нього 4,4 Гб пам'яті, з яких мені доступно 2,8 Гб. І ось у мене питання, а де ж заявлені в характеристиках 8 Гб? Тому ще й підозрюю що у нього нема 1,5 Гб оперативної пам'яті, інакше б він так не підтормоєував. Маю ще приставку Mi Box і вона працює на багато швидше за цей телевізор, хоча має такі самі характеристики.
- Переваги:
- Гарна картинка та звук
- Недоліки:
- Не відповідає заявленим характеристикам, замість 8 Гб має 4,4 Гб пам'яті. Тормозить смарт, є підозри що у нього 1 Гб оперативної пам'яті замість заявлених 1,5 Гб.
- Глеб
Количество памяти всегда заявляется полное и всегда часть от нее занимает система, в итоге получается вот так
Хороший, звичайний телевізор. Купили 6 штук для магазину. Зображення чітке, звук досить гучний і якісний. Єдине, що іноді трохи повільно працює процесор, через що в режимі Full HD картинка може підвисати. Якщо купуєте для дому, краще трохи доплатити й взяти таку ж модель, але з підтримкою 4K. У дорожчій моделі таких недоліків немає, кути огляду кращі, а процесор працює швидше, а різниця всього 1-2 тис грн.
- Переваги:
- Ціна-якість
- Недоліки:
- Іноді трохи підвисає, можливо кут огляду
- Юлія В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 43". Колір рамки: Чорний
Чудовий телевізор за свою ціну. Легко налаштовується.
- Михайло Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 43". Колір рамки: Чорний
Дешева матриця - вузький кут огляду. Сильні засвіти по контуру.
Відсутність батарейок для пульту.
ГуглTV працює в режимі 720, що вказує на слабий процесор обробки зображень. Netflix після цього навіть не дивився.
Як результат - залишив собі 10річний телевізор LG з чесною приставкою стіком на 4К- Переваги:
- Нормально за цю ціну
- Недоліки:
- Дешева матриця - вузький кут огляду. Сильні засвіти по контуру
- Антон Щ***
Дякую, друже. Ти заспокоїв мене)
5 зірочок за товар якій відповідає своїй ціні. Якщо маєте телевізори топових брендів Samsung , Lg,Sony то він ваз розчарує якщо сподіваєтеся на таку ж якість зображення,звуку,додатків та простого меню) ну це все закладено в ціну.
Звук даної моделі.. просто звук і все
Меню додатків обрізане в google щоб подивитись кіно заходив через інші браузери. Playmarket відсутній.
Проекція з телефону на телевізор відсутня.
Bluetooth з iPhone не створює пару.
Але має свої фішки) такі пульт.- Представник бренду
Дякуємо за Ваш вибір. Приємного користування!
все гарно
- Переваги:
- є дві вилки для живлення телевізора зручний пульт
- Недоліки:
- в комплекті немає батарейок для пульта
- Валентина Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 43". Колір рамки: Чорний
Телевізор не коштує таких грошей...
- Лілія В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 43". Колір рамки: Чорний
Персонал розетки дуже допоміг, дякую велике за телевізор.
Прислали телевізор без ніжок.
Помітили вже вдома. - Денис Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 43". Колір рамки: Чорний
Налаштовується легко , зручне меню . А головне є можливість встановлення сторонніх застосунків .
- РомаПродавець: Rozetka. Діагональ екрана: 43". Колір рамки: Чорний
Не рекомендую взалі, і взагалі андроід тв, це по три рази перезагрузити треба щоб він хоч якось робив, користуваася самсунгом приблизно за такі ж гроші то це небо і земля, тормозить цей ксіомі дуже сильно, буду продавати
- Переваги:
- Недоліки:
- Купа
- Олег К***Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 43". Колір рамки: Чорний
В цілому не погано, картинка гарна, звісно ніякого HDR тут немає, але в решті норм Звук такий собі, посередній. Основне меню виконано у 720p, досить дивно, системи трохи тормознута. Зовсім не вибагливим користувачам буде ок
- Переваги:
- Зображення, ціна
- Недоліки:
- меню тв низької якості, глючна система
- Віталій К***Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 43". Колір рамки: Чорний
На пульт він не реагував, довелось відмовитись(
- Недоліки:
- Не реагує на пульт. Перевіряйте відразу!
- Євгеній Б***Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 43". Колір рамки: Чорний
Телевізор хороший але не можу скачати програму ніяку,нажимаю на програму сторінка не відкривається
- Дмитрий.Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 43". Колір рамки: Чорний
Проверяйте сразу,заказывал в пункт выдачи розетки,включить его так и не удалось.
- Виталий М***Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 43". Колір рамки: Чорний
Замовили телевізор ,перевірили у магазині "Розетка",не змогли увімкнути пультом ,прийшлось відмовитись
Я навіть батарейки узяв з собою мікропальчики ,подумали вони негідні,купили нові в тому ж магазині за 80 гривень Панасонік,но навіть з ними телевізор не запустився,
Сказали зламаний пульт ,і забрали його на повернення
Витратили час
В 2021 році купив ,такий же телевізор ,то він новінками був ,одразу не перевірив голосовий пульт,а через два тижня прийшов друг і сказав що пульт не робить ,а викидати 1500 гривень вже не дуже є бажання
Кладіть батарейки у пульт для перевірки
Так і клацяємо по цей день ,щоб щось набрати
Гарний андроїд ,но перевіряйте все одразу- Переваги:
- Андроїд,можно встановлювати зовнішні програми
- Недоліки:
- Пульт без батарей ,
- дмитро Д***
Там пульт треба активувати, натиснувши дві клавіші .