Сток. Розпродаж залишків до −60%

Відгуки покупців про Односпальне ліжко Грета з матрацом (205 x 85 см) Сіре

Оцінка користувачів 4.4/5
  • Катерина Л***
    Відгук від покупця. Продавець: SofaOnline. Колір: Сірий. Розмір спального місця: 80 x 200

Чудове ліжко за свої кошти.
    Шкода, що не враховують побажання щодо доставки

• Олена К***

Ліжко шикарне!
    Взяли, дуже задоволені.
    Швидка доставка, дуже приємні менеджери!
    Дякую)))

Переваги:
    Зручне
  • Владимир К***

Отличная фирма - были небольшие проблемы со сборкой, очень быстро решили и помогли , всем рекомендую делать покупки в этом магазине без опаски! Качество хорошее, отношение человеческое.

Переваги:
    Цена, обратная связь
    Недоліки:
    Не обнаружил.
    • Продавець  SofaOnline

Дякуємо Вам за відгук!

• Катерина Р***

Чудове зручне ліжко

• Продавець  SofaOnline

Дякуємо Вам за відгук. :)

• Оксана

На вигляд нічого, но інструкції для збірки не було, отворів в спинках не було, довелося шукати свердло одразу був сильний сморід клея, зараз вже тиждень пройшов смердить ДСП ще сильно

Переваги:
    Недоліки:
    Сморід ДСП
    • Продавець  SofaOnline

Дякуємо за Ваш відгук. Нам шкода, що у Вас виникли труднощі під час складання ліжок. Ви замовляли 2 ліжка з різними кутами встановлення, тому, ймовірно, під час монтажу було переплутано порядок встановлення билець. У подібних ситуаціях радимо одразу звертатися до нас — ми завжди готові надати консультацію та допомогти зі складанням, не варто було зразу хапатися за свердло.
      Щодо інструкції: за потреби ми надаємо детальну відеоінструкцію зі складання меблів.
      Також хочемо зазначити, що нові меблі з ДСП та інших матеріалів можуть мати залишковий виробничий запах у перші дні після розпакування. Зазвичай він зникає через кілька днів за умови регулярного провітрювання приміщення.
      Дякуємо за Ваш зворотний зв’язок — він допомагає нам ставати кращими.