- Віталій К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Пропрацювали 9 місяців. На данний момент ще працюють. Всі сіточки відпали, які знайшов приклеїв. Що саме не приємне з одного навушника в районі зарядних контактів потекла якась темна рідина. На другому з'явились гулі.
- Переваги:
- Завушне кріплення.
- Недоліки:
- Не вартують цих грошей, якість,
Представник постачальникаДобрий день, Віталію!
Розуміємо, як Ви засмучені. Рекомендуємо звернутися з повним комплектом та чеком про оплату за місцем придбання для діагностики і в подальшому обміну в рамках гарантії у 24 місяці.
Якщо виникнуть додаткові питання, Ви завжди можете звернутися до служби підтримки на офіційному сайті виробника посилання Наші спеціалісти обов’язково зв’яжуться з Вами та допоможуть вирішити питання.
- Ігор Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Beige
Наче навушники і нормальні. АЛЕ, відклеїлись засистні сіточки, що закривають динаміки і найгіре, що через 2 місяці перестав працювати правий навушник. Тут вже про таке писали. Звернувся в сервісний центр, через Розетку. Сдав навушники і через 12 днів мені їх повернули, без акту, чи інших документів, що правий навушник працює. І справді, навушник, почав працювати, але через 2 дні знову здох. Без акту від СЦ я не можу скоритстися розширеной гарантієй (не купуйте цей розвод).
У Розетці порадили звернутися до сервісного центру на пряму, але тоді чому гарантійка від Розетка і хто компенцує витрачиний час? Загалом, все як завжди. Ти головне купи товар, а далі будь які проблеми тільки твої, ніхто ні за що ніяких забовязань не несе.
В загальному не раджу ці навушники.- Переваги:
- Зручні
- Недоліки:
- Неякісні
Представник постачальникаДоброго дня, Ігор!
Розуміємо, як Ви засмучені, шкода що Ви зіштовхнулися з такою ситуацією. Після звернення за гарантійним обслуговуванням, Вам мають надати акт з заключенням. На ці навушники діє гарантія у 24 місяці, рекомендуємо звернутися з повним комплектом та чеком про оплату за місцем придбання для діагностики і в подальшому обміну в рамках гарантії у 24 місяці. Також, щоб розібратися в цій ситуації, прохання звернутися в службу підтримки на офіційному сайті виробника посиланнята надати більше інформації, вказавши серійний номер навушників та адресу магазина. Наші спеціалісти обов’язково зв’яжуться з Вами та допоможуть вирішити питання.
- Игорь С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Вроде бы и норм уши, левое еще таскаю, как гарнитуру телефона, но правое сдохло через неделю после покупки.
- Переваги:
- Норм звук, на ушах не чувствуются
- Недоліки:
- Сдохло ухо, залипает сенсор.
Представник постачальникаДоброго дня, Ігор!
- Андрей М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
В целом можете взять ради качества звука динамика и микрофона , если бы улучшили сборку и сделали бы реально костными , то 10/10 , а так 7/10.
- Переваги:
- 1. Звук хороший , объемный , громкий , басистый 2. Не выпадают , хорошо держаться на ухе . 3. Хорошо держит заряд , долго . 4. Хороший микрофон
- Недоліки:
- 1. Не костные как заявлено 2.Отпали защиты от грязи где-то через месяц 3.Бывают натирают задние части уха при длительном использовании
Представник постачальникаВітаємо Вас, Андрій!
Дякуємо за відгук. Нам приємно, що ця модель навушників від Canyon прийшлась Вам до вподоби. Бажаємо легкої та довготривалої експлуатації!
- Гліб З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Неймовірно сподобались! Звук звучить дуже ніжно та приємно. Добре чую все навколо, і водночас навушники зовсім не випадають. Спеціально підстрибував і швидко повертав голову жодного разу не впали. Це просто неймовірні навушники. Щиро дякую!
- Переваги:
- Комфортно, і якості.
- Недоліки:
Представник постачальникаВітаємо Вас, Гліб!
Дякуємо за відгук. Нам дуже приємно, що ця модель навушників від Canyon прийшлась Вам до вподоби. Бажаємо найкращих результатів, а також легкої та довготривалої експлуатації!
- Назарій Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Доволі гарні навушники на свою ціну. Звук чистий та добре чутно. Можна чути людину навіть якщо включена музика. Якість дзвінку відносно добра. Керування тачпадом трохи складне, але думаю звикнути можна. На вухах сидить добре.
Єдиний мінус що при активації навушника у правому навушнику чутно шум, у лівому такого немає. Якщо слухати тиху музику, то цей звук дуже заважає, тому оцінка занижена тільки через це.- Переваги:
- Добре сидить на вухах, якісний звук.
- Недоліки:
- При роботі навушників чутно шум у правому навушнику.
Представник постачальникаВітаємо Вас, Назарій!
Дякуємо за відгук. Нам важливий зворотний звʼязок від наших користувачів. Якщо виникнуть додаткові питання, Ви завжди можете звернутися в службу підтримки на офіційному сайті виробника посиланняНаші спеціалісти обов’язково зв’яжуться з Вами та допоможуть вирішити питання. Також Ви можете звернутися з повним комплектом та чеком про оплату за місцем придбання для діагностики і в подальшому обміну в рамках гарантії у 24 місяці.
- Наталия Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Beige
Навушники шикарні. Звук чудовий, чистий. Заряд тримає добре. Близько 30 годин слухала перш ніж вперше зарядити кейс. Хоча зовнішні звуки чутно, але якось фоново і нерозбірливо, тож вони не заважають. На вухах взагалі не відчуваються. Боялась, що буде незручно носити з окулярами, але проблем із цим взагалі ніяких нема. Шукала саме кісткові через нестандартну будову вушної раковини, з якою більш класичні моделі вкрай незручні. Ці навушники не мають подібних специфік і можуть бути абсолютно універсальними.
- Переваги:
- Звук, заряд, комфорт
Представник постачальникаДобрий день, Наталія! Дякуємо що поділилися своїми враженнями. Нам дуже приємно знати, що Ви залишилися задоволені покупкою. Бажаємо приємного використання!
- Ірина Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Beige
Товаром задоволена. Якість на вищому рівні. Дякую.
Представник постачальникаВітаємо Вас, Ірина!
Ми вдячні за те, що Ви зупинили вибір на продукції нашого бренду. Нам дуже приємно, що ця модель навушників від Canyon прийшлась Вам до вподоби. Бажаємо найкращих результатів, а також легкої та довготривалої експлуатації!