Відгуки покупців про Пилосос MOVA S2 Detec (V2517A)

Оцінка користувачів 4.6/5
  • Андрій
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний

Явно потужніший за мій старий 15-річний lg. Дуже зручний і виглядає класно. Саме як пилосос зарекомендував себе чудесно

Недоліки:
    На насадках пластик трошки хліпенький, та і насадка для миття в основному для галочки
  • Вікторія П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний

Це просто знахідка! Не думала, що прибирання може бути настільки легким. Пилосос реально тягне волосся та шерсть від моїх тваринок. Акумулятор тримає довго, заряджається швидко. Раджу всім!!

Переваги:
    Гнучкий, потужний, ефективний, автономний.
    Недоліки:
    Не знайшла
  • Олексій К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний

У знайомих була техніка цього бренду, і вони були настільки задоволені, що порадили миючий пилосос саме цього бренду. Я придбав цю модель і не пожалкував. Одного заряду вистачає, щоб прибрати всю квартиру. Легкий у користуванні. Беріть - не пожалкуєте!

Переваги:
    Довгий час роботи на одному заряді, легкість та універсальність, компактне зберігання.
  • Рудоквас В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний

Гарний потужний акумуляторний пилосос. Повністю відповідає характеристикам, заряду батареї вистачає надовго, навіть при роботі в турбо режимі, легкий, маневрений, хороша підсвітка, після завершення роботи легко очистити. Із негативного: не працює насадка для вологого прибирання

Переваги:
    Легкий, маневрений, досить потужний, тривалий час роботи
    Недоліки:
    насадка для миття підлоги не працює, накладка суха, вода не подається
      Представник бренду

Валентина, добрий день! Дякуємо вам за відгук.
      Описана ситуація може свідчити про засмічення дозатора подачі води або закупорення каналів, через що волога не надходить на робочу накладку. Рекомендуємо перевірити відсутність бруду чи сторонніх частинок у резервуарі та водяному отворі, після чого встановити бак назад і перезапустити пристрій.
      У разі, якщо складність залишиться, ми із задоволенням вам допоможемо. Будь ласка, зверніться на гарячу лінію сервісного центру Mova: 0 800 20-91-45 або через сайт: посилання

Приємного користування!

• Наталія Ш***

Пилососить супер, заряду вистача на 2 прибирання, а от вологе прибирання на 3

Переваги:
    Акум гарний
    Недоліки:
    Вологе прибирання на 3
      Представник бренду

Наталія, вітаємо! Дякуємо вам за вибір нашого бренду.

Користуйтесь із задоволенням!