Картка Rozetka

Відгуки покупців про Навушники Oppo Enco Air4 Pro Moonlight Black (ETEA1 Moonlight Black)

Оцінка користувачів 4.33/5
на основі 33 відгуки
  • Руслан О***

Дуже сподобались.
    Гарний звук, дуже якісні мікрофони.
    Звучать набагато дорожче своєї ціни.
    Рекомендую!!!

• Анастасія С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White

Гарні навушники, довго тримають заряд, хороший мікрофон. Все подобається

• Микола Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Goods100. Колір: Black

Гарні навушники, звук добрий, конект стабільний. Тримають, як заявлено.

• Продавець  Goods100

Дякуємо вам за відгук! Раді, що навушники виправдали очікування і вам подобається звук та з’єднання

• Максим М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Повністю задоволений! Хороші навушники, зручні,гарний шумодав! Другі навушники цієї фірми(ніяких претензій і до перших,відслужили рік,і поїхали на фронт і там ніяких нарікань) А ці взагалі Дякую OPPO! Рекомендую!

Переваги:
    12 з 12 жодних нарікань
    Недоліки:
    Поки що немає
      Представник бренду

Добрий день! Дякуємо за позитивні відгуки. Користуйтесь із задоволенням!

• Ярослав Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Хочу додати про те що зарядки вистачає на годин 5-6…
    А кейса на 3 заряда,заряджаю його кожень день

Переваги:
    Гарне звучання
    Недоліки:
    Слабка батарея
      Представник бренду

Добрий день! Радимо звернути увагу також на налаштування навушників, адже тривалість заряду залежить також від гучності, на якій використовуються навушники, увімкнення шумозаглушення, увімкнення кодеків звуку

• Ярослав Р***

Уши

Переваги:
    Сочный звук, современный кодэк
    Недоліки:
    Не выявил,но при указанной сумме к оплате на почте вышло на 100грн дороже, незнаю как это работает но минус администрации за провтык

• Юрий Т***

• Олександр Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White

Слишком хороши, что бы жаловаться.

Представник бренду

Добрий день! Дякуємо за відгук. Бажаємо приємного досвіду користування навушниками!

• Ігор С***

За свою ціну топ

Представник бренду

Доброго дня! Дякуємо за позитивні відгуки. Користуйтесь із задоволенням!

• Руслан А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Доброго дня. Купив ці навушники на заміну своїм JBL 230. Скажу одне, грають куди краще за старі. За час користування, знайшов один недолік. Вони інколи довго підключаються і треба, два рази приеднати до телефона.

Переваги:
    Шумодав, звучання
    Недоліки:
    Не одразу підключаються
  • Анна П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White

Топові навушники. Довго обирала, рада, що не помилилась. Звук чудовий, окреме налаштування через HeyMelody, нереально круте шумозаглушення і мікрофон. Щодо мікрофону - це був найважливіший фактор для мене, співрозмовник чудово чує як в тихому приміщення, так і на людній вулиці. Працює дуже добре.

Переваги:
    Глибокий звук, шумозаглушення, мікрофон
    Недоліки:
    Відсутні
  • Алексей Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White

Оппо як завжди на вищому рівні. Преміальний звук за доступною ціною, дуже якісний шумодав.. все як треба)

Переваги:
    Ціна, чудовий шумодав
    Недоліки:
    Не виявили
  • Александр
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Связь с айфоном. Минусов пока нету, несколько дней в использовании. В ухе сидят хорошо, разговаривать удобно ( собеседник слышит хорошо), качество музыки устраивает, видео без задержки звука. Возможно потом дополню отзыв

Переваги:
    Комфортно разговаривать, музыка
    Недоліки:
    Пока не обнаружил
      Представник бренду

Доброго дня! Дякуємо за позитивний відгук. Бажаємо приємного досвіду користування навушниками!

• Власюк Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Дуже погані. Постійно вимикається програвання треку. Потім іноді само вмикається, а іноді ні. Тобто, я не торкаюся кнопки, а вуха роблять стоп. Наче повітря само натискає на сенсорну кнопку. Нічого слухати неможливо, за одну пісню це може трапитися 15-20 разів. На ютюб те саме. Розчарований. Не рекомендую до покупки.

Недоліки:
    Суцільний негатив
      Представник бренду

Доброго дня! Нам шкода, що у Вас виникла така ситуація. Радимо перевірити роботу навушників при підключенні до іншого пристрою. Також радимо звернутись до авторизованого сервісного центру ОРРО для додаткової діагностики, контакти розміщенні на нашому офіційному сайті.

• Віталій А***

Більш за все у Вас ввімкнена функція автопаузи. І якщо навушники неправильно видять у вухах, можуть реагувати як їх вийняли і ставити контент на паузу.

• Богдан В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Сами наушники работают 4 часа на средней громкости, не о каких 12 часах как в описании и речи не идёт
    После 4 часов работы, со 100 проц. остаётся 10 проц (показывает приложение) пикают и через несколько минут отключаются\, почти одновременно
    Шумоподавление отличное громе звука сирен скорой. Возле меня часто летают, их визг слышно с любого расстояния, шумодав против них не работает и на фоне общей тишины их слышно громче музыки))
    У микрофона тоже самое, когда говоришь по телефону люди жалуются на вой сирен скорой хотя она может быть далеко )

Переваги:
    Хороший звук и шумоподавление
    Недоліки:
    Время работы не соответствует описанию
    • Геннадій К***

Так може це добре, що сирени пропускають? Як не як це ж питання безпеки!

• Дмитрий Д***

А вы смотрели в настройках? У Самсунга можно отключить шумоподавление для сирен и гудков машин.

• Віталій А***

А Ви спробуйте вимкнути шумодав або прозорість в нейтральне положення і буде Вам автономність до 12ти годин на середній гучності. Виробник так і вказує, що це. Час без шумодава.

• Владислава
    Продавець: Rozetka. Колір: Black

Дуже сподобалась якість мікрофону, все дуже чудово чути. Якість звуку також вразила. Через програму все налаштували, то кращого звуку ще не чули в інших виробників.

Переваги:
    Звук, мікрофон

• Роман
    Продавець: Rozetka. Колір: Black

Гарний звук, довго тримає батарею, взяв на заміну стареньким аірподсам

Переваги:
    Звук, кодек
    Недоліки:
    Все гуд
      Представник бренду

Добрий день! Дякуємо за позитивні відгуки. Бажаємо приємного досвіду користування навушниками!

• Олександр М***
    Продавець: Rozetka. Колір: Black

OPPO Enco Air4 Pro ETEA1 Moonlight Black — дуже приємні бездротові навушники з чітким і насиченим звуком, ефективним активним шумозаглушенням і довгою автономною роботою до ~44 годин із кейсом. ANC реально вирізує фонові шуми, Bluetooth 5.4 дає стабільне з’єднання, а посадка легка й зручна для щоденного використання. Зручні сенсорні керування, хороший бас і загалом відчуття якості за свою ціну

Переваги:
    Ергономіка, звук, акамулятор
      Представник бренду

Добрий день! Дякуємо за позитивні відгуки. Ми раді, що Ви залишились задоволені функціоналом навушників!

• Аркадій
    Продавець: Rozetka. Колір: Black

За свої гроші як би все добре і частоти і все інше. Нема чого сказати.

Переваги:
    Все збалансоване, ціна якість, якість звуку. (низьки частоти є, інші теж і рівень звуку)
    Недоліки:
    Нема. (Або поки не помічено)
    • Аркадій

Незначний, ледь присутній шум підсилювача коли нема сигналу. (Як і у інших, або меньше) Частоти з 23-25 герц чітко чути.

Представник бренду

Добрий день! Дякуємо за позитивні відгуки. Користуйтесь із задоволенням!

• Вячеслав Б***
    Продавець: Rozetka. Колір: White

Це топ!Звук і зручність нп висоті ,краще за такі гроші не знайти.

Переваги:
    Неймовірний звук і шумодав.Зручо сидять.
  • Андрій Б***
    Продавець: Rozetka. Колір: White

Купляв ці навушники на заміну спалених по необережності Phillips, покурив тему ввечері кілька годин, і зупинив вибір на цих, тому що Філіпси носив 3 роки, а без навушників я не можу в транспорті. Живу в Києві і шумодав для метро критична опція (він тут дуже прикольний, і неймовірно функціональний).
    Автономність: без кейсу, без шумодаву і прозорості 9 годин. 15 хв в кейсі ще година, півтори роботи.
    Анатомічно дуже зручні.
    У відрядженні вони рятували мене 7 тижнів від хропіння/сопіння/кряхтіння 30 чоловіків в одному наметі.;)
    П.С. Якщо зловлю акцію, куплю дружині.

Переваги:
    Одні з кращих TWS в цьому сегментному діапазоні.
    Недоліки:
    Аудіофільський: неможливість встановити сторонні амбушюри.
  • Валерий К***
    Продавець: Rozetka. Колір: Black

Тем у кого наушники вдруг стали препаршиво звучать, почти пропали низкие совет. 1. Полностью снести приложение и поставить заново. 2. Поменять амбюшуры на больший размер. 3. Протереть сеточки спиртом.
    И они снова отлично звучат!

Продавець: Rozetka. Колір: White

4 месяца юзания. Живут своей жизнью - сами включают режимы прозрачности или шумоподавления. Ответить на звонок двойным тапом двойной трабл, пардоньте. Китай оно и в Африке Китай!

• Михайло К***
    Продавець: Rozetka. Колір: Black

Це топ, купив оффлайн не дивлячись дві пари, звук басистий, шумодав шикарний, в гіпермаркеті взагалі повна тиша, а там як на базарі. Довго тримають заряд, не жмуть, підтримка кодеків та всіх плюшок топових девайсів.

Переваги:
    ціна, шумодав, баси, якість
    Недоліки:
    не купив раніше
      Представник бренду

Добрий день! Дякуємо за позитивні відгуки. Ми раді, що Ви обираєте нас! Бажаємо приємного досвіду користування навушниками!

• Глеб Х***
    Продавець: Rozetka. Колір: White

Перейшов зі своїх старих huawei free buds 4 і не шкодую, чисте гарне звучання, глибокий Басс, а шумозаглушення тут дуже круте.

Переваги:
    Звук, ергономіка, акумулятор, ціна і шумодав.
    Недоліки:
    Не знайшов.
      Представник бренду

Доброго дня! Дякуємо за позитивний відгук. Ми раді, що Ви обираєте нас!

• Кіра П***
    Продавець: Rozetka. Колір: White

Куплялись не на Розетці. І дешевше не по акці ніж тут по акції. Навушники топ!

Переваги:
    Звук. Автономність. Зручність
    Недоліки:
    Поки немає
  • Валерий К***
    Продавець: Rozetka. Колір: White

Поюзал месяца 3. Ответ на звонок двойным касанием срабатывает не всегда и с задержкой 2-3сек часто. Голосового ответа на звонки нет.

Продавець: Rozetka. Колір: Black

Все отлично, но с айфоном SE 2022 после остановки трека щелком по наушнику и небольшой паузы невозможно снова запустить трек щелчком. Приходится в айфоне запускать.

Продавець: Rozetka. Колір: Black

Отличные наушники, очень качественный звук. Басы которые по умолчанию даже охота немного уменьшить. Пробовал через приложение усиленные - перебор! Отлично сидят, не выпадают. Не хватает голосового управления звонками. Микрофон отличный, на ветру голос глушится, но звук как из бочки есть, у меня аналогично с проводными Сенхайзерами. Для разговоров без искажения голоса идеальна только блютуз гарнитура Plantronics, много лет ей пользуюсь.

Представник бренду

Доброго дня! Дякуємо за відгук. Ми раді, що Ви обираєет нас! Для кращого досвіду користування мікрофоном радимо переревірити, щоб під час використання не було сторонніх перешкод між мікрофоном та джерелом звуку. Спеціалісти компанії ОРРО постійно працюють над оптимізацією пристроїв, щоб задовільнити потреби більшої кільксті користувачів у майбутньому!

• Валерий К***

Oppo, микрофон у наушников хороший, а голос искажается просто потому что конструкция всех подобных наушников такая. Напоминает эхо в пустой комнате

• Бегай О***
    Продавець: Rozetka. Колір: Black

Отримав навушники (05.08) підключив, відображення заряду у додатку було 70% ліве і 60% праве. Думаю, ну ок, заряджу і все буде добре, але, правий все таки бракований (фото додаю).
    Буду радий якщо, представники OPPO прокоментують.
    Планую замінити товар

• Юрий

Підкажете, де можно знайти додаток до цих навушників? Дякую!

• Роман Н***

Достаток називається heymelodi

• Олег Д***
    Продавець: Rozetka. Колір: White

Звук явно лучше третьих прошек, два драйвера все таки дают о себе знать. Но настроек в приложении минимум, как будто бы бадс 2 про, до третьих - далеко.

Переваги:
    Звук, автономность, шумодав.
    Недоліки:
    Приложение.
    • Віталій А***

В ціх навушниках 1, 12ти мм драйвер

• Степанюк Р***
    Продавець: Rozetka. Колір: Black

Як на мене то найкращі навушники що були в мене,відмінна якість звуку,особливо баси,сенсорне керування яке можна налаштувати в додатку (і багато іншого),пристойна автономність,автоматична пауза коли дістаєш з вуха,гарний дизайн і кейса і самих навушників (в мене чорний варіант).А головне зручна ергономічна посадка.Спробуйте в магазині перед покупкою,думаю що будете задоволені!

Переваги:
    Відмінні навушники не за всі гроші світу))
    Недоліки:
    Поки не побачив.

• Володимир J***
    Продавець: Rozetka. Колір: White

Достатня автономність, та чудовий звук характерні для цих навушників
    Замовив, оскільки мав попередню версію , задоволений та раджу і вам придбати якщо шукаєте щось цікаве для себе

Переваги:
    Автономність, налаштування в додатку, та підтримка кодаків
    Недоліки:
    Поки не виявив

• Сергій К***

Є різниця по звуку між air3 pro та air4 pro?