- Вікторія Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 10000. Колір: Блакитний
Не заряджає(Купляла 25 вересня
- Переваги:
- Компактний,зручний,оригінальний,легкий
- Недоліки:
- Швидко вийшов зі строю
Представник постачальникаДобрий день, Вікторіє!
Якщо виникнуть додаткові питання, Ви завжди можете звернутися до служби підтримки на офіційному сайті виробника посилання Наші спеціалісти обов’язково зв’яжуться з Вами та допоможуть вирішити питання.
- Анна Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 10000. Колір: Фіолетовий
Батарея норм, но роутер от неё не работает, наверное не подходит мощность.
- Переваги:
- Маленька, красивый цвет, дисплей с уровнем заряда
- Наталя Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 10000. Колір: Фіолетовий
Купувала в вересні 2025, досі нарікань не маю. Компактний та зручний. Вистачає на дві повні зарядки мого телефону. Додаткова зручність, що в ньому є кабель.
Представник постачальникаВітаємо Вас, Наталю!
Дякуємо за відгук і Вашу довіру до бренду Canyon. Нам дуже приємно знати, що Ви залишилися задоволені покупкою. Бажаємо приємного використання!
- Іван С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 10000. Колір: Фіолетовий
Протестував павербанк.
Одразу після покупки поставив його на зарядку. Він встиг зарядитися до 88%, та вимкнули світло.
Після цього я поставив від нього на зарядку свій телефон. В мене сяомі редмі ноут 15 про , в якому встановлений аккум на 6500мА. На момент встановлення на зарядку рівень заряду був 17%.
Тобто - павербанк - 88%, телефон - 17%.
Коли заряд павера впав до 20%, я зняв телефон із зарядки. Рівень заряду на цей момент виріс до 70%.
З чого роблю логічний вивід, що 10 000мА в цій павербанці нажаль немає. На мій погляд десь 6000-6500.
З плюсів - гарно виглядає, швидка зарядка працює, маленький (що звісно сказалося на реальній ємності аккума павера).
Так що тверду трійку цей павер заробив. Але ж тверду)- Переваги:
- Швидка зарядка, цифровий екран, компактний
- Недоліки:
- Ємність не відповідає заявленій
Представник постачальникаДобрий день, Іване!
Дякуємо за відгук і прикладене до відгуку фото. Нам важливий зворотний зв'язок від наших користувачів.
- ВалеріяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 10000. Колір: Чорний
Чудовий, за свою ціну поки відпрацьовує, користуюся 5 місяців. Бувало глючив екран, показує хибний заряд, але це було кілька разів, і якщо поставити на зарядку, то все добре. Легенький, гарний дизайн, функції виконує. Задоволена
Представник постачальникаВітаємо Вас, Валеріє! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Нам дуже приємно, що ця модель мобільної батареї від Canyon виправдала Ваші очікування. Бажаємо приємного використання!
- Віталій Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 10000. Колір: Блакитний
Не рекомендую гарний вигляд на дотик вистачає зарадити телефон на 2 рази 4400 mА , після пару раз заряджання не бере заряд з розетки.
- Віталій Ш***
Вибачаюсь я поставив адаптер від планшета і почав заряджатись , рекомендую
Представник постачальникаДобрий день, Віталій!
Представник постачальникаДобрий день, Віталій! Дякуємо, що знайшли час доповнити відгук. Змінити оцінку можна в особистому кабінеті. Бажаємо Вам легкої та довготривалої експлуатації!
- Світлана П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 10000. Колір: Фіолетовий
Легкий, компактний, швидко заряджає.
Представник постачальникаВітаємо Вас, Світлана!
Дякуємо за відгук. Нам дуже приємно, що ця модель мобільної батареї від Canyon прийшлась Вам до вподоби. Бажаємо легкої та довготривалої експлуатації!
- Юлія Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 10000. Колір: Блакитний
Якісна і достатньо швидка зарядка.
- Переваги:
- Маленька батарея, зручний інтерфейс
- Недоліки:
- Не виявила
Представник постачальникаВітаємо Вас, Юлія!
- Ирина Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 10000. Колір: Блакитний
Хочу связать с продавцом для обмена товара
- Переваги:
- Зарядка быстрая
- Недоліки:
- Поломался за 11 дней
Представник постачальникаДоброго дня, Ірина! Розуміємо, як Ви засмучені. Рекомендуємо звернутися з повним комплектом та чеком про оплату за місцем придбання для діагностики і в подальшому обміну в рамках гарантії у 24 місяці. Якщо виникнуть додаткові питання, Ви завжди можете звернутися в службу підтримки на офіційному сайті виробника посиланняНаші спеціалісти обов’язково зв’яжуться з Вами та допоможуть вирішити питання.
- Оксана И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 10000. Колір: Блакитний
Легкий і зручний
Представник постачальникаДобрий день!
Дякуємо Вам за вибір девайсу від Canyon, а також за високу оцінку якості нашої продукції. Нам приємно, що Ви оцінили усі переваги та особливості даної моделі павербанку. Бажаємо Вам легкої та довготривалої експлуатації!
- Наталя М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 10000. Колір: Блакитний
Встигла купити по акції, тому покупкою задоволена. Павербанк мені сподобався, маленький , акуратний, в недалеку дорогу підійде.
- Переваги:
- Показує відсоток зарядки, екран вмикається від дотику пальцем збоку, не натискаючи. Зарядити можна без додаткового USB, поскільки він вже є на павербанку.
- Недоліки:
- На мій погляд, швидко розряджається при використанні, а заряджається довго.
Представник постачальникаВітаємо Вас, Наталя!
- ЕвгенийВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 10000. Колір: Блакитний
Товар в надлежащем состоянии, проверили, за 80грн предложили страховку на 2года, все супер, ушел довольный
- Переваги:
- Хорошее обслуживание залог хорошего настроения
- Недоліки:
- Нэма
Представник постачальникаДобрий день, Євген! Дякуємо що поділилися своїми враженнями. Нам дуже приємно знати, що Ви залишилися задоволені покупкою. Бажаємо приємного використання!
- Яна Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 10000. Колір: Фіолетовий
Чудовий павербанк. Шукала саме маленький, щоб вміщався в маленьку дамську сумочку, ще й колір гарний
Працює добре, нарікань не маю- Переваги:
- Маленький, гарний колір
- Недоліки:
- Не знайшла
Представник постачальникаВітаємо Вас, Яна!
- Тетяна П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 10000. Колір: Чорний
Непоганий за свою ціну. Заряджає телефон 4 рази з нуля. Маленький, компактний, зручний.
Представник постачальникаДобрий день, Тетяна! Дякуємо за відгук. Бажаємо Вам легкої та довготривалої експлуатації!
- АннаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 10000. Колір: Фіолетовий
Зручна, маленька, мило виглядає. Зарядити Samsung s22 вистачає на 2 рази і залишається ще десь 10-15%. Зручно тримати в руці з невеликим телефоном.
Кабель спочатку туго сидів, через тиждень вже сам вилізає, але мені це не заважає.- Переваги:
- Компактність, є вбудований type c кабель, дісплей з % зарядки
- Недоліки:
- Поки немає
Представник постачальникаДобрий день, Анна!
Дякуємо Вам за придбання продукції Canyon. Бажаємо подальшої успішної експлуатації!
- Марія Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 10000. Колір: Чорний
Чудовий павер! Маленький, легкий, заряджала навіть планшет
- Переваги:
- Легкий
Представник постачальникаВітаємо Вас, Марія!
- Анна Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 10000. Колір: Блакитний
Дуже хороший повер банк дякую ви найкращі
Представник постачальникаВітаємо Вас, Анна!
Дякуємо за відгук. Нам дуже приємно, що ця модель павер банку від Canyon прийшлась Вам до вподоби. Бажаємо легкої та довготривалої експлуатації!
- Інна А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 10000. Колір: Фіолетовий
Компактний, красивий. Доньці сподобався. Функціонал перевіримо в користуванні
- Переваги:
- Компактний, наявність дисплею, провід
Представник постачальникаДобрий день, Інна!