Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про Конопляний наповнювач Hemp-Pets Premium Organic - для гризунів, кошенят та цуценят, легкий, без запаху, змивний, грудкується, гіпоалергенний, безпиловий для алергіків, дрібнмй 8 L поглинання.

Оцінка користувачів 5/5
на основі 4 відгуки
  • Дмитро
    Відгук від покупця. Продавець: Hemp Pets Litter

Нашій морській свіні дуже сподобався. Запаху не має, до Лап не пристає. Супер еко наповнювач

Переваги:
    Екологічний наповнювач без запаху
    Недоліки:
    Відсутні
  • Аліса А***
    • Продавець  Hemp Pets Litter

Дякуємо за Ваш відгук! Ми працюємо для Вас та Ваших улюбленців!

• Діана Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Hemp Pets Litter

Класний наповнювач! Брала для хом'ячка для різноманіття. Була проблема ковтунців (бо в нього довга шерсть і буває плутається з паперовим) і тепер все добре.
    Дуже рада, що в нас доступний цей тип наповнювачів :)

• Продавець  Hemp Pets Litter

Дуже,дякуємо за Ваш відгук. Ми раді що він підійшов Вашому улюбленцю.

• Конишевская И***
    Відгук від покупця. Продавець: Hemp Pets Litter

Мені подобається цей наповнювач. Я взяла два на пробу дрібний і крупніший тестую поки дрібний. В мене кішка алергік в неї алергія на пил. Цей наповнювач мене зацікавив коли я побачила як вона реагує на Animall бетонітовий. Я насипала в чистий лоток цей бетанітовий наповнювач вона проходила повз і на деякій відстані просто вдихнула пил з нього. Тоді почала кататися по підлозі і терти мордочку лапами і як наслідок вся в сльозах. Тому я і почала пошук іншого наповнювача. Що можу сказати конопляний до лап не приліпає, якщо прибирати одразу як сходила запаху не має, якщо раз на добу то був. Я не помітила що він економніше розходується але однозначно він гіпоалергенний в моєї кішки від постійних сліз були сліди на мордочці такі рудого кольору і доводилося краплі використовувати тепер очі не течуть і настрій в неї краще. Чогось я думаю що крупніше фракція буде ще краще. Кішці однозначно сподобався одразу мені не знадобилось поступово її привчати. Силіконові не використовую моїй колеться в лапки.

Переваги:
    Не приліпає до лап, гіпоалергенний, поглинає запахи, не легкий не розлітається,комкується гарно.
    Недоліки:
    Не має.