Відгуки покупців про Конопляний наповнювач Hemp-Pets Premium Organic - для гризунів, кошенят та цуценят, легкий, без запаху, змивний, грудкується, гіпоалергенний, безпиловий для алергіків, дрібнмй 8 L поглинання.
- ДмитроВідгук від покупця. Продавець: Hemp Pets Litter
Нашій морській свіні дуже сподобався. Запаху не має, до Лап не пристає. Супер еко наповнювач
- Переваги:
- Екологічний наповнювач без запаху
- Недоліки:
- Аліса А***Відгук від покупця. Продавець: Hemp Pets Litter
- Продавець Hemp Pets Litter
Дякуємо за Ваш відгук! Ми працюємо для Вас та Ваших улюбленців!
- Діана Г***Відгук від покупця. Продавець: Hemp Pets Litter
Класний наповнювач! Брала для хом'ячка для різноманіття. Була проблема ковтунців (бо в нього довга шерсть і буває плутається з паперовим) і тепер все добре.
Дуже рада, що в нас доступний цей тип наповнювачів :)- Продавець Hemp Pets Litter
Дуже,дякуємо за Ваш відгук. Ми раді що він підійшов Вашому улюбленцю.
- Конишевская И***Відгук від покупця. Продавець: Hemp Pets Litter
Мені подобається цей наповнювач. Я взяла два на пробу дрібний і крупніший тестую поки дрібний. В мене кішка алергік в неї алергія на пил. Цей наповнювач мене зацікавив коли я побачила як вона реагує на Animall бетонітовий. Я насипала в чистий лоток цей бетанітовий наповнювач вона проходила повз і на деякій відстані просто вдихнула пил з нього. Тоді почала кататися по підлозі і терти мордочку лапами і як наслідок вся в сльозах. Тому я і почала пошук іншого наповнювача. Що можу сказати конопляний до лап не приліпає, якщо прибирати одразу як сходила запаху не має, якщо раз на добу то був. Я не помітила що він економніше розходується але однозначно він гіпоалергенний в моєї кішки від постійних сліз були сліди на мордочці такі рудого кольору і доводилося краплі використовувати тепер очі не течуть і настрій в неї краще. Чогось я думаю що крупніше фракція буде ще краще. Кішці однозначно сподобався одразу мені не знадобилось поступово її привчати. Силіконові не використовую моїй колеться в лапки.
- Переваги:
- Не приліпає до лап, гіпоалергенний, поглинає запахи, не легкий не розлітається,комкується гарно.
- Недоліки:
- Не має.