- Ярослава Ш***Відгук від покупця. Продавець: Meolpotamia
Зеркало вроде бы нормальное но пришло без плёнки все облапаное не заряженое ещё и палочка на подставке крутится
- Переваги:
- Поки не побачила
- Недоліки:
- Зеркало грязное без плёнки палочка крутится в поставке
- Аліна Н***Відгук від покупця. Продавець: Meolpotamia
Дзеркало гарне, але підсвітка тьмяна що вона є, що немає неособо різниця є, і кнопка ніби для декору… дзеркало зарядилось і просто світиться та не вимикається
- Переваги:
- Недоліки:
- Не працює кнопка вкл/викл підсвітки, та сама підсвітка сама по собі тьмяна
- Продавець Meolpotamia
Вітаємо вас!
Це дзеркало просто натискаєте на кнопку і тримаєте її до кінця до самого яркого світла і так само натискаєте на кнопку і тримаєте її і воно вимикається повністю і тоді буде все добре Ви просто не розібрались! Дякую
- Артем Є***Відгук від покупця. Продавець: Meolpotamia
Купил зеркало , приехало в ужасном состояние ( помятая коробка , распечатанный товар , залапаное зеркало , нету инструкции никакой ) , в придачу Led подсветка при первой попытке включить проработала от силы секунд 10 , а потом вовсе перестала включатся
- Переваги:
- цена
- Недоліки:
- все остальное
- Артем Є***
Написал по поводу зеркала продавцу , все решилось очень просто , человек оказался лояльным и готовым отвечать за свой товар , за это ему очень большое спасибо , очень быстро отреагировал на сообщение что сейчас не везде можно увидеть , коммуникация с клиентами на очень хорошем уровне . Новый товар пришел в идеальнейшем качестве и все работало .
- КаролінаВідгук від покупця. Продавець: Meolpotamia
дуже гарненьке дзеркальце, зроблено якісно, прийшло без дефектів та швидко, рекомендую.
- Переваги:
- гарна якість, добре світить
- Олена К***Відгук від покупця. Продавець: Meolpotamia
Все получила, все прекрасно, осталась довольна
- Валерія Б***Відгук від покупця. Продавець: Meolpotamia
Якісна консультація, продавець вселяє довіру і виправдав на всі 100%! Дуже задоволена покупкою, дзеркало якісне, повністю відповідає опису, дуже ніжний колір) Швидка відправка, товар був гарно упакований. Однозначно Рекомендую всім до співпраці!
- Переваги:
- Чудове обслуговування, якісний товар
- Яна К***Відгук від покупця. Продавець: Meolpotamia
На корпусі пляма, неможливо підключити дзеркало через те що USB-порт знаходиться надто глибоко всередині. Саме дзеркало гойдається в різні сторони, з дешевого неякісного пластику. Гроші на вітер.
- Переваги:
- Жодних
- Недоліки:
- Пляма на корпусі, неякісний товар
- Бигун З***Відгук від покупця. Продавець: Meolpotamia
Лампа прийшла брудна та без захисної плівки на місці з'єднання з ніжкою є сліди, що ніби хтось не знав як її вкрутити.
- Переваги:
- Працює, швидко оброблене замовлення
- Недоліки:
- Сліди користування, вживане, завищена ціна.Не рекомендую продавця
- РусланВідгук від покупця. Продавець: Meolpotamia
На третій день згоріла BMS плата(
- Переваги:
- Недоліки:
- Відсутність регулювання нахилу, якість BMS
- Ольга М***Відгук від покупця. Продавець: Meolpotamia
Дуже сподобалось, дзеркало. С початку думала, нестійке, але треба вставити та прокрутити. Продавец чемний
- Олеся В***Відгук від покупця. Продавець: Meolpotamia
виглядає не як на фото, хитається і погано працює підсвітка, спочатку просто не яскраво, а потім майже потухає
- Недоліки:
- не як на фото
- Артем Ш***Відгук від покупця. Продавець: Meolpotamia
Все супер. Жінки сподобалось.
- Игорь Б***Відгук від покупця. Продавець: Meolpotamia
Все чудово. Рекомендую. Товар гарної якості та і продавець клієнт орієнтований
- Переваги:
- Ціна та якість
- Сергій В***Відгук від покупця. Продавець: Meolpotamia
Замовляв дзеркало. Товар такій як на фото.
Швидка доставка .
Дякую- Переваги:
- Все працює
- Недоліки:
- Не виявив.
- Ольга П***Відгук від покупця. Продавець: Meolpotamia
Дзеркало сподобалось, виглядає стильно. Можливо акумулятори не дуже великого об'єму, але за таку ціну все чудово
- Александр Ш***Відгук від покупця. Продавець: Meolpotamia
Місяць тому купував це дзеркало для дружини. Я не очікував що це буде такий гарний якісний продукт. за 300 гривень просто навіть нічого подібного не можна знайти. через те, що не сподобалося так це акумулятор тримає недостатньо довго, зате не потрібні батарейки підключив зарядилася і працює.
- Переваги:
- якщо об'єктивно, то звичайно є конкуренти за 3.000 гривень там і дзеркало краще і підсвічування сильніше, але це ж у 10 разів дорожче.
- Недоліки:
- через те, що не сподобалося так це акумулятор тримає недостатньо довго, зате не потрібні батарейки підключив зарядилася і працює.
- Владислав З***Відгук від покупця. Продавець: Meolpotamia
Брав дівчині на подарунок. Дуже файне дзеркало. Станом на зараз усе працює, хоча брав давненько. Матеріал та збірка добрі за свою ціну
- Переваги:
- Матеріали, ціна
- Недоліки:
- Поки не знайдено
- Наталія З***Відгук від покупця. Продавець: Meolpotamia
Дзеркало брали на подарунок. Все сподобалося. Швидка відправка. Чемний продавець.
- Сергій К***Відгук від покупця. Продавець: Meolpotamia
Купив в подарунок жінці, при ввімкнені, були розчаровані бо в режимі холодного світла, ледь світиться,більш-менш світить це коли вмикаєш всі режими і то світить якимось рожевим. Одним словом-л***о. Не рекомендую саме цей товар.
- Переваги:
- Хібащо ціна
- Недоліки:
- Майже не працює в режимі холодного світла, яскравість освітлення така собі..
- Игорь Б***Відгук від покупця. Продавець: Meolpotamia
Все супер. Продавець дуже чемний. Рекомендую
- Переваги:
- Все працює
- Альона П***Відгук від покупця. Продавець: Meolpotamia
Зеркало дуже сподобалося.
- Вотинова В***Відгук від покупця. Продавець: Meolpotamia
Получила , все супер ️
- Продавець Meolpotamia
Вітаємо Вас, Віктория . Дуже Вам вдячні за Ваш відгук. Ми раді що ви залишилися задоволені своїм замовленням! Будемо раді бачити Вас знову у нашому магазині! Гарних Вам покупок! З повагою до Вас магазин Meolpotamia!
- Литвиненко М***Відгук від покупця. Продавець: Meolpotamia
Заказала зеркало, продавец очень вежливый, быстро созвонились, доставка быстрая! Работает все просто супер! Продавец сделал все для того, что б мы остались довольны всем! Спасибо
- Продавець Meolpotamia
Приветствеємо Вас, Марта . Очень благодарны Вам за Ваш отзыв. Мы рады что вы остались довольны своим заказом! Будем рады видеть Вас снова в нашем магазине! Хороших Вам покупок! С уважением к Вам магазин Meolpotamia!
- Марта К***Відгук від покупця. Продавець: Meolpotamia
Дзеркало хороше, підсвітка працює, товаром задоволена!
- Продавець Meolpotamia
Вітаємо Вас, Владимир . Дуже Вам вдячні за Ваш відгук. Ми раді що ви залишилися задоволені своїм замовленням! Будемо раді бачити Вас знову у нашому магазині! Гарних Вам покупок! З повагою до Вас магазин Meolpotamia!
- Інна Г***Відгук від покупця. Продавець: Meolpotamia
Дзеркало чудове, не одразу згадала про захисну плівку на дзеркалі, тож декілька днів мене бентежило розмите зображення, але знявши цю плівку, була задоволена і тривога пройшла
- Переваги:
- Працює як і від акумулятора, так і від мережі, ціна, матеріал дуже цупкий
- Недоліки:
- Важко знімається захисна плівка з дзеркала, але загалом задоволена
- Продавець Meolpotamia
Приветствеємо Вас, Инна . Очень благодарны Вам за Ваш отзыв. Мы рады что вы остались довольны своим заказом! Будем рады видеть Вас снова в нашем магазине! Хороших Вам покупок! С уважением к Вам магазин Meolpotamia!
- Дятлов Д***Відгук від покупця. Продавець: Meolpotamia
Дзеркало купував на подарунок, іменинниці сподобалося. Дуже файна підсвітка, легке та якісне.
- Продавець Meolpotamia
Вітаємо Вас, Данило . Дуже Вам вдячні за Ваш відгук. Ми раді що ви залишилися задоволені своїм замовленням! Будемо раді бачити Вас знову у нашому магазині! Гарних Вам покупок! З повагою до Вас магазин Meolpotamia!
- Александр П***Відгук від покупця. Продавець: Meolpotamia
Доброго дня! Отримав та подарував сьогодні дружині дзеркало. Саме дзеркало дуже поганої якості. І то не дзеркало взагалі - а плівка. Коли дістали з упаковки - вся плівка поцарапана. Пробував витерти засобом для очистки вікон - нічого не змінилось. Дзеркало взагалі не виконує свої функції - через численні подряпини не видно чіткого відображення. Фото додаю. Чи можна обміняти товар чи повернути кошти?
- Переваги:
- Ціна, підсвітка
- Недоліки:
- Не дзеркало, а пластик, що вкритий плівкою
- Александр П***
Пршу вибачення - товар класний! Продавець зв'язався і пояснив, що то була захисна плівка. Плівку зняв - і реально дзеркало! Просто на моєму екземплярі не було жодного натяку на те, що є захисна плівка - не було ні пузирів повітря, ні кінчика плівки за який потягнувши, плівка знялась. Ледве ту плівку віддер. Але, чесно, кажучи, товар за свої гроші бомбезний!!! Дружина задоволена. У кого будуть такі самі проблеми як у мене - просто спробуйте віддерти захисну транспортувальну плівку - і буде вам щастя! Рекомендую! На жаль, не знаю, як змінити попередній відгук - тому просто доповнюю його.
- Юлія П***Відгук від покупця. Продавець: Meolpotamia
Продавець швидко зі мною зв‘язався та надіслали товар також швидко. Дзеркало гарне та добре світить, має 3 режими.
- Продавець Meolpotamia
Доброго дня, Юлія! Дуже Вам вдячні за Ваш відгук! Нам приємно що ви залишилися задоволені своїм замовленням! Будемо раді бачити Вас знову в нашому магазині! Гарних Вам покупок, З повагою до Вас магазин Meolpotamia!
- Вита И***Відгук від покупця. Продавець: Meolpotamia
Зеркало супер,все работает, спасибо большое))
- СергійВідгук від покупця. Продавець: Meolpotamia
Замовлення оформив 03.12, 10.12 після того як я сам вже зателефонував, сказали що товар закінчився…Сервіс та комунікація на нулі!
- Переваги:
- Недоліки:
- Відсутній сервіс
- Сергій
Редагую, товар знайшли, надіслали, отримав.
При перегляді на НП дуже тускле світло, сподіваюсь що після зарядки стане краще, подивимось
- Олеся К***Відгук від покупця. Продавець: Meolpotamia
Проблему вирішено
Підсвітка не працює!
- Продавець Meolpotamia
Вітаємо Вас, Олеся! Ми дали вам зворотній зв'язок у особисті, чекаємо від Вас зворотнього зв'язку після відео,що саме у вас не так ! Дякую!
- Алена М***Відгук від покупця. Продавець: Радуга сити
Заказала зеркало, пришло но тач не работает. Светит только когда подключеный к юсб но тач на выключение не реагирует. Также если отключить от юсб то подсветка просто не включается(((
- Переваги:
- Не работает тач
- Недоліки:
- Не работает тач
- Мария З***Відгук від покупця. Продавець: Радуга сити
Покупала на презент) Мама осталась довольна покупкой, пользуется до сих пор
- Переваги:
- С подсветкой, легко можно собрать и разобрать, пару раз падало без последствий
- Недоліки:
- Качество пластика оставляет желать лучшего, но за такую цену в полне нормально. Заказывала розового цвета, а приехало белого
- Дарья К***Відгук від покупця. Продавець: Meolpotamia
Забрала зеркало очень хорошее, удобное, светит ярко, все режимы работают очень довольна
- Переваги:
- Работает
- Продавець Meolpotamia
Здравствуйте, Дарья! Благодарим Вас за позитивный отзыв! Мы радуемся вместе с Вами,что нам удалось порадовать Вас хорошим товаром! Будем ждать Вас снова и хороших Вам покупок! С уважением к Вам, магазин Meolpotamia!
- Полина Ш***Відгук від покупця. Продавець: Радуга сити
Зеркало пришло в чуть помятой упаковке, но я на это не смотрю, если все целое. Зеркалом пользоваться удобно: кольцевой свет, угол наклона, поставка - тарелка. Но для меня света не хватает, нужно что-то помощнее.
- Переваги:
- Удобное
- Недоліки:
- Мало света
- РізВідгук від покупця. Продавець: Meolpotamia
Непогане дзеркало, проте не дуже яскраво світить...
- Недоліки:
- Відсутні резинки на дні підставки
- Продавець Meolpotamia
Доброго дня! Дякую Вам за Ваш вiдгук!