Відгуки покупців про Наповнювач гігієнічний Бентонітовий Мафін для котячого туалету, розмір гранул дрібний 4кг

Оцінка користувачів 4.45/5
на основі 92 відгуки
  • Руслан

Лучший наполнитель из всех какие попадались. Идеально впитывает, никаких запахов. Пакета уверенно хватает на 3 недели кошке 3,5 кг. Для сравнения: обычный наполнитель типа Барс заканчивался за 7-10 дней.

Переваги:
    Хватает в три раза дольше чем обычные наполнители
    Недоліки:
    Дороже обычных наполнителей

• Артем С***

Наполнитель отлично подходит если хотите экономно использовать. Мелкий размер - большой плюс

Переваги:
    Проверенный, качественный наполнитель, стоит своих денег

Дуже вдячні вам за покупку та високу оцінку!

• Марина С***
    Відгук від покупця. Продавець: ZOOPRODAG. Об'єм 1 пакування: 8

Давно користуюсь, дуже задоволена! Продавець відповідальний, все мега швидко відправлено!

• Ольга Г***

Приємно вражена. Вважаю топом серед наповнювачів. Добре поглинає, запаху немає, надовго вистачає. Самі гранули дрібні, виглядає тепер лоток як піски Сахари. Будемо заказувати на постійні основі.

Переваги:
    Добре поглинає запах та Котячі добрива.

• Ольга Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 4. Об'єм 1 пакування: 17

Товари не доставлені в пункт видачі в повному обсязі. Замість 4х упаковок, прийшла одна. Товар був сплачений із врахуванням вартості за доставку під час замовлення. Працівники видачі товарів, не змогли видати, бо в них його не було, одна упаковка вибивала в базі, як 4 шт. Зробили повернення, але за доставку РОЗЕТКА не повертає кошти.
    Як так можна? Витраченний час, а головне, не отримання замовлення і ще за все це, клієнт має оплатити доставку? Працівниця видачі товарів, принесла мені свої кошти за доставку, тому що розуміє, що помилка РОЗЕТКИ, десь на якомусь етапі, хтось помилився, всі ми люди і є такий фактор, можлива помилка, але чому вона (дівчина на вигляд, як дитина) повинна за компанію «віддуватися» і давати свої гроші. Звісно, я їх в неї не взяла.
    Прикро, що такі моменти, велика компанія, не може вирішувати.
    Претензій до працівників видачі товарів на пункті видачі по вул. Міхновського не має.

• Наталя

Гарний!

• Олена К***
    Відгук від покупця. Продавець: ZOOPRODAG. Об'єм 1 пакування: 4.5

Чудовий,комкується добре,запахи поглинає

Переваги:
    Чудово комкується
  • Ольга Л***

Замовила одразу 4 упаковки, однієї вистачило на 3 тижні
    Занадто мілкий і коли прибираю, забагато пилу
    Коли кішка грається піском, то пил стоїть на весь коридор

Переваги:
    Недоліки:
    Пил

• Андрей Т***

• Богдан Д***

Не замовляйте!!
    В розетці якись баг. Два рази замісь 4 пачок мілкого приходить одна пачка крупного

• Ольга Ц***

В мене так само. Замість 4 упаковок приходить 1. І це вже не перший раз така ситуація.

Доброго дня, Ольго! Дякуємо за звернення. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.

• Роман К***

Не поганий . Комкуєтся добре. Пильний . Розхід на упаковці вказаний на 27 днів… нам на тиждень .

Переваги:
    Не погано комкуєтся
    Недоліки:
    Пильний . Великий розхід. 1 упаковок на тиждень

• Александр К***

Не відповідає замовленню. Замість крупного надіслали дрібний, і на запит магазину зробили знову те саме, надіслали дрібний. І сьогодні повністю перейменували товар на дрібний. Шановна розетка, не тримайте покупців за дурнів, як мінімум коментарі свідчать про крупний наповнювач і заміняти товар без згоди покупця, це гарно.

Вітаю
      Була помилка в описі товару

• алена Д***

Це вам повезло, що взагалі послали((( мене кинули на 6 пачок(( і гроші забрали

Доброго дня, Альона! Дякуємо за звернення. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.

• Татьяна В***

Все відповідає замовленню. Мій кіт тільки такий вподобав

Переваги:
    Відсутній запах, комкується
    Недоліки:
    Не вказано, що буде в пакеті. Хоча по фото в коробці

• АННА Б***

Замовила 2 набори3 1 за ціною 520 грн. Прийшов один набір 3 1 а другий просто один наповнювач 4 кг за ціною 520 грн. Звичайно , від другого відмовилась.

Переваги:
    Якісь наповнювача непогана
    Недоліки:
    Неуважно формується замовлення

• Наталія

Відмінний!

• Людмила К***

Пісок гарний

• Анна Г***
    Відгук від покупця. Продавець: ZOOPRODAG. Об'єм 1 пакування: 4.5

Чудовий! Рекомендую!

• Іван

Гарний наповнювач, вбирає вологу та запахи, добре комкується і просіюється

Переваги:
    Вбирає запахи

• Ростислав Ф***

Сам наповнювач дуже хороший.

Але є питання в, тому що зараз продається. Пишете що це 4.5 л 3 + 1 шт, на фото упаковка з написом 4.5л, а по факту прислали упаковки по 4л. На 4 упаковки це 2л, як на мене, це досить багато.

Переваги:
    Якість
    Недоліки:
    Проблеми з пакуванянм і рекламою
    • Костя

на упаковці вказані кілограми, а не літри

Вітаю!

Ви абсолютно праві, зазначивши цю зміну в пакуванні. Раніше об'єм цієї позиції вказувався в літрах (4,5 л), а тепер виробник перейшов на позначення ваги в кілограмах (4 кг).
      Але вага від цього не змінилася

Вітаю!

Але вага не змінилась

• Алла Я***

Поглинає запах, добре комкується . Але дуже багато пилу. Кішечка чорна і коли виходить з туалету, то наче у муці вся . Підлога також уся запилена . Потрібно і кішечку витирати і підлогу мити .

Переваги:
    Комкується
    Недоліки:
    Дуже багато пилу

Дякуємо за Ваш відгук та за те, що допомагаєте нам стати кращими.

• Татьяна П***

Найкращий варіант, давно користуємося саме дрібним

Переваги:
    Економна витрата, гарно комкується, а по ціні 3 1 просто супер.
    Недоліки:
    Не зовсім недолік, але на лапках залишається - це вирішується ковриком під лотками.

• Руслан
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм 1 пакування: 4.5

Лучший наполнитель из всех, которые покупал. Впитывает отлично, комкуется хорошо и, соответственно, хватает мешка более чем на 20 дней в то время как обычных Барсов или Чемпионов хватало на неделю. Главная сложность - в местных магазинах есть в наличии далеко не всегда.

Переваги:
    Прекрасно впитывает
  • Ольга Л***

Самий найкращий ,гарно грудкується і гарно утримує неприємні запахи

• Андрей Т***

Котові подобається

• Ростислав Ф***

Хороший, засипаємо в автоматичний лоток від PetKit. Гарно вбирає все, запахи також. Покористувавшись тиждень, взяли ще пару пачок на всякий випадок) щоб був запас якщо станеться що відсутній у продажу. До цього був деревний наповнювач в звичайному лотку. Котику цей наповнювач відразу сподобався і з першого ж дня без пролем копає ямки)

Дякуємо вам за відгук та поради потенційним покупцям.

• Наталія Б***
    Відгук від покупця. Продавець: WorldPets. Об'єм 1 пакування: 4.5

Гарний наповнювач

• Виктория

Наконец-то качественный наполнитель.не пахнет не рассыпается комкуется и нет запаха

Дякуємо за вибір нашого бренду та залишений відгук!

• Анна Г***

Наполнитель купили с 2 месяцев котенку
    Все нравится
    Хорошо впитывает, без запаха
    Товар соответствует описанию

• Станіслав К***

Просто ВАУ, кот в шоці, ми в шоці, бомба а не наповнювач, все чотко

Переваги:
    Все що тільки можна
    Недоліки:
    Не існує

• Надія С***
    Відгук від покупця. Продавець: WorldPets. Об'єм 1 пакування: 4.5

Дуже подобається наповнювач, він дуже гарно комкується.

Переваги:
    Економний
  • Іра Ц***

Дуже дрібний, киці подобається.
    Прекрасно грудкується, малий розхід.
    І навіть забирає неприємний запах.

Переваги:
    зараз купуємо тільки такий
    Недоліки:
    якби переробили упаковку, для кращого зберігання відкритого пакету - взагалі б супер було

• Діана

Питання до відділення на Максимовича (Київ). Видали заклеєну упаковку: замість 3.8 кг в ній 2.9 кг... помітила лише вдома. Стільки років купую в Розетці = таке вперше

• Юрий Р***

Шикарный наполнитель.
    Смешиваю мелкий и средний варианты

Переваги:
    Малый расход

Дякуємо вам за вибір нашого товару та високу оцінку!

• Катерина П***

Дуже сильно чіпляється до шерсті та між лапами, беру цього ж виробника тільки зелений все ок

Дякуємо вам за відгук та поради потенційним покупцям.

• Татьяна Х***

Із дешевих варіантів цей найкращий. Бо він комкається і не воняє!

Дуже вдячні вам за покупку та високу оцінку!

• Гаевская-Ковалева Ю***

Чудовий наповнювач, після відгуків були сумніви, але все ок. Дрібний - але я завжди беру дрібний, і кішці подобається. Чудово комкується, навіть якщо змішати з більш дешевим (залишився з попереднього разу).
    Я не помітила щоб був прямо пил, коли висипаєш - хмара не висить.
    Враховуючи 3+1 - за ціною взагалі "вогонь"

Переваги:
    гарно комкується, нормальна фракція - віддаємо перевагу дрібному, економна пропозиція

Дякуємо за чудовий відгук нашого товару!