Осінні пропозиції. Купуйте необхідне до сезону

Відгуки покупців про Декор на торт Дивні Дива Stranger Things вафельний папір для торта їстівний друк на вафельному папері харчова вафельна картинка щільна А4 502264202

Оцінка користувачів 5/5
  • Ірина В***
    Відгук від покупця. Продавець: Store.Shoop. Колір: Білий

Задоволена товаром. Ціна і якість супер!
    Посилка прийшла швидко. Приємне вічливе обслуговування! При потребі замовлятиму тут.

Переваги:
    Посилка прийшла швидко! Ціна і якість супер!
  • Олександр М***
    Відгук від покупця. Продавець: Store.Shoop. Колір: Білий

Замовляли картинки - нам сподобалось) Прикрашали вже готовий тортик - дитині сподобалось) Картинки досить яскраві, все прийшло ціле, мінімум часу - і краса готова)

• Леся
    Відгук від покупця. Продавець: Store.Shoop. Колір: Білий

Вдячні за декор! Тематично прикрасили ним куплений в магазині торт на ДН-діти задоволені(фанати cеріалуStranger Things). роботи на хвилин 10,клеїли на розтоплені гранули білого! шоколаду.. але нюанс-треба діяти дуже швидко.
    Для тих , хто планує обійтись без торта на замовленнядуже пристойний варіант!

Переваги:
    Швидко, зручно
    Недоліки:
    Бажано клеїти на світлий/білий фон
  • Николаева А***
    Відгук від покупця. Продавець: Store.Shoop. Колір: Білий

Дякую велике менеджеру Альоні за консультацію. Наше свято пройшло дуже добре та дитина була задоволена, коли побачила торт, прикрашений своїми улюбленими героями)
    Рекомендую!

• Марина В***
    Відгук від покупця. Продавець: Store.Shoop. Колір: Білий

Робила тортик з таким декором вперше. Хвилювалась, що декор на торті попливе. Але нічого не попливло. Імениник був у захваті. Рекомендую.

Переваги:
    Гарний декор для тортика
    Зручні у використанні
  • Кухова Ю***
    Відгук від покупця. Продавець: Store.Shoop. Колір: Білий

Щиро дякую за консультацію. Брала вафельні картинки на декор торту для доньки. Все получилося дуже фантастично! Дякую менеджеру за допомогу та підказки. Вдячна також за ввічливість та порядність.

• Каталея Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Store.Shoop. Колір: Білий

Дякую бистро доставили декор дуже гарний

• Тетяна С***
    Відгук від покупця. Продавець: Store.Shoop. Колір: Білий

Картинки виглядають неймовірно, дитина була в захваті

Переваги:
    Швидка відправка,декор ефектний на вигляд і смачний
    Недоліки:
  • Анна Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Store.Shoop. Колір: Білий

Якісно, красиво, виглядають на торті відмінно