- Тихончук Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 16. Колір: Дуже світлий рожевий
Гарні, але більшомірять
- Переваги:
- Дизайн
- Моника П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 18. Колір: Дуже світлий рожевий
Пришёл заказ, для моей дочки
, я бы не сказала что это га, 6,7лет на целых 17,18. Не очень довольна, поскольку они большие, и не тёплые совсем - Наташа Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 16. Колір: Дуже світлий рожевий
Размер соответтвует описаному,
- Переваги:
- Интересный дизайн, длина почти до колена, тонкие
- Недоліки:
- Сползают быстро
- Иван Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 16. Колір: Дуже світлий рожевий
Носки хорошие,качество супер.Прикольный дизайн.Размер соответствует.
- Переваги:
- Цена-качество
- Недоліки:
- Не выявлено
- Серий Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 16. Колір: Дуже світлий рожевий
- АленаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 18. Колір: Дуже світлий рожевий
Замечательные качественные носочки, прикольный дизайн, соответствуют размеру. Без торчащих ниток и прочих недостатков. Легенькие.
- Переваги:
- Дизайн, качество
- Недоліки:
- Света С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 16. Колір: Дуже світлий рожевий
Купувала зі знижкою - взагалі супер!!!! Оригінальний дизайн, дитині дуже сподобались. Ну а якість у Conte завжди на 5+!
- Переваги:
- Цікавий дизайн, якісні
- Denis С***Продавець: Rozetka. Розмір: 16. Колір: Дуже світлий рожевий
Носочки классного качества. Интересный симпатичный дизайн. Не кашлатятся. Размер соответствует. Очень понравились. За такую цену считай даром. Рекомендую
- Переваги:
- Качество. Цена
- Недоліки:
Відгуки про товар у інших продавців