Відгуки покупців про Дитячі шкарпетки бавовняні для дівчаток Conte Kids CK Tip-Top 19С-246СП 10 р Світло-рожеві (4810226514993)
- Мария К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 8. Колір: Світлий бузковий рожевий
Дуже сподбались. Дякую.
- Переваги:
- Швидко та якісно
Сподобалося
- ТетянаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 10. Колір: Світлий бузковий рожевий
Якісні, зручний язичок на п'ятці
- Переваги:
- Відповідають розміру, резинка не передавлює ніжку, гарно сидять і не стискають стопу
Відповідає
- Юлия Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 10. Колір: Світлий бузковий рожевий
Хорошие демисезонные носочки
- Анастасия Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 10. Колір: Світлий бузковий рожевий
Отличные носочки, прекрасная цена.
Немного великоваты (8месяцев, 7кг)- Переваги:
- Качество, цена
- Недоліки:
- АннаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 10. Колір: Світлий бузковий рожевий
Дополняю фото:)
Відповідає
Очень красивые,нам на 3 месяца,5 кг.Хорошего качества,мягенькие.Хотелось бы размеры побольше и плохо что на розетке нужно брать по 5 пар одного вида.
- Переваги:
- Качественные,красивые
- Недоліки:
- Нет размеров больше
- Анастасия Л***
Здравствуйте
На 3 мес 5кг вы брали размер 8?сколько см ножка? Буду оч благодарна за ответ)
- Юлія П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 10. Колір: Світлий бузковий рожевий
Носочки хорошие.
- Недоліки:
- Заказала 10 размер, прислали 2 пары 10 и 1 пару 8. Не огорчилась, было кому подарить, но всё же.
- Анна Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 8. Колір: Світлий бузковий рожевий
Очень довольна носочками
- Переваги:
- Нежный цвет, приятный на ощупь материал.
- Недоліки:
- В ассортименте нет большего размера
- Биловош О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 10. Колір: Світлий бузковий рожевий
Самые любимые))на малюточек
- Переваги:
- Мягкие,качество красивые
- Недоліки:
- Марина В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 10. Колір: Світлий бузковий рожевий
Хочу показать носки спустя 3 месяца носки.
Да, катышки есть... но они появились не сразу после первой носки и их не так и много.
Очень милое сердечко сзади.
Нам ножку не давило (это всё индивидуально) с ножек не спадало. Носочки не линяли при стирке, не сели.- Переваги:
- Не давят ножки
- Алиса А***Продавець: Rozetka. Розмір: 10. Колір: Світлий бузковий рожевий
Хорошие носочки, очень практичные и с хорошего материала.