- Світлана Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 75D. Колір: Білий
Зручний, красивий
- Переваги:
- Гарно тримає, кісточки не вилазять
- Людмила Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 75D. Колір: Білий
Розмір маломірить, ціна дуже завищена на таку якість, упаковка жахлива-чкийсь пжмаканий б/у кульочок. Покупкою не задоволена, гроші викинула на вітер, бо носиться він не буде. Нікому не рекомендую. Якби можливо повернути, то була б на 7 небі від щастя
- Переваги:
- Не має ніяких
- Недоліки:
- Не якісний товар, завищена ціна,не відповідає розмірній сітці-маломірить.
- Ирина Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 75E. Колір: Білий
Чудовий бюстик. Все підійшло)
- Ельвира М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 85B. Колір: Білий
Качество на высоте
- Переваги:
- Покупкой довольна полностью. Размер соответствует, бретели хорошо регулируются.
Відповідає
- Людмила Я***Продавець: Rozetka. Розмір: 80D. Колір: Білий
Не розводьте людей на гроші.
Товар не відповідає розміру, погана якість тканини, упаковано гірше ніж десь на базарі.- Переваги:
- Недоліки:
- Маломірить чашка не відповідає розміру D, не приємна на дотик до тіла тканина, незручно , жахлива упаковка
Замале
- ЛарисаПродавець: Rozetka. Розмір: 80F. Колір: Білий
Очень довольна покупкой. Размер соответствует, бретели достаточно широкие, не врезаются и легко регулируются. Кружево красивое и качественное, для лета отличный вариант для большой груди, рекомендую.
- Переваги:
- отличное качество
Відповідає
- Галина М***Продавець: Rozetka. Розмір: 85B. Колір: Білий
Ббстгалтер мега зручний,обожнюю його,часто одягаю,але він,як новий,дуже добре тримає форму,якість чудова, кружево приємне до тіла,всі шовчики акуранті,ніде не давлять,розмір відповідають!