- Ірина С***Відгук від покупця. Продавець: TightsStore. Зріст: 92. Колір: Білий
Гарна якість. Все сподобалось.
- Продавець TightsStore
Добрий день! Дякуємо за гарний відгук! Чекаємо на Ваші покупки)
- Ирина П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Зріст: 104. Колір: Синій
Сподобались.
- НатальяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Зріст: 104. Колір: Насичений рожевий
Відмінна якість, добре тримаються, не сповзають. Тоненьки, більше підійдуть на теплу весну, осінь.
- НаталяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Зріст: 104. Колір: Насичений рожевий
Гарні, якісні колготки
- Лідія О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Зріст: 104. Колір: Насичений рожевий
Гарна якість, мʼякі і еластичні.
- Переваги:
- Розмір співпадає
- ВалеріяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Зріст: 116. Колір: Синій
Качечтво очень хорошее. Тонкие, удобные.
- София М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Зріст: 80. Колір: Червоний
Красивые, хорошо тянутся, есть нежный рисунок
- Переваги:
- Размеру и фото соответствуют
- Недоліки:
- Не обнаружено
- Татьяна А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Зріст: 104. Колір: Білий
Очень классные! Нам нужны были относительно тонкие колготы на выступление, эти выбрала из-за рисунка, совсем уж простые не хотелось. Колготы отличные, узор виден только вблизи, очень интересно смотрится, а так со стороны - нарядные однотонные белые колготы (как нас и просили купить). Тянутся хорошо, на рост дочери 111-112см подошли идеально
- Юлия Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Зріст: 104. Колір: Білий
Хороший товар за свої гроші, розмір відповідає
- ВикторияВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Зріст: 80. Колір: Білий
Как всегда супер!
- АлинаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Зріст: 80. Колір: Насичений рожевий
Хорошие, тоненькие колготки, скорее более праздничные чем на каждый день
- ИринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Зріст: 116. Колір: Синій
Смотрятся симпатично, хорошо тянутся, полномерные. На ощупь гораздо менее мягкие, чем остальные Conte. Скажем так "цупкі". К сожалению только дома посмотрела состав и обнаружила, что хлопка в них всего 50%. Обычно в колготках такого типа 70% и выше.
- Переваги:
- Хорошо смотрятся, полномерные.
- Недоліки:
- Низкое содержание хлопка, из-за чего эти колготки явно уступают в мягкости и комфортности остальным Conte.
- ОленаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Зріст: 116. Колір: Графіт
Отличного качества колготки
- Межинская Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Зріст: 104. Колір: Насичений рожевий
Покупаю колготы только этого производителя. Ни разу не разочаровали. Рекомендую.
- Переваги:
- Нарядные колготы. Отлично носятся, не катышек после стирки.
- Надежда З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Зріст: 116. Колір: Синій
На колготках есть малозаметный орнамент в цветочки. Для мальчика не очень подходят. Качество неплохое.
- Тетяна Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Зріст: 116. Колір: Червоний
Колготки красивьіе.Спокойньій красньій цвет,отличная ткань и пошив.
- Переваги:
- Все супер.
- Ірина М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Зріст: 80. Колір: Червоний
Дуже якісні, теплі і яскраві колготки.
- Переваги:
- Яскравий колір, теплі, якісні.
- Недоліки:
- Не знайшла
- ЕленаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Зріст: 92. Колір: Білий
Колготки хорошего качества, с узором, не теплые. Размерная сетка и фотографии соответствуют.
- Переваги:
- Качество, внешний вид.
- Недоліки:
- Нет.
- Анжела П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Зріст: 80. Колір: Червоний
Хорошие колготки, носятся отлично, катышки не появляются. Идут размер в размер.
- Переваги:
- Хорошое качество
- Наталия Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Зріст: 92. Колір: Насичений рожевий
Колготки классные, мягенькие, приятные на ощупь. Цвет очень нежный, такой же как на фото.
- Алла А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Зріст: 92. Колір: Білий
Отличного качества колготы. Хлопковые, но тонкие. С узором, для мальчика не подойдут. Праздничный вариант, под платье. Хорошо носятся, не садятся. Я уже покупала точно такие меньшего размера.
- Переваги:
- Праздничные, отличное качество
- Недоліки:
- Гриневич В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Зріст: 116. Колір: Червоний
Хороші весняно-літні колготи, гарно дивляться на нозі..
- Переваги:
- Гарні, якісні
- Недоліки:
- Не має.
- ЮлияВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Зріст: 80. Колір: Білий
На фоточке идеальный белые колготки, ничего лишнего. А на самом деле они со стандартным розовым логотипом конте(( все испортили
- Переваги:
- Качество
- Недоліки:
- Логотип
- Алла
Почему не вернете тогда?
Эксперт Rozetka.uaДобрый день, Юлия! Спасибо за обращение, Ваш отзыв передан ответственному сотруднику для уточнения информации и решения вопроса.
- Юлия
Так ведь альтернативы не нашла. Да и на поездку в пункт сдачи тратить время и бензин не хочется.
- НатальяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Зріст: 104. Колір: Графіт
Брала как для мальчика однотонные. Но если присмотреться и увеличить фото видно орнамент, как по мне девичий. Я увидела только распаковав. Оставлю доце)
- Недоліки:
- Нет.
- НатальяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Зріст: 104. Колір: Графіт
Отличные колготки. Приятные к телу,мягусенькие.
- Переваги:
- Хорошее качество.
- Юлія Г***Продавець: Rozetka. Зріст: 92. Колір: Червоний
Класні колготки. Не линяють. Приємні на дотик.
Взагалі продукція Conte нас дуже радує) - Юрій С***Продавець: Rozetka. Зріст: 92. Колір: Насичений рожевий
наші улюблені колготи, нарядно дивляться, красивий колір і візерунок
гарно носяться, натуральні, приємні до тіла
не кошлатяться, не линяють, після прання не збіглися
ми усім задоволені- Переваги:
- гарно носяться і перуться
- ЛюдмилаПродавець: Rozetka. Зріст: 92. Колір: Насичений рожевий
Фирма проверенная,поэтому покупаю ребенку колготки только Conte. Носятся и стираются отлично.
- Людмила Г***Продавець: Rozetka. Зріст: 92. Колір: Насичений рожевий
Колготки Conte покупаю всегда своим детям. У меня их трое. Качество прекрасное, после стирки нету катышков. Мягкие,приятные к телу. Рекомендую .