- Вікторія К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Зріст: 62. Колір: Світлий бежевий
У виробника не зрозумілі ростовки.
На фото один і той же розмір колготок, що відрізняються тканиною, ті що сірі - махрові, але довжина зовсім інша.- Переваги:
- Колір та малюнок.
- Недоліки:
- Розмір.
Якісні колготки. Колір та малюнок сподобалися.
У виробника не зрозумілі ростовки, один і той же розмір колготок, але в різних кольорах та товщині тканини відрізняється довжина виробу.- Переваги:
- Цікавий принт.
- Недоліки:
- Розмір.
- Наталія Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Зріст: 62. Колір: Світлий бежевий
Наши любимые колготки. Качественные, красивые, хорошо держат форму.
- Переваги:
- Качество, дизайн
Відповідність розмірній сітці
Відповідає
- Анна Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Зріст: 62. Колір: Світлий бежевий
Колготки пришли быстро.
Резинка не давит ребёнку.
Точно как на фото - Оксана Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Зріст: 62. Колір: Світлий бежевий
Розмір співпав, резинка не тисне, після прання форму колготки не змінили. Люблю цю фірму, купую не перший раз
- Переваги:
- Недоліки:
- Не знайшла
Відповідність розмірній сітці
Відповідає
- В.С.Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Зріст: 62. Колір: Світлий бежевий
Мягкие, резинка не давит, стопа не короткая, на попе рисунок, почти не кошлатятся, немного большемерят
- Переваги:
- Отличные колготки за свою цену
- ЕленаПродавець: Rozetka. Зріст: 62. Колір: Молочний
Качество очень хорошее,мягкие и приятные на ощупь, размер соответствует, форму и цвет не изменили после стирки.
- ЕленаПродавець: Rozetka. Зріст: 62. Колір: Світлий бежевий
Размер соответствует, после стирки форму и цвет не поменяли. Рекомендую.
- Байдак А***Продавець: Rozetka. Зріст: 62. Колір: Світлий бежевий
- Переваги:
- Очень классные