Відгуки покупців про Смарт годинник чоловічий smart watch на руку LIGE Q1 розумний наручний фітнес браслет сенсорний смарт вотч для андроїду та айфону з функцією вимірювання тиску та Bluetooth дзвінками з ліхтариком
- Андрій О***Відгук від покупця. Продавець: Prime
Чудово працює навіть без додатка у смартфоні,рахує кроки і т.д
- Переваги:
- Батарея тримає тиждень
- Недоліки:
- відсутність інструкції до нього українською
- владимир м***Відгук від покупця. Продавець: Prime
Дякую
- Переваги:
- Все олично
- Андрій О***Відгук від покупця. Продавець: Prime
Прекрасний бюджетний варіант.Надійний.Простетзручне меню
- Переваги:
- Довго тримає батарея і ліхтар
- Недоліки:
- Нема інструкції в комплекті ні українською ні російською мовами до нього
- Андрій Д***Відгук від покупця. Продавець: Prime
Не заряджається.
- Ігор Л***Відгук від покупця. Продавець: Prime
Х8
- Продавець Prime
Дякуємо за чудову оцінку! Раді, що смартгодинник вам сподобався. Бажаємо приємного користування!
- Олег Н***Відгук від покупця. Продавець: Prime
Часы работает хорошо всё покажет отлично
- Переваги:
- Работает хорошо
- Недоліки:
- Не нашёл
- Продавець Prime
Дякуємо за відгук та високу оцінку! Раді, що смартгодинник працює добре та ви задоволені покупкою. Бажаємо приємного користування!
- Олександр Щ***Відгук від покупця. Продавець: Prime
Чудовий товар на нарікань немає!
- Переваги:
- Зручний на руці сидить добре .
- Недоліки:
- Не виявив
- Продавець Prime
Дякуємо за відгук! Раді, що годинник вам сподобався. Бажаємо приємного користування та надійної роботи!
- Ірина Г***Відгук від покупця. Продавець: Prime
Гарний годинник !Багато функцій,купувала сину на день народження він у захваті .Надійний ремінець великий екран,додатковий ліхтар збоку що дуже зручнозвук на динаміках чудовий.Багато переваг.рекомендую за таку ціну.
- Переваги:
- Гарна якість за невеликі кошти
- Продавець Prime
Дякуємо за такий детальний та приємний відгук! Раді, що годинник сподобався вашому сину та став чудовим подарунком. Приємно, що ви оцінили великий екран, надійний ремінець, додатковий ліхтарик і якість звуку. Дякуємо за рекомендацію та бажаємо приємного користування!
- Віталік Ш***Відгук від покупця. Продавець: Prime
Товар відмінний рекомендую.
- Переваги:
- Є ліхтар
- Продавець Prime
Дякуємо за відгук та рекомендацію!
Раді, що смарт-годинник вам сподобався та виправдав очікування. Приємно, що ви відзначили наявність ліхтарика — це дійсно корисна функція в повсякденному використанні.
Бажаємо приємного користування та будемо раді бачити вас серед наших покупців знову!