Відгуки покупців про Wi-Fi адаптер UGREEN CM448 AC650 дводіапазонний чорний (LKMTR_802784)
- Анатолий З***Відгук від покупця. Продавець: LaymTech
Заказ отправили в срок. Упакован отлично. Претензий нет. Гаджет работает исправно. Обратная связь есть. Покупкой доволен. Рекомендуем
- Переваги:
- Всё отлично
- Недоліки:
- Не выявлено
- Продавець LaymTech
Дякуємо за покупку, позитивний відгук та високу оцінку! Нам дуже приємно знати, що ви залишилися повністю задоволені якістю упаковки, своєчасною відправкою, нашою комунікацією та справною роботою гаджета. Окремо дякуємо за вашу рекомендацію! Приємного користування!
З повагою, магазин LaymTech
- Роман К***Відгук від покупця. Продавець: LaymTech
Попався поганий екземпляр, швидкість не стабільна і стрибає, максимально заміряв 160 Мбіт, розриває з'єднання, погано ловить сигнал.
Хотів спочатку повернути але там треба стільки всього зробити що мені простіше забити на це.
А от сервіс і підтримка на висоті!
Претензій не маю, просто залишаю відгук.- Переваги:
- Підтримка, сервіс.
- Недоліки:
- Товар
- Продавець LaymTech
Дякуємо за відгук.Ми перевірили звернення і зі свого боку пропонували допомогу у вирішенні питання — консультацію, дистанційну діагностику, а також можливі варіанти обміну або повернення товару згідно з процедурою.Якщо у майбутньому у вас з’явиться бажання все ж вирішити питання з товаром, будь ласка, звертайтеся — ми завжди відкриті до діалогу та допомоги.З повагою,магазин LaymTech
- Александр Х***Відгук від покупця. Продавець: AKula Shop
Адаптер работает замечательно . Скорость , качество соединения , все просто класс.
- Переваги:
- Мне нравится фирма югрин
- Ольна С***Відгук від покупця. Продавець: LaymTech
Слабий, не користуюся
- Переваги:
- Нiяких
- Недоліки:
- Не тягне
- Продавець LaymTech
Вітаю! Дякуємо за відгук! Дуже шкода, що у вас виникли труднощі з роботою адаптеру. Ми вже написали Вам у приватні повідомлення — зробимо все можливе, щоб швидко вирішити проблему. З повагою, магазин LaymTech
- Любов Д***Відгук від покупця. Продавець: LaymTech
Швидко відгукнулися і вислали наступного ж дня
- Переваги:
- Невеликий розмір, непогана швидкість
- Недоліки:
- Поки не виявили
- Антон Ф***Відгук від покупця. Продавець: AKula Shop
Єдіна проблема - що після вимкнення комп'ютера доводиться перезавантажаться, щоб ноутбук побачив.
- Переваги:
- Дуже простий в користуванні
- Недоліки:
- Не завжди вмикається, доводиться перезавантаживатися
- Олександр В***Відгук від покупця. Продавець: AKula Shop
Дуже слабкий сигнал з телефону до роутера 96мб .
А з адаптеру від тієї самої точкі WiFi 26мб, тобто він передає всього 26мб.
Не раджу !!!!!- Переваги:
- - нема ніяких одна злість
- Недоліки:
- Слабкий сигнал 26мб максимум
- Владислав Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Все працює як треба
- Артур Є***Відгук від покупця. Продавець: AKula Shop
Дякую, товар повністю відповідає очікуванням. Брав для системного блоку.
- В'ячеслав М***Відгук від покупця. Продавець: StayUG
Напевно, найкращий варіант з існуючих.
- Переваги:
- 5Ghz
- Продавець StayUG
Дуже вдячні Вам за відгук)
- IraВідгук від покупця. Продавець: StayUG
Доставка быстрая, адаптер работает хорошо без перебоев, ловит 5G на далеком расстоянии, довольна
- Переваги:
- Очень удобно использовать компактный
- Продавець StayUG
Добрый вечер, благодарим Вас за отзыв) Рады, что остались довольны)
- Рома Я***Відгук від покупця. Продавець: Yoki Market
Характеристики не соответвует менеджер обещал перезвонить так некто и не перезванил не советую либо читайте. Описание на других сайтах
- Ігор К***
Не має блютуса. Тільки для wi-fi. Сигнал слабий. Згідний з попереднім коментарем. Опис не відповідає дійсності. Доставка 80 грн. Не раджу купляти тут.
- Іван Є***
При чем тут bluetooth? Где заявлено, что он тут есть?
- Yurii G***Продавець: Rozetka
На диво, працює незважаючи на ціну та форм-фактор.Останню версію драйверу був вимушений замінити на стару від 2017 року - бо інтернет постійно "відвалювався" на кілька секунд, що було помітно тільки у онлайн іграх. Брав не тут. На перегрів перевіряв - тротлінгу під час завантаження 10 гігабайт не помічено.
- Переваги:
- На диво, працює незважаючи на ціну та форм-фактор.
- Недоліки:
- Останню версію драйверу був вимушений замінити на стару від 2017 року - бо постійно "відвалювався" на кілька секунд, що було помітно тільки у онлайн іграх.