Великий літній розпродаж до −55%

Відгуки покупців про Туалетний папір Кохавинка макулатурний 1-но шаровий 1 рул (450033)

Оцінка користувачів 4.46/5
  • Артем
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 2. Всього рулонів: 16

Те що треба!
    Я особливо не вибагливий,якщо не рукою,то вже добре)

• Олександр З***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Всього рулонів: 48

Нормальний м'який папір. Але при замовленні враховуйте що така кількість паперу досить добре важить. Приходять до пункту видачі в одному кульку 6 блоків по 8 рулонів. Для зручності можете загальну упаковку розкрити і блоки розпихати по кульках, так нести буде набагато зручніше.

Переваги:
    Якість паперу.
    Недоліки:
    Їх немає.
  • Максим Л***

После февраля 2022 приходится экономить и на бумаге. Цены выросли на 100%

• Сергій П***

Нормальний жопін папірус) Набагато краще від обухівської.

Переваги:
    Зручно витирати вікна після миття та і за призначенням теж норм.
  • Kate Y***

За такую цену прекрасная бумага! Я вас умоляю, зачем покупать дорогущую, если эта ни чуть не хуже! Попу не царапает, гарантию даю!

Переваги:
    Цена-качество
  • Виктория Ч***

Навіщо купувати дешевий папір і його "обсирати" ?
    Чудовий за такі гроші, беремо для протирання скла і прибирання за кошеням. Для себе беремо дорожчу, і всі задоволені)

Переваги:
    Чудовий папір
    Недоліки:
    Немає!
  • Валерія Б***

Дуже вигідна пропозиція. Нарікань немає)
    Рулони запаковані у прозорий міцний пакет.
    Моя дупця задоволена цим товаром.

• Алекс

Норм за свої кошти, краще за Обухів

Переваги:
    Краще за Обухів, дешевше
    Недоліки:

Добрий день, Алекс! Дякуємо, що обираєте нас! Ми постійно вдосконалюємо свій виробничий процес, щоб Ви отримували продукт, який відповідає найвищим стандартам!

• Катерина М***

Рекомендую

• Марина М***

З бюджетних, макулатурних варіантів туалетного паперу це зараз найкращий. Папір м'який, але в руках не розпадається, не надто тонкий, свої функції виконує.

Переваги:
    Якість паперу, є перфорація
  • Шляхтина Т***

Якісна бумага серед свого сегменту туалетних паперів із переробленої макулатури. м'яка, є лініїї відриву. Рулон стандарної ширини. Нарікань немає

Переваги:
    Гарний товар
  • Виктория Ч***

Чудовий папір, найкращий серед сірих, дозований, легко і рівно відривається)

Переваги:
    Виконує необхідні функції
  • Руслан В***

Прекрасна якість за таку ціну.

• Андрей И***

Забрал сегодня очередную партию Кохавинки. Домой принёс, а жена говорит, что цвет отличается от старой. Я начал рассматривать внимательно, и оказалось, что на новой бумаге более плотная намотка. Я взвесил старые ролики, они по 162-165 грамм, а новые по 173-175 грамм, т.е. мы получили больше за те же деньги, а значит качество выросло! Спасибо! Буду брать ещё.

Переваги:
    Цена, качество
  • Никита
    Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Всього рулонів: 48

Самая мягкая из всех дешевых бумаг, обуховская как наждачка в сравнении с этой. За много лет кохавынка очень сильно улучшила качество, ничем не хуже той же гритты. Цена/качество лучшее из того что есть на розетке.

Переваги:
    Очень мягкая, с отрывными кусочками, большой рулон, вторсырье, украинская
  • Арина А***

Мягкая, приятная к телу

Переваги:
    Функциональность
    Недоліки:
    Со временем заканчивается
  • Ночка
    Відгук від покупця. Продавець: SaViKo

Нормальний папір за таку ціну.

Переваги:
    Хороша ціна
    Недоліки:
    Сірого кольору.
  • Сергей В***

Все супер, ціна, кількість

Переваги:
    Ціна, кількість
  • Дмитрий В***

Хорошая бумага

Переваги:
    Мягкая, хорошо отрывается, хорошая цена

Дякуємо, що обираєте нас! Працюємо для Вас та вашого комфорту!

• Олена П***

Відмінна в даній ціновій категорії

• Наталія

Хороша ціна. Не потрібно нікуди ходити:базар, магазин. Замовила-забрала. Розетка, дякую за доставку!

Переваги:
    Виходить ціна дешевша, ніж у супермаркетах. Якість норм.! Надовго вистачає блоку
  • Таня К***

Купую вже папір давно, задоволена

Переваги:
    Нормальний папір
  • Владимир О***

Хороший туалетний папір! Хватає на довго, ціна приємна і якість!!

Переваги:
    Ціна, якість
  • Юлія К***

М'який туалетний папір.

Переваги:
    Велика упаковка
  • Світлана с***

Нормальний папір, свою ф-ю виконує, не надто тонкий.

• Сергій Г***

Гарний бюджетний варіант.

Переваги:
    Якісний український товар.
    Недоліки:
    Нема.
  • Андреи А***

За ці кошти чюдовий папір

• Алина

Просто обычная туалетная бумага. Берем все время. В одной упаковке попадаются рулоны как и цельные, так и с отрывной перфорацией.

• Юрий Н***

Бумагой доволен. Достаточно плотная но при этом не жёсткая.

• Олексій К***

Хороший папір. Рулон без втулки, але серединка дозволяє проселити крізь нього кріплення. Економічна упаковка дає змогу запастися папером на тривалий термін.

Переваги:
    Бюджетна упаковка. Якість. Ціна.
    Недоліки:
    Не виявив.
  • An A***

Нужна непрозрачная упаковка

• Олександр Ч***

6 упаковок по 8 штук в кожній, все запаяно в заводський пакет.

• Дмитро Ч***

Бумага как бумага,
    свою функцию выполняет.

Добрий день, Дмитро! Дякуємо, що обираєте нас! Ми постійно вдосконалюємо свій виробничий процес, щоб Ви отримували продукт, який відповідає найвищим стандартам!

• Наталія Б***

Якісний туалетний папір, достатньо міцний.!

Добрий день, Наталія! Дякуємо, що обираєте нас! Ми постійно вдосконалюємо свій виробничий процес, щоб Ви отримували продукт, який відповідає найвищим стандартам!

• Валентина К***

Можна.брат

Вітаємо, Валентина! Раді, що обираєте нас та постійно працюємо над вдосконаленням, щоб Ви залишались з нами! Приємного використання!

• Олекса

Брат, я згоден, брат.

• Олег

Чудово справляється зі своєю функцією

Вітаємо, Олег! Раді, що обираєте нас та постійно працюємо над вдосконаленням, щоб Ви залишались з нами! Приємного використання!