- Ірина В***Відгук від покупця. Продавець: Photo moment. Кількість сторінок: 34. Розмір фотоальбому: 22.5x22.5. Колір обкладинки: Бежевий
Дуже гарний альбом) універсальний: як для хлопчика, так і для дівчинки
- Продавець Photo moment
Дякуємо за відгук, раді, що ви задоволені
- Микола Б***Відгук від покупця. Продавець: Photo moment. Кількість сторінок: 34. Розмір фотоальбому: 22.5x22.5. Колір обкладинки: Бежевий
Дякую.Замовленням задоволені.Швидка відправка.Альбом якісний.
- Аліна Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість сторінок: 34. Розмір фотоальбому: 22.5x22.5. Колір обкладинки: Бежевий
Чудовий, тверді сторінки, пастельні кольори
- Анастасія З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість сторінок: 34. Розмір фотоальбому: 22.5x22.5. Колір обкладинки: Бежевий
Альбом чудовий,в захваті.
Дякую. - Ірина Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість сторінок: 34. Розмір фотоальбому: 22.5x22.5. Колір обкладинки: Бежевий
Гарний і якісний альбом з цікавим змістом. Рекомендую
- Переваги:
- Дизайн
Дякуємо за довіру )))
- Олена С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість сторінок: 34. Розмір фотоальбому: 22.5x22.5. Колір обкладинки: Бежевий
Дуже сподобався альбом)
- ТатьянаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість сторінок: 34. Розмір фотоальбому: 22.5x22.5. Колір обкладинки: Бежевий
Очень красивый альбом,ничего лишнего!
Добрий день, дякуємо за відгук ))
- Дана Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість сторінок: 34. Розмір фотоальбому: 22.5x22.5. Колір обкладинки: Бежевий
очень понравился
- Альбіна Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість сторінок: 34. Розмір фотоальбому: 22.5x22.5. Колір обкладинки: Бежевий
Чудовий альбом)
- Переваги:
- Гарна якість альбому плюс підходить як і дівчинки так і хлопчиків
- Недоліки:
- Жодного
- Ирина С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість сторінок: 34. Розмір фотоальбому: 22.5x22.5. Колір обкладинки: Бежевий
Враховуйте, що альбом невеликий, але якісний та цікавий
- Переваги:
- Хороша якість
- Виктория Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість сторінок: 34. Розмір фотоальбому: 22.5x22.5. Колір обкладинки: Бежевий
Якість супер, сторінки щільні. Наповнення чудове, швидка доставка.
- Переваги:
- Щільні сторінки, гарно проклеєний, достатньо багато сторінок
- Недоліки:
- Петрушко А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість сторінок: 34. Розмір фотоальбому: 22.5x22.5. Колір обкладинки: Бежевий
Альбом сподобався , виконаний якісно .
- Алєся К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість сторінок: 34. Розмір фотоальбому: 22.5x22.5. Колір обкладинки: Бежевий
Гарна книга, нічого лишнього.
- Яна С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість сторінок: 34. Розмір фотоальбому: 22.5x22.5. Колір обкладинки: Бежевий
Супер якісний.Там є всі, що потрібні розділи для фото та записів в перший рік життя маляти
- Переваги:
- Швидка доставка
- Недоліки:
- Не помітила
Дякуємо, за зворотній звязок, це дуже важливо для нас.
- Дарина Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість сторінок: 34. Розмір фотоальбому: 22.5x22.5. Колір обкладинки: Бежевий
На жаль альбом прийшов з дефектом, не дуже приємна ситуація
- Яна М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість сторінок: 34. Розмір фотоальбому: 22.5x22.5. Колір обкладинки: Бежевий
Гарна якість, мені все подобається
Дякуємо ))
- Татьяна П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість сторінок: 34. Розмір фотоальбому: 22.5x22.5. Колір обкладинки: Бежевий
- Лілія П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість сторінок: 34. Розмір фотоальбому: 22.5x22.5. Колір обкладинки: Бежевий
Чудовий, якісний,заповнюю з задоволенням.
Дякую, за зворотній звязок
- ТетянаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість сторінок: 34. Розмір фотоальбому: 22.5x22.5. Колір обкладинки: Бежевий
Класний альбом, ніжний лаконічний.
- Переваги:
- Якісний плотний папір сторінок, милі ідеї для заповнення, не надто великий щоб заповнювати.
Добрий день, дякуємо за зворотній звязок. Раді. що ви задоволені
- АнжелікаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість сторінок: 34. Розмір фотоальбому: 22.5x22.5. Колір обкладинки: Бежевий
Дуже швидко відправили. Приємний на дотик, красиво оформлений альбом. Все найважливіше і нічого зайвого. Нам з чоловіком дуже подобається
- Переваги:
- Нічого зайвого
- Недоліки:
Добрий день, дякуємо за такі чудові слова
- Вита Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість сторінок: 34. Розмір фотоальбому: 22.5x22.5. Колір обкладинки: Бежевий
Класний альбом, гарне оформлення сторінок, чудова якість
Дуже дякуємо Вам за замовлення та за відгук! Для нас важлививий зворотній зв'язок від наших клієнтів. Чекаємо на нові замовлення.
- Варвара Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість сторінок: 34. Розмір фотоальбому: 22.5x22.5. Колір обкладинки: Бежевий
Неплохой альбом. Цена конкурентная
- Переваги:
- Недоліки:
- Небольшое количество страниц
- Марина Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість сторінок: 34. Розмір фотоальбому: 22.5x22.5. Колір обкладинки: Бежевий
Крута якісна палітурка, все продумано всередині) єдине, що збентежено, що є сторінка хрещення дитини, а так як ми вирішили залишити цей вибір для дитини, то вона ні до чого
Добрий день, ми обовязково це врахуємо при стовренні наступних дитячих фотоальбомів.
- Ольга Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість сторінок: 34. Розмір фотоальбому: 22.5x22.5. Колір обкладинки: Бежевий
Дуже красивий альбом. Все, що потрібно є, лаконічний дизайн, швидка відправка.
Дякуємо, за зворотній зв 'язок.
- Тетяна З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість сторінок: 34. Розмір фотоальбому: 22.5x22.5. Колір обкладинки: Бежевий
Гарний сучасний альбом
- Олена З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість сторінок: 34. Розмір фотоальбому: 22.5x22.5. Колір обкладинки: Бежевий
Дуже гарний альбом . Виглядає чудово і зміст сторінок саме те що треба для того аби вносити найважливіші події діточок . Фото декількох сторінок добавила ( це не всі їх більше).
- Переваги:
- Оформлення
- Недоліки:
- Я для себе не знайшла
- Володимир Ц***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість сторінок: 34. Розмір фотоальбому: 22.5x22.5. Колір обкладинки: Бежевий
Всім задоволений
- Переваги:
- Товсті сторінки, якісна палітурка, багато сторінок
- Недоліки:
- Не побачив
- Олександра М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість сторінок: 34. Розмір фотоальбому: 22.5x22.5. Колір обкладинки: Бежевий
Фотоальбом ну дуууже красивий! У ньому є місце для всієї важливої інформації (особливо сподобалось місце для всякої важливої інформації на кожен місяць життя) і немає всякого непотребу, дуже ніжні і милі ілюстрації, якісний принт. Фотоальбом прийшов запакований у плівку, разом з кутиками для приклеювання фото, акуратний і без пошкоджень. Його хочеться брати в руки і перегортати) Разом з наборчиком для створення відбитків вийшов чудовий подарунок на хрестини.
- Переваги:
- якісний, гарний, по-дитячому ніжний
- Недоліки:
- кутики для фотографій чомусь синього кольору, як на мене не зовсім пасують)
Добрий день, ми раді, що ви задоволені якістю нашого альбому.
- Катерина Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість сторінок: 34. Розмір фотоальбому: 22.5x22.5. Колір обкладинки: Бежевий
Дуже крутий альбом
Дякуємо, за відгук
- МартаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість сторінок: 34. Розмір фотоальбому: 22.5x22.5. Колір обкладинки: Бежевий
Дуже класний альбомчик! Гарне поєднання кольорів, шрифтів та ілюстрацій. Підійде як для хлопчика так і для дівчинки. Ціна чудова за таку якість.
- Переваги:
- Ніжний та якісний, колір, дизайн, тверда обкладинка
- Недоліки:
- нема
Добрий день, дякуємо за зворотній зв'язок, раді, що ви задоволені
- АлинаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість сторінок: 34. Розмір фотоальбому: 22.5x22.5. Колір обкладинки: Бежевий
Дополнение фотографий к моему предыдущему отзыву
Ни разе не пожалела, что заказала именно его
Дизайн альбома очень нежный, в бежевых, белых и коричневых тонах. Много места для фотографий, без лишней информации. Очень понравились страницы каждого месяца жизни ребенка ️- Переваги:
- Цветовая гамма, цена, качество
- Недоліки:
- Мало, кто купил этот шикарный альбом ❤️
Добрий день, дякуємо за зворотній зввязок
- Валерия Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість сторінок: 34. Розмір фотоальбому: 22.5x22.5. Колір обкладинки: Бежевий
Дуже сподобався цей альбом. Ніжний дизайн.
- Анна М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість сторінок: 34. Розмір фотоальбому: 22.5x22.5. Колір обкладинки: Бежевий
Якісна і красива фотокнига. Не очікувала, що так сподобається. Можна і до хлопчика і для дівчинки. Чудовий подарунок. Сміливо замовляйте.
- НаталіяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість сторінок: 34. Розмір фотоальбому: 22.5x22.5. Колір обкладинки: Бежевий
Гарний альбом, якісний, не містить зайвої інформації, типу хто був президентом, коли народилась дитина чи яка була погода, чи яка маршрутка проїжджала повз пологовий)
- Переваги:
- Якісний в альбом без зайвої інформації
- Недоліки:
- Я б додала плівку для відбитків ручок і ніжок. Трішки більш антивандальну обгортку потрібно
- Екатерина П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість сторінок: 34. Розмір фотоальбому: 22.5x22.5. Колір обкладинки: Бежевий
Класний альбом, сподобався