Відгуки покупців про Фотоальбом дитячий Фотокнига Перший рік малюка (Fotobook-0067)
- Оксана Ш***Відгук від покупця. Продавець: Photo moment. Кількість сторінок: 34. Розмір фотоальбому: 21x29.5. Колір обкладинки: Різнобарвний
Дуже класний альбом) тим паче по такій ціні
- Оксана І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість сторінок: 34. Розмір фотоальбому: 21x29.5. Колір обкладинки: Різнобарвний
Гарний великий альбом. Рекомендую.
- Недоліки:
- Дмитрий П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість сторінок: 34. Розмір фотоальбому: 21x29.5. Колір обкладинки: Різнобарвний
Загалом якість непогана, але фотографії не стандартні 10*15, а значно менші, хотілося б фотографій набагато більше
- Переваги:
- Товсті сторінки , тверда палітурка
- Недоліки:
- Мало листів, розрахований на маленькі фотографії
- Марта Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість сторінок: 34. Розмір фотоальбому: 21x29.5. Колір обкладинки: Різнобарвний
Неймовірний!
Якісні, цупкі, яскраві сторінки
Тверда обкладинка
Великий формат
Дуже цікаве оформлення
Та все сподобалось!!
Рекомендую.
Товар перевершив очікування, адже виглядає дорожчим аніж є насправді.
Дякую!- Переваги:
- Все чудово, це чудовий альбом/книга, ціна дуже приємна!
- Недоліки:
- Жодних
- ОксанаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість сторінок: 34. Розмір фотоальбому: 21x29.5. Колір обкладинки: Різнобарвний
Дуже дитячий, яскравий, милий, є де написати спогади, не тільки для фото
- Марта І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість сторінок: 34. Розмір фотоальбому: 21x29.5. Колір обкладинки: Різнобарвний
Дуже гарний фотоальбом. Я задоволена. Є трикутники для закріплення фото. Рекомендую!
- Переваги:
- Дуже гарні кольори сторінок. Писати найкраще фломастером.
- Татьяна Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість сторінок: 34. Розмір фотоальбому: 21x29.5. Колір обкладинки: Різнобарвний
Хороший альбом за свою цену, есть все необходимые разделы чтобы запечатлеть информацию о малыше. Подойдет как мальчику так и девочке.
- Переваги:
- Твердый переплет, плотные страницы, яркие изображения
- Недоліки:
- Не обнаружила
- Олеся Ч***Продавець: Rozetka. Кількість сторінок: 34. Розмір фотоальбому: 21x29.5. Колір обкладинки: Різнобарвний
Альбом перевершив усі мої очікування! Товстенькі сторінки, дуже гармонійна кольорова гама,унісекс! Альбом розрахований лише на 1 рік малюка. В комплекті є клейкі кутки для фотографій
- Переваги:
- Ціна,якість