- Ольга П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6. Вага 1 шт: 100 г
смачний корм, плюс гарні ціни по акції
- Переваги:
- настільки смачно, що вилизує навіть упаковку
Дякуємо, що поділилися. Для нас це найкращий рррав-комплімент, коли хвостаті смакують вологий корм Half&Half до останньої краплі соусу.
- Марина Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6. Вага 1 шт: 100 г
Чудова вкусняшка,беру вже не раз,стахіку подобається!!!!
- Переваги:
- Укусно!!!!
- Недоліки:
Дякуємо, що обираєте вологий корм Half&Half! Смачно і поживно для щасливих хвостиків щодня.
- Оксана П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6. Вага 1 шт: 100 г
Термін придатності в нормі, упаковка приїхала ціла, доставка завжди швидка. Собака з’їдає все до останньої краплі.
- Переваги:
- Повнораціонний склад, вітчизняний бренд, акційна пропозиція.
- Недоліки:
- Не в усіх магазинах є в наявності.
Дякуємо, що обираєте Half&Half! Нам безмежно радісно знати, що ваш гавчик робить кусь до останньої краплі соусу. Вже працюємо над тим, щоб набір був доступний у ще більшій кількості магазинів.
- Віктор П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6. Вага 1 шт: 100 г
Брав на тижднень, а закінчився за два дні. Кращого відгука і не треба, замовлятиму ще.
Схоже, шматочки з яловичиною в соусі зайшли на всі 100%. Дякуємо за відгук і до нових замовлень!
- Віталіна Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6. Вага 1 шт: 100 г
Гарна новинка, собачки оцінили. Смачний і недорогий.
Раді, що наша новинка сподобалась гавчикам. Дякуємо за довіру та вибір Half&Half!
- Ірина С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6. Вага 1 шт: 100 г
Я вологий корм цього виробника беру постійно для киць, а тепер спробували й для песиків. Йорк з’їв із задоволенням.
- Переваги:
- ціна/якість
- Недоліки:
- нема
Дякуємо за довіру до Half&Half! Коли і нявчики, і гавчики роблять кусь із задоволенням — це справжнє рррав і мяууу.
- Тетяна В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6. Вага 1 шт: 100 г
Дуже зручний формат, порція 100грамів якраз на раз. Пес задоволений, ми теж.
- Переваги:
- упаковка 5+1 у подарунок
Набір вологих кормів Half&Half – пригавломшливо смачно для гавчиків і приємно вигідно для петфрендів. Дякуємо за відгук!