Відгуки покупців про Повербанк 20000 mah потужний павербанк для роутера powerbank зі швидкою зарядкою пауербанк power bank 22,5W для телефону смартфона
- Олег Л***Відгук від покупця. Продавець: WELLIO. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний
Працює добре!!!
- Продавець WELLIO
Спасибі за відгук! Дуже тішимося, що ви залишилися задоволені. Ми працюємо для того, щоб ви отримували лише найкраще.
- Виктория Т***Відгук від покупця. Продавець: WELLIO. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний
Отличный павер , долго держит
- Продавець WELLIO
Дякуємо за ваш вибір та відгук! Нам приємно, що ви оцінили наш товар. Користуйтеся із задоволенням та звертайтеся ще!
- Денис М***Відгук від покупця. Продавець: WELLIO. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний
Дуже хороший Power Bank
- Переваги:
- Ще не знайшов
- Недоліки:
- Недоліків нема
- Продавець WELLIO
- Андрій П***Відгук від покупця. Продавець: WELLIO. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний
Все ок!
- Продавець WELLIO
Дякуємо за гарну оцінку! Раді, що товар відповідає вашим очікуванням.
- Яна К***Відгук від покупця. Продавець: WELLIO. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний
Виникло питання до продавця щодо роботи павербанку. Заряджає тільки коли натиснути кнопку та світиться екран стану заряду. Коли екран вимикається, перестає заряджати. Як бути в такій ситуації?
- Продавець WELLIO
Дякуємо за зворотний зв'язок. Нам прикро, що ви зіткнулися з труднощами під час роботи повербанку. Оскільки пристрій було придбано 4 місяці тому, цей термін значно перевищує час, передбачений для виявлення фабричних дефектів. Протягом тривалого періоду експлуатації на роботу акумулятора та контролера заряду могли вплинути різні зовнішні фактори. На жаль, після такого терміну ми не маємо можливості здійснити обмін або обслуговування пристрою. Сподіваємося на ваше розуміння.
- Сергій Т***Відгук від покупця. Продавець: WELLIO. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний
Мені подобається як він працює
- Переваги:
- Комфортно заряджати коли відсутнє світло
- Недоліки:
- Ще не зі всім розібрався
- Продавець WELLIO
Дякуємо, що знайшли час поділитися враженнями! Це дуже цінно для нас.
- Анастасия М***Відгук від покупця. Продавець: WELLIO. Ємність батареї: 20000. Колір: Білий
Павер банку 3,5 місяці, а він вже почав вздуватись, не рекомендую
- Переваги:
- Недоліки:
- Вздувається
- Продавець WELLIO
Добрий день! Нам дуже прикро, що ви зіткнулися з такою ситуацією. Зміна форми акумулятора — це внутрішня хімічна реакція, яка найчастіше провокується зовнішніми факторами: перегрівом, різкими перепадами напруги в мережі або використанням неоригінальних шнурів для зарядки. На жаль, після закінчення гарантійного терміну ми не маємо можливості здійснити обмін чи повернення товару. Дякуємо за розуміння.
- Анастасія Г***Відгук від покупця. Продавець: WELLIO. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний
На вигляд чудова якість ,добре заряджається і триває заряд,відправили швидко))
- Переваги:
- Добре тримає заряд
- Продавець WELLIO
- Петро Ф***Відгук від покупця. Продавець: WELLIO. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний
Відмінна якість павербанку. Заряджає смартфон декілька разів. Довго тримає заряд.
- Продавець WELLIO
- Андрей Т***Відгук від покупця. Продавець: WELLIO. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний
За свою цену топчик
- Переваги:
- Цена быстрая зарядка
- Недоліки:
- Пока не нашел
- Продавець WELLIO
Дякуємо за п'ять зірок! Ми щиро радіємо за кожного задоволеного клієнта. Нехай покупка виправдовує себе на всі 100%.
- Алекександра И***Відгук від покупця. Продавець: WELLIO. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний
Хороший компактный павербанк, разрядка зарядка отличная, есть быстрая зарядка.
Товаром доволен- Переваги:
- Надёжный производитель, крепкий корпус, панель отображения заряда
- Недоліки:
- Отсутствуют.
- Продавець WELLIO
Вдячні за ваш відгук та довіру до нашого магазину!
- Ілля Г***Відгук від покупця. Продавець: WELLIO. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний
Повербанк сподобався,легкий та швидко заряджає телефон
- Продавець WELLIO
Щиро дякуємо за вашу оцінку! Раді, що змогли виправдати ваші очікування.
- Данил Б***Відгук від покупця. Продавець: WELLIO. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний
Повербанк хороший, заряджає швидко та тримає заряд довго
- Переваги:
- Працює на всі 100%
Щиро вдячні за ваш відгук! Нехай покупка приносить лише позитивні емоції
- МаріяВідгук від покупця. Продавець: WELLIO. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний
Потужний повербанк. Швидко заряджає, тримає добре, зручно брати з собою. Рекомендую!
- Переваги:
- Добре тримає
- Продавець WELLIO
Дякуємо, що знайшли час поділитися враженнями! Це дуже цінно для нас.
- Людмила К***Відгук від покупця. Продавець: WELLIO. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний
Гарна якість.Заряджає стабільно, вистачає на кілька підзарядок. Зручний і практичний у користуванні.Можу рекомендувати
- Переваги:
- Ціна якість
- Продавець WELLIO
Дякуємо за теплі слова! Це мотивує нас ставати ще кращими.
- Валентина С***Відгук від покупця. Продавець: WELLIO. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний
Повербанк дуже сподобався. Компактний, швидко заряджає телефон і довго тримає заряд.
Щиро вдячні за ваш відгук! Нехай покупка приносить лише позитивні емоції
- Андрій Т***Відгук від покупця. Продавець: Kangarox. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний
Після першої зарядки перестав працювати, заряджається максимум до 54% і заряду вже не віддає. Не рекомендую
- Максим Д***Відгук від покупця. Продавець: Kangarox. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний
Користуюсь вже довго,заряджає добре,нарікань ніяких немає
- Переваги:
- Все ок
- Недоліки:
- не бачу
- Артем С***Відгук від покупця. Продавець: Kangarox. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний
Не рекомендую, по факту 10 а не 20 як заявлено. Попрацював до повної розрядки і тепер можна викинути.
- Наталія К***Відгук від покупця. Продавець: Kangarox. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний
Павербанк зарядив телефон два рази і не працює.Нікому не рекомендую.Мало того,так ще прийшов з запізненням.
- Переваги:
- Недоліки:
- Брак
- Дмитро Л***Відгук від покупця. Продавець: Kangarox. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний
Працює гарно
- Оксана Л***Відгук від покупця. Продавець: Kangarox. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний
Все підійшло. Непоганий павербанк. Заряджається до 100%.
- Ольга Б***Відгук від покупця. Продавець: Kangarox. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний
роботою павербанку задоволена, доставка була достатньо швидкою і спілкування з продавцем було приємним)
- Людмила Т***Відгук від покупця. Продавець: Kangarox. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний
Чудовий повербанк!!!
- Оксана К***Відгук від покупця. Продавець: Kangarox. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний
Павербанк прийшов заряджений, заряджається до 100%. Купувався для роутера, з 100% за 10 годин роботи розряджається на 50 %. Мені сподобався,рекомендую.
- Переваги:
- Гарно заряджається. Для роутера чудово підходить
- Воробйова А***Відгук від покупця. Продавець: Kangarox. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний
Павер прийшов швидко, але був на 87%. Скинула, що могли не дозарядити і т.д. Вдома не заряжається на 100%, лише 87%. Купляла для килимка ящірки в період відключення,тому важливий максимальний заряд. Питання задала, відповіді ноль.
- Переваги:
- Швидка доставка
- Недоліки:
- Не повний заряд, провалена комунікації
- Романюк Ю***Відгук від покупця. Продавець: Kangarox. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний
Дуже задоволена павером
Дуже швидко відправили,швидко заряджаэ,замовлю ще один такий! - Наталья К***Відгук від покупця. Продавець: Kangarox. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний
Все добре
- Ірина Д***Відгук від покупця. Продавець: Kangarox. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний
Дякую за швидку доставку та якісну продукцію. Все підійшло. Будемо ще звертатись
- Переваги:
- Швидко та якісно
- Недоліки:
- Юлія Р***Відгук від покупця. Продавець: Kangarox. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний
Потужний павербанк,задоволена ,ціна/якість топ
- Переваги:
- Зручне віконце індикації
- Недоліки:
- Не знайшла
- Дмитрий Л***Відгук від покупця. Продавець: Kangarox. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний
Дуже непоганий гаджет , все як і очищував. Дякую .
- наталія г***Відгук від покупця. Продавець: Kangarox. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний
Хороший павер. Швидко заряджає.
Ціна якість - Тетяна Г***Відгук від покупця. Продавець: Kangarox. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний
Норм
- Переваги:
- Тримає нормально
- Недоліки:
- Ірина А***Відгук від покупця. Продавець: Kangarox. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний
Не відповідає заявленим характеристикам. Зовсім! Лед лампу не тягне! Швидко розряджається. Не вартує тих грошей. Не задоволена покупкою.
- Недоліки:
- не має заявленої потужності
- Ольга К***Відгук від покупця. Продавець: Kangarox. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний
Хороший павербанк. Працює стабільно, заряджає без перебоїв. Відповідає опису та заявленим характеристикам.
- Тетяна Т***Відгук від покупця. Продавець: Kangarox. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний
Хороший повербанк,швидко заряджає ,тримає добре