Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про Ополіскувач для волосся Venita Salon Лавандовий 200 мл (5902101519328)

Оцінка користувачів 4.13/5
  • Тетяна З***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 200 мл. Відтінок: Salon Лавандовий

Злегка підфарбовує сиве волосся і нейтралізує жовте.

Переваги:
    Зі своїми функціями справляється на 100 відсотків.
    Недоліки:
    Немає.
  • Лариса О***

Прийшов інший фіолетовий,а не лавандовий і не в такій поляшці,хотіла повернути

Недоліки:
    Не така пляшечка і колір
  • Валентина П***

Нічого не відтінив, викінуті гроші

Переваги:
    Недоліки:
    Нічого не відтіняє, ніякого ефекту, яке волосся було таке і лишилось. Не рекомендую
  • Светлана М***

все сподобалось

• Таня Я***

Добавляю його в бальзам для волосся, дійсно нейтралізує желтизну

• Таня Я***

Супер ополіскувач, довго не могла прибрати жовтизни на волоссі

• Максимишин А***

рекомендую

Переваги:
    Хороший бальзам. Гарне волосся по використанню
    Недоліки:
    нема
  • Таня Я***

Дуже непоганий засіб, дав моїм висвітленому волссю ледь замітно фіотетову нотку, але мене влаштовує