- Анжела С***Відгук від покупця. Продавець: BrightSun
Це ганьба!Зовсім не те що зазначено при покупці, до того ж не працює.Нікому не рекомендую. Це обман
- Переваги:
- Немає переваг
- Недоліки:
- Викинуті гроші на вітер
Не працює
- Продавець BrightSun
Доброго дня! Будь ласка, уточніть, що саме не відповідає опису та за яких умов товар не працює. Це допоможе нам перевірити ситуацію та вирішити питання..
- Алина Г***Відгук від покупця. Продавець: BrightSun
Немає ручки від відра
- Продавець BrightSun
Доброго дня! Нам дуже прикро, що виникла дана ситуація. Можливо при контрольній перевірці працівник складу некоректно укомплектував товар. Наш менеджер звʼяжеться з Вами для вирішення питання.
- Сніжана Х***Відгук від покупця. Продавець: BrightSun
Швидка доставка, чудова в роботі
- Олександра Л***Відгук від покупця. Продавець: BrightSun
Прибирати стало легше і швидше, реально зручна штука.
- Полина Е***Відгук від покупця. Продавець: BrightSun
Користуюсь цією шваброю для прибирання в хаті і можу сказати що вона реально полегшує роботу. Віджимати легко, не треба сильно навантажуватись, а моп з мікрофібри добре збирає пил і бруд з ламінату та плитки. Телескопічна ручка зручна, достає в важкодоступні місця. Загалом, практичний варіант для щоденного витирання підлог і вікон.
- Богдан Т***Відгук від покупця. Продавець: BrightSun
Ця швабр полегшує прибирання, бо отжим робить сам і губка класно миє підлогу. Зручна в роботі, не треба потіти з відром і руками.
- Альбіна С***Відгук від покупця. Продавець: BrightSun
Швабра класно справляється з усім і при миї ламинату, і плитки добре віджимаеться без зайвих зусиль. Зручна в роботі, робить прибирання простішим.
- Зіновій Г***Відгук від покупця. Продавець: BrightSun
Швабра удобная, хорошо отжимает и подходит для разных покритий.
- Володимир Р***Відгук від покупця. Продавець: BrightSun
Дуже зручно у використанні та полегшує прибирання вдома.
- Іван Л***Відгук від покупця. Продавець: BrightSun
Швабра удобная и легко справляется с уборкой без лишних хлопот
- Продавець BrightSun
Добрий день, вдячні Вам за відгук! Також можете переглянути інші товари нашого магазину, будемо раді бачити Вас знову. Всім приємних вражень від покупок.
- Владимир К***Відгук від покупця. Продавець: BrightSun
Прибирати стало простіше, і тряпка не втікла.
- Орися М***Відгук від покупця. Продавець: BrightSun
Как будто полы сами себя моют, забавно и удобно.
- Продавець BrightSun
Щиро вдячні за відгук та раді, що ви задоволені покупкою приємного користування.