- олена м***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 70x70
користуємось третій місяць, матеріал в подушці зібрався в комочки, і вже подушка ніяка, по суті зручна була тільки місяць, далі деформується
- Переваги:
- легка, на початку зручна
- Недоліки:
- подушка на місяць користування
Представник постачальникаДоброго дня
Дякуємо за ваш відгук і за те, що поділилися своїми враженнями. Нам щиро прикро, що продукція не виправдала ваших очікувань.
Для того, щоб подушка не так швидко збивалась, ми рекомендуємо струшувати її до і після використання, кожного дня і не підкладати під спину.
Ми обов’язково врахуємо ваші зауваження та будемо працювати над покращенням якості наших виробів. Ваш зворотний зв’язок допомагає нам ставати кращими
- Роксолана Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 70x70
Все сподобалось! Товаром задоволена
Представник постачальникаДоброго дня, пані Роксолано. Щиро дякуємо Вам за покупку та оцінку. Нам дуже приємно, що ви оцінили якість нашої продукції. Нам дуже важлива думка наших покупців, адже саме вона допомагає нам покращувати продукцію ТМ Руно. Завжди раді будемо знову бачити ваше замовлення!
- Микита В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 70x70
Подушки дуже м'які. Не кожному підійдуть.
- Катерина С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 70x70
Чудова, м'яка подушка. Легко можна збити. Для людей, які хочуть одночасно м'яку подушку та таку, щоб підпер під голову і вона тримає форму - ідеальний варіант.
- Переваги:
- Пружна та тримає потрібну форму
- Недоліки:
- Поки не виявлено
- Сергій К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 70x70
За 3 тижня користування збилася. Не тримає форму.
- Ирина П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70
Хорошая подушка. Чехол на замке , можно убрать наполнителя и сделать как тебе надо! Жосткая можно сделать мягче , как тебе надо. Удобно!
- Сніжана О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70
Цілком комфортна та м'яка подушка. Перу в пральній машині. Сохне швидко, не збивається. Рекомендую. В користуванні майже рік.
- Олена О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70
Все сподобалось! Товаром задоволена
- Федорова Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70
Очень хорошая подушка, мягкая, восстанавливает форму, мне подошла идеально.
- Переваги:
- Вид и качество
- Недоліки:
- Пока не обнаружила.
- МаринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 70x70
Отличная подушка. Мягкая, пушистая, утром взбить и она восстанавливается. Взяла сначала одну себе, а потом ещё одну для мужа. Очень довольны.
- Переваги:
- Мягкая, пух не сбивается. Быстро восстанавливает объём.
- Недоліки:
- Тонкий наперник. Купила из тика. Надела и зашила. Красота!
- Игорь Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 70x70
Погані подушки. Брав одразу дві. Обидві збилися за тиждень. Одну довелось взагалі викинути на другий тиждень, адже спати було незручно
- Переваги:
- Приємний матеріал напірника
- Недоліки:
- Збилася за тиждень
- Анна Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 70x70
Подушка дуже мя'ка, на ній нереально спати, почитала відчуки і думала, що таке не можливо, а ні можливо. Лягаєш і одразу провалюєшся як наче її нема, спробували в 1 наволку запихнути 2 подушки, вийшло здоровецьве дуже мяке щось, спати теж нереально. Шкода витрачених грошей, вони лежать без діла, не купуйте, воно незнаю для чого, може лежанка для пса.
- Наталья М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70
Супер подушка м,яка,пухка приэмно на нiй спати. Рекомендую
- Переваги:
- Нiжна на дотик
- Недоліки:
- Немаэ
- Оксана Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70
Дитина спить вже півроку, дуже подобається
- Юрій Ц***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70
Дуже гарні відчуття. Ніжна м'якість.
- Переваги:
- М'яка і в той же час пружня
- Недоліки:
- Поки не виявив
- Владимир Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70
купил одну попробовать,для меня слишком тонкая. купил вторую,вшил молнию,сделал с двух подушек одну,стало нормально.
- Переваги:
- мягкая
- Недоліки:
- нет молнии
- ЯнаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70
Мені подушка не підійшла, вранці головний біль. Занадто м'яка, тож ефект, як без подушки. Безсонні ночі з нескінченним збиванням подушки, а користі від збивання 0. 380 грн. на вітер. Так купив одну, другу, третю, доки підбереш подушку, і сума на вітер не маленька набігає.
- Переваги:
- Не знайшла для себе.
- Недоліки:
- Що з подушкою, що без подушки, те саме.
- Ирина К***Відгук від покупця. Продавець: 4Line. Розмір: 50x70
Поки дуже добре.
- Продавець 4Line
Вітаємо та дякуємо за Ваш відгук!
- Кирило В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70
Дуже хороша подушка. М'яка і зручна.
- Переваги:
- Вчасна доставка
- Анна У***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70
Зручні
- Переваги:
- Дешева ціна
- Недоліки:
Представник постачальникаДоброго дня Анна! Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Завжди раді бачити Вас серед своїх покупців. Приємних та вдалих Вам покупок!
- АнастасияВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70
ціна - якість
- Переваги:
- чудова за свою ціну вміру м.яка та пружка
- Недоліки:
- нема
- Ольга Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70
Качество отличное.
- Переваги:
- Качество
- Владимир Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70
Сподобалась, м'яка.
- Ирина С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70
Гарна подушка.
Відправили швидко. - Довгальський Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70
користуємось більше місяці,можливо з часом зіб`ється але немає нічого вічного ))) доставка була на пункт видачі розетки (безкоштовно),все пройшло чудово. ДЯКУЮ
- Переваги:
- М`які,якісні чохли
- Недоліки:
- не виявив
- Віталія С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 70x70
Замовлення прийшло швидко, запаковано все в індивідуальний чехол, зручно зберігати. Подушка м'яка, після сну повертається на свою форму, на перший погляд здаються високі, але спати на них зручно.
Ми задоволені- Переваги:
- Мяка, зручна, гарне пакування
- Ольга О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70
Дуже зручна подушка
- Переваги:
- М'яка
- Галина М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70
Якість як завжди на висоті. Купила дві, пізніше хочу замовити ще дві такі самі.
- Переваги:
- М'якенька, але пружна, гарно тримає форму, та відновлюється після сну. Приємна тканина .Гарна подушка та ще й ціна приємна.
- Юлія Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 70x70
Подушка чудова. М'якенька, пухка. Добре спати.
- Ирина Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70
Швидко доставили,подушки зручні,далі побачим
- ТетянаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70
Подушка м'яка, але не дуже пухка , не така "набита" як ті, що я раніше брала з імітацією пуху
- Ірина З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70
Дуже м'ягенька, зручна. Це вже друга. Першу купувади ще півроку тому, перестала боліти голова та спина, я нарешті знайшла свою подушку, а відтепер і син захотів - теж задоволений.
- Переваги:
- Зручність
- Ростислав Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70
Гарна подушка рік тому купував одну вчора купував ще дві .дуже сподобалась дитині .Тепер купував собі та дружині .
- Переваги:
- Ціна . Якість.
- Недоліки:
- Не виявив.
- Ол е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70
Удобные и мягкие подушки из хорошего материала.
- Переваги:
- Отличные мягкие удобные подушки
- Смолюк Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70
Дуже класна подушка
Купую кожних 2-3 місяці. Вона реально швидко збивається. Вважайте на це
Але якщо по акції - то кращих для мене нема- Переваги:
- Зручна
- Недоліки:
- Швидко збивається
Представник постачальникаДоброго дня. Дякуємо Вам, що обрали продукцію нашого виробництва та залишили відгук. Ми дуже цінуємо те, що ви залишились задоволеними якістю товарів ТМ Руно.
Завжди раді будемо знову бачити ваші замовлення. Бажаємо Вам тільки приємних, та вдалих покупок!- Андрей Я***
Дивний відгук: дуже бистро збивається, але кращої для вас немає... Від чого ви тоді в захваті?
- Елена Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 70x70
Подушки очень быстро стали полупустыми, внутри комкается пух. Покупала совсем недавно, я в шоке((